Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 HEPAR Çiftlikköy Kongresine yoğun katılım

HEPAR Çiftlikköy Kongresine yoğun katılım
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.01.2015 - 23:07:40 


HEPAR Çiftlikköy İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi il, ilçe teşkilatları ve partililer yanı sıra vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 
 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan HEPAR Çiftlikköy İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi; Yalova İl Başkanı Ersin Doğan ve il yöneticileri, ilçe ve belde teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, çok sayıda partili ve ilçe halkının yoğun katılımıyla Çiftlikköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Kongrede yapılan konuşmalar çok kez alkışlarla ve sloganlarla kesilirken, İl Başkanı Ersin Doğan’ın konuşması ayakta alkışlandı. Doğan konuşmasında HEPAR’ın tüm yurtta olduğu gibi Yalova ve Çiftlikköy’de de hızlı bir yükseliş grafiği sergilediğini partilerine katılımın her geçen gün arttığını, diğer siyasi partilerden de katılım olduğunu söyledi. Türkiye’de muhalefet partilerinin görevi yapmadığını söyleyen Doğan; “Aynen Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’nun dediği gibi iktidar partisinin ve muhalefet partilerinin birbirinden farkı yok, düşünce hep aynı işte bunu vatandaşa göstermeliyiz. Yaklaşan genel seçimler için çalışmalarınızı aralıksız sürdürüyoruz. Diğer siyasi partilerden de HEPAR a katılımların olması son derece sevindirici. Beklenen ve tahmin edilen oy oranının çok üzerinde rakamlarla ülke gündemine oturacağımıza inanıyoruz. Anadolu Kartallarımızla yolumuzda hızla ilerleyeceğiz. Partimize gösterilen ilgiden ötürü herkese bir kez daha teşekkür ederim.”

 

Tek listeyle gidilen kongrede İlçe Başkanı Aytaç Özbayrak güven tazeledi. Özbayrak yaptığı konuşmada; ''Bugün burada bu göreve talip olmamın sebebi, taşıdığım bayrağı, daha ileriye götürebilecek arkadaşıma teslim edeceğim güne kadar, sizlerinde desteğiyle, vatanıma ve milletime hizmet edeceğim. Bizler siyaseti vatan aşkı olarak biliriz. Oysa diğer siyasiler bunu yatırım amacı olarak kullanmışlardır. Menfaatlerini, vatanın menfaatlerinin üstünde tutmaktadırlar. Her seçim döneminde bizlerden oy isterken, söyledikleri yalanların farkındayız. Farkındayız ama maalesef kirlenmiş siyaset dünyasının, başka bir alem olmasını, kendi gücümüzü küçümseyerek, vatanımızın, yavaş yavaş satılmasını göz yummaktayız. Bizler HEPAR mensupları, siyaseti vatan aşkı olarak bilir ve devletimizin, milletimizin ulusal çıkarları için mücadele ederiz. Mücadeleye şimdi başlıyoruz. Herkes sindirilmiş, herkes korkutulmuş, herkes kandırılmışken, bizler Anadolu Kartalları olarak özgürlüğe kanat çırpmaya ve mücadeleden kaçanlar için bile savaşmaya başlıyoruz. Bütün ilçe teşkilatlarımızı, genç dinamik arkadaşlarımızdan oluşturduk. Bu yolda adım adım ilerlemeye devam edeceğiz. Partimize gösterilen ilgiden ve yoğun katılımdan ötürü herkese teşekkür ederim.”

HEPAR Çiftlikköy İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu: Aytaç Özbayrak, Soner Doğan, Tuğçe Doğan, İsmet Küçükali, Mitat Çubuk, Oktay İnce, Veysel Azlağ, Cüneyt Gürses, Ahmet Akçay, Cengiz Temurçin.

 
 
 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

2215 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

1,14 saniye.