Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP İlçe Yönetiminden TAŞKÖPRÜ ye Ziyaret

CHP İlçe Yönetiminden TAŞKÖPRÜ ye Ziyaret
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.11.2014 - 22:15:46 


Yeni göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Teşkilatı çalışmalara hızlı başladı. Başkan Nedim Güler: Önümüzde çok kritik bir genel seçim süreci var. Çiftlikköy ve Taşköprü seçim bölgelerinde birinci parti olmak için çok çalışacağız

 
 
CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler ve ilçe yöneticileri nezaket ziyaretlerine başladı. Güler, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen’i ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında göreve gelen CHP Çiftlikköy ilçe yönetimi Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen’i ziyaret etti. Ziyarette Çiftlikköy ve Taşköprü belediye meclis üyeleri de yer alırken Güler ve Gülen ilçede yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 

Kongre sürecinden birlik ve beraberlik içinde çıktıklarını belirten İlçe Başkanı Nedim Güler, “Parti delegelerimiz ve üyelerimiz son derece büyük bir sağduyu ve olgunluk göstererek kongrede tavırlarını birlik ve beraberlikten yana koydu. Biz de 9 Kasım sabahından itibaren çalışmalarımıza hemen başladık. 30 Mart’ta Çiftlikköy’de üzüldük ama Taşköprü’de sevindik. Artık yerel seçim geride kaldı. Önümüzde çok kritik bir genel seçim süreci var. Çiftlikköy ve Taşköprü seçim bölgelerinde birinci parti olmak için çok çalışacağız” dedi. Güler, parti yönetimindeki görev dağılımını yaparak hızlı bir şekilde partide hareketliliği sağlayacaklarını kaydetti.

 
Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen de yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Gülen, “Genç bir ilçe başkanımız var. Arkasında da hızlı koşacak bir ekip var. Sizlerin çok iyi şeyler başaracağına inanıyorum. Biz de yönetimimize elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Gülen, binada tadilat yaptıklarını ve halkın direkt olarak ihtiyacı bulunan servisleri alt kata aldıklarını ifade ederek “Halkımızdan bu yönde bir talep vardı ve biz de hemen bu konuda tadilat çalışmalarını başlattık” diye konuştu. Gülen, belediye otobüsleri konusunda yasa gereği yeni bir düzenlemenin yapıldığını belirtirken halkın mağdur olmaması adına çözüm yolları üzerinde çalıştıklarını kaydetti.
 
Çiftlikköy'ün Gürüntülü Haberlerini Bizimle Takip Edin!
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1403 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,68 saniye.