Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yeni Mesaj panelleri devam ediyor

Yeni Mesaj panelleri devam ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.12.2014 - 22:56:45 


Türkiye nin ve Türk milletinin bütün problemlerine çözüm önerileri sunan Yeni Mesaj gazetesi, ülkenin kritik ortamdan geçtiği bu günlerde yurt genelindeki panel serisine yenilerini ekleyerek devam ediyor.

 
 
 
Konu ile ilgili olarak, Yeni Mesajın Yalova temsilcisi Yüksel Durak bir basın açıklaması yaptı. Yüksel Durak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi : “Gazetemiz bir fikir gazetesidir. Ülkemizin ve coğrafyamızın çok büyük çalkantılar yaşadığı bu süreçte, milletimizi doğru bilgilendirme görevini yapmaktadır. Bilgi kirliliği ve milli olmayan fikir akınlarıyla insanımızın zihni allak bullak edilmiştir. Halkımız sapla samanı ayırt edemeyecek noktaya taşınmıştır. Kürt halkımız kullanılarak Anadolu coğrafyasında büyük İsrail devleti adım adım hayata geçirilmektedir. Siyaset çözümsüz. Çözüm süreci denilen muamma, ülke bütünlüğünün parçalanması gibi,batıl emeller barındırmaktadır. Söylemler, dün başka bugün başka olmaktadır. Dün karşıyız denilen şeylerin ertesi gün yanında yer alınmaktadır. Dün dostuz denilene bugün düşman olunmaktadır.

Hasılı gazetemiz Yeni Mesaj bugün ülke ve millet imanının gereği olarak yazarlarımızca ülke çapında konferans ve paneller yapmaktadır. Yalova’da ciddi okuyucu tabanına sahip olan gazetemiz bu hafta sonu yazarlarımızdan bir grubu halkımızla buluşturuyor.İlk dört panelimizi geçtiğimiz günlerde Yalova’da, Çiftlikköy’de,Çınarcık’ta ve Subaşı’nda yaptık.Yalova halkının panele katılımının çok yoğun olduğunu gözlemledik.Ayrıca bundan dolayı halkımıza teşekkür ediyorum.Şimdi Altınova panelimizi tertipliyoruz.

Panelin konusu;‘İSLAM DÜNYASINI KUŞATAN FİTNELER VE TEVHİDİN MERKEZİ EHL-İ BEYT’.İslam dünyasının Ehl-i Beyt’i anlayamamasından dolayı bugün her tarafta oluk oluk kan akmaktadır.Ehl-i Beyt sünni, alevi, şii kısacası her müslümanın ortak birlik noktasıdır.Bu değerin insanımıza çok güzel anlatılması gerekiyor.Bu bakımdan, çok önemli olan bu programa bütün Altınova’lı kardeşlerimizi davet ediyoruz.

Program 28 aralık 2014 Pazar günü saat: 18:00 dan itibaren Altınova Belediye Düğün Salonunda yapılacaktır. Konuşmacı olarak gazeteci-yazarlar Mustafa Hayri Baş,Murat Çapas ve Hüseyin Turhan katılacaktır.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

1835 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

1,38 saniye.