Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP li İrfan ÖZTÜRK, danışmanlarıyla Çınarcık ta

CHP li İrfan ÖZTÜRK, danışmanlarıyla Çınarcık ta
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.01.2015 - 19:15:50 


Partililerin daveti üzerine gerçekleşen buluşmada üyelerle biraraya gelen Öztürk, hedeflerini ve iddiasını vurguladığı konuşmasında Çınarcıklı üyelerin desteğini istedi.

 
 
Öztürk: “Söz, Karar, Yetki Partililerin.”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından Çiftlikköy İlçe Örgütü ile başladığı ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren ve Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Cami Sokaktaki Seçim Koordinasyon Merkezini kısa bir süre önce hizmete sokan İrfan Öztürk, kalabalık bir ekip ve danışmanları ile Çınarcık’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Partililerin daveti üzerine gerçekleşen buluşmada üyelerle biraraya gelen Öztürk, hedeflerini ve iddiasını vurguladığı konuşmasında Çınarcıklı üyelerin desteğini istedi. Temel amaçlarının parti içerisinde uzunca bir süredir eksikliği hissedilen sevgi dilini ve saygıyı egemen kılmak olduğunu vurgulayan Öztürk, ön seçim arzusunu da dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ön seçimle belirlenmiş adaylarla girdiği her seçimde daha yüksek bir performans gösterdiğine de dikkat çekti. “Söz, karar, yetki partililerin” diyen Öztürk, Cumhuriyet’i reklam arası olarak niteleyen zihniyetle mücadelenin ancak tam bir kenetlenme ve birlik ruhuyla mümkün olduğunu kaydederek, ülkenin aydınlık yarınlarının ancak ve ancak bugün ekilen tohumlarla güvence altına alınabileceğini ifade etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede “İş Bankası’nın katkılarıyla her ile bir öğrenci yurdu” projesini dile getirdiğini de belirten Öztürk, Kılıçdaroğlu’nun partili belediyelere yurt yapma yönünde verdiği talimattan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yöneticiliği görevine hâlâ aktif olarak devam eden Öztürk, konuyla ilgili girişimlerine ADD nezdinde de devam ettiğini ve bunun mutlaka halledilmesi gereken öncelikli bir konu olduğunu vurguladı.

Ziyaretin devamında üyelerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ekibini ve yeni broşürlerini de tanıttığı toplantının ardından üyelerle buluşmak üzere Sugören’e hareket etti.

İrfan Öztürk kimdir?

1962 doğumlu olan İrfan Öztürk,İlk ve Orta Öğretimin Muş’ta tamamlamasının ardından 1982 yılında Siirt Eğitim Enstitüsü’nden, 1992 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Öğretmenlik yaşamına 1 Kasım 1982 yılında Rize’nin Küçükçayır Köyü’nde başladı. Sırasıyla Rize, Van (Çaldıran-Gevaş), Muş ve Yalova illerinde çalıştı. 14 Ocak 2015 itibariyle Çınarcık İlkokulu Müdürlüğü görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Milletvekili Aday Adayı olmuştur.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

1648 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.