Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Öztabak, Başbakan Davutoğlu ile görüştü

Öztabak, Başbakan Davutoğlu ile görüştü
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.12.2014 - 20:46:17 


Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve beraberindekiler, genişletilmiş il başkanları toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yalova için önem arz eden konuları konuştu.

 
 
 
Ak Parti Genel Merkezi'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantılarının Ankara dışında yapılması kararının ardından ilk toplantı Urfa'da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Başbakan Ahmet Davutoğlu bir dizi görüşmeler yaptı. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmede devam eden Yalova - Armutlu yol çalışması hakkında bilgiler verdi. Yapılan görüşme sonucunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla devam eden yol çalışmasının hızlandırılması için gerekli çalışmalar başladı. 
Ankara'da yapılan Genişletilmiş Başkanları Toplantısının her ay farklı illerde dönüşümlü olarak gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla uygulanacak olan bu yöntem, ilk kez Urfa ilinde yapıldı.
 
"BU GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMA OLDU"
Toplantı le ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak: " Bundan sonra Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Ankara'da yapılmayacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Urfa ilinde gerçekleştirildi. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı her ay dönüşümlü olarak Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapılacak. Bu gerçekten çok güzel bir uygulama oldu. 

ÖZTABAK'TAN BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU İLE YAPTIĞI GÖRÜŞME SONUNDA YALOVA-ARMUTLU YOL ÇALIŞMASI İÇİN MÜJDELİ HABER
Öztabak, ''Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yaptığımız görüşme sırasında devam eden Yalova - Armutlu yol çalışması konusunda Başbakanımızı bilgilendirdim. Başbakanımız devam eden yol çalışması hususunda çalışmanın hızlandırılması talimatını gerekli mercilere iletti. Bu konu Yalova ve Armutlu ilçemiz için önem arz etmektedir.

"AK PARTİ KADROLARI ANKARA'YA
SIKIŞIP KALAN BİR ANLAYIŞI KABUL ETMİYOR"

Öztabak açıklamasında: "99. Genişletilmiş il başkanları toplantısı için gittiğimiz Şanlıurfa'da Bizleri büyük bir sevgiyle karşılayan tüm Urfalı kardeşlerimize Yalova heyetimiz adına teşekkür ederim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında Şanlıurfa GAP Tem Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda Sayın Başbakanımız yapmış olduğu konuşmasında bir sonraki il başkanları toplantısının da Edirne'de yapılacağını açıkladı. Yaptığı bu açıklamayla Sayın Başbakanımız AK partinin hangi anlayış ile siyaset yapmaya çalıştığını da aslında ortaya koymuştur. Bugün AK Parti'nin Genel Başkanı Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Başkanlarımız, Kadın Ve Gençlik Kollarımızın Başkanları ile Urfa'da olmamızın en önemli sebebi milletiyle barışık siyaseti benimsemiş olmasının bir sonucudur. Sayın Başbakanımızın da ifadesi ile AK Parti kadroları Ankara'ya sıkışıp kalan bir anlayışı kabul etmemekle birlikte 780 bin kilometreyi kapsayan vatan topraklarında yaşayan milletimizin kardeşliğini de pekiştirecek olan bu organizasyonlarında kardeşlik hukukumuza yapacağı katkıya yürekten inanıyor ve bu konuda ki hassasiyetinden dolayı da Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde ifade etti.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1335 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Universitede Turk Dunyasi Gunu Universitede Turk Dunyasi Gunu
Yalova Universitesi Merkez Kampusunde Turk Dunyasi Genclik Kulubunun duzenledigi festivalde, ulkemizin yanisira Azerbeycan, Kazakistan, Kirgizistan, Ozbekistan kulturel yemekleri ve kiyafetleri ilgi gordu....

CHP li baskanlar bulustu
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Universitede Turk Dunyasi Gunu
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
10  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1770 32.2350
  Euro 20.5954 20.7318
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.