Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Elektrikli testere ile Koru Belediyesini bastı

Elektrikli testere ile Koru Belediyesini bastı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.12.2014 - 19:16:40 


Koru Belediyesi binasını elektrikli testere ile basan saldırgan H.K. karşısında Başkan Kamil Yaman canını ikinci kattaki balkondan atlayarak kurtardı. Jandarmanın başarılı iknası sonrasında olay büyümeden yatıştırıldı.

 
 
 
 
Çalıca Konutlarındaki işyeri mühürlenen esnaf H.K. Koru Belediyesi binasını elektrikli testere ile basarak önüne gelen camı kırıp, sandalyeleri camlardan aşağı vatandaşın üstüne savurdu. Belediye Başkanı Kamil Yaman ile sorunu olduğunu kendisinin başkan nedeniyle zor durumda kaldığını, evine işyerine haciz geldiğini söyleyerek, Yalova Valisi’nin olay yerine gelmesini istedi.

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarı olay yerine gelerek olaya müdahale etmek istedi. Ancak saldırgan Kaymakam Sarı ile görüşmek istemeyip, çevreye olur olmadık ağza alınmayacak sözler savurup, önce Yalova Valisi’ni sonra ise aynı saatte Yalova’da bir açılışa katılan Bakan’ın olay yerine gelmesini istedi. Vali ya da Bakan ile görüşmeden teslim olmayacağını çevreye sarf ettiği sözlerle duyuran saldırgan jandarmanın iknası sonrası teslim olmayı kabul etti.

 
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ise, belediyeyi elektrikli testere ile basan saldırgan karşısında binanın ikinci katındaki balkondan atlayarak belediyeden kaçabildi. Olay sonrası Kaymakam Cafer Sarı ile konuşan Belediye Başkanı Kamil Yaman, olayın siyasi bir çekişme sonrası meydana geldiğini iddia etti. yerel seçimlerde Ak Parti’den 8.sıra belediye meclis üyesi adayı olan saldırganı çevrede toplananlar linç etmek istedi. “Birçok vatandaş bize bırakın linç edelim” diye bağırsa da jandarma olaya yerinde müdahale ederek büyük bir vahşete dönüşebilecek olayı yatıştırdı.

 
Başkan Yaman olayı şöyle anlattı: Bu adamla sürekli olarak sorun yaşıyoruz. Daha öncede CHP’li bir belediye meclis üyesi arkadaşımızı yaralamıştı. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz ama bir iki gün sonra bakıyoruz ki, serbest bırakılmış bu nasıl adalet böyle. Adam resmen bizi öldürecek. Binaya girdiğinde herkesi tehdit ederek dışarı çıkarmış, öğlen saati olması nedeniyle belediye çok kalabalık değildi. Benim odama girdiğinde şaşkına döndüm camdan aşağı atlayarak dışarı çıkabildim. Belediyenin camlarını içerideki masa ve sandalyeleri kırıldı zararımız büyük.”

Kaymakam Cafer Sarı ise; “Görüyorsunuz adam psikolojik açıdan rahatsız bana bile hakaret ediyor. Konuşmayı denesem da olmadı. Bu konuda suç duyurusunda bulunacaksınız. Güvenlik güçleri ise gerekeni yapacak.” Diyerek olayı ve çevrede toplanan vatandaşları yatıştırmaya çalıştı.

Kaymakam Cafer Sarı'nın saldırganı ikna çabaları...

 
Belediye binası içerisinde etkisiz hale getirilen saldırgan olay yerinden uzaklaştırılırken.
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2175 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.