Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Dağ: Yalova da dikecek yer bulamadınız mı?

Dağ: Yalova da dikecek yer bulamadınız mı?
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.02.2015 - 23:16:58 


Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyesini sahil düzenleme projesi ve ağaç sökümü üzerinden eleştirdi. Sökülen Çınar ağaçlarının Antalya ya gönderilmesinin yanlış olduğunu söyledi.



YALOVA'DA DİKECEK YER BULAMADINIZ MI?

Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyesini sahil düzenleme projesi ve ağaç sökümü üzerinden eleştirdi. Sökülen Çınar ağaçlarının Antalya'ya gönderilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Dağ, "Yalova'da bunları dikecek yer bulamadınız mı" diye sordu. Dağ sahil düzenleme projesinin ise kendilerinin sahil projesinin kopyalanmış hali olduğunu da iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde Çiftlikköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan sahil düzenleme projesi kapsamında gerçekleştirilen ağaç sökümlerine Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ'dan tepki geldi. Bu projenin kendilerine ait projenin kopyası olduğunu vurgulayan Dağ, "Seçimlerin ardında gözle görülür hiç bir projeye imza atmayan Çiftlikköy Belediyesi bizim hazırladığımız projeyi değiştirerek adeta kopyalayarak kendi projesiymiş gibi hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Bu da bizim projemizin haklılığını ve ne derece yerinde planlandığını net olarak ortaya koymaktadır. Biz ilçemiz halkı adına yapılan her projeye elbette ki saygı duyarak yaklaşırız. Bu projeye de öyle yaklaşıyor ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Söküm Gerekçesi ve Zamanlamasını Eleştirdi
Sahilde gerçekleştirilen ağaç söküm işleminin gerekçesi ve zamanlamasını da eleştiren Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ, "Ancak proje kapsamında gerçekleştirilen ağaç sökümünün çok da yerinde bir davranış olduğunu söylemem mümkün değildir. Zira düzenlenen söküm töreni esnasında gerek Ak Parti Milletvekili Temel Coşkun'un ve gerekse Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın ortaya koyduğu gerekçeler tatmin edici değildir. Oradaki toprağın Çınar ağaçları için uygun olmadığını söylemek tamamen abesle iştigaldir. Uzun yıllardır orada yetişen Çınarların sökülmesi için keşke daha geçerli bir sebep öne sürselerdi. Ayrıca sökülen o Çınar ağaçlarının Antalya Expo'ya gönderilmesini de yadırgadım. O kadar yılda büyüyen o çınar ağaçlarını Yalova'da dikecek yer bulamadık mı acaba. Buda tam bir iş bilmezlik örneği olarak karşımızdadır. Palmiyelerin bu mevsimde sökülmesini ise adeta tasnif etmemiz mümkün değil. Tüm bitki uzmanları Palmiyelerin kış mevsiminde sökülemeyeceğini dile getirirken belediye sanki o ağaçları kurtarıyormuş gibi bir tavır ortaya koymaktadır. Daha da vahim olan o ağaçların bu mevsimde sökülemeyeceğini en iyi bilen isimler arasında yer alan Garden A.Ş Başkanı Abdullah Okul'un da burada olmasıdır. Bu yapılanı doğru bulmadığımı söylemek istiyoruz. Bu durum sadece beni değil tüm Çiftlikköy halkını da rahatsız etmiştir" diye konuştu. 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1847 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,54 saniye.