Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ATATÜRK ü Saygıyla, Minnetle Anıyoruz

ATATÜRK ü Saygıyla, Minnetle Anıyoruz
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.11.2014 - 06:38:24 


Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Yalova dan 10 Kasım mesajları.

 
 
 
Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un 10 Kasım mesajı:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da bir basın açıklaması yayımlayan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 76'ncı yıldönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Verdiği mücadele ve atılımlarıyla diğer milletlere de örnek olan Gazi Mustafa Kemal, hayatı, başarıları, düşünce sistemi, üstün kişiliği, barışçı kimliği ve geride bıraktığı yıkılmaz eseriyle tarihe damgasını vurmuş, dünyada saygınlık kazanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet sulh ve refah içerisinde yaşatmak ve yüceltmek için durmadan yola devam ediyoruz. Özelikle son 10 yılda Ülkemizde her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşatarak hedeflerimize ulaşmayı sağlayan kadrolara da bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum. Mustafa Kemal Atatatürk’ün yaktığı çağdaş uygarlık meşalesi altında yolumuza devam etmekteyiz. Onun işaret etmiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinde ülkemizi ve milletimizi Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü olan 2023 yılına gururla taşıyacak adımlar ve çalışmalar hızla devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için mücadele eden tüm kahramanlarımızı, Mehmetçiklerimizi ve polislerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın 10 Kasım mesajı:

Başkan Oral mesajında, “Bugün milletimizin hüzünlü günlerinden birini yaşıyoruz. Devletimizin kurucusu ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76'ncı yılında onun yaptığı hizmetleri bir kez daha anlıyoruz.

ŞÜKRAN, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Onun vefatı, milletimizi derinden sarsmıştır. Onun eşsiz dehası sayesinde işgal altından kurtularak bugün hür ve bağımsız yaşadığımız cumhuriyetimize kavuştuk. Millet olarak kendisine ne kadar şükran duysak azdır. O’nu, vefatının 76'ncı yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın 10 Kasım mesajı:

Atatürk’ü anlamak, Atatürk’ün düşüncesini, ilke ve devrimlerini yaşatmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşamsal temelidir. Bu bağlılığın ve bu inancın gelecek nesillere anlatılması ve aktarılması ise çok önemli bir zorunluluktur. 76 yıl önce Türk Ulusu, O’nu yüreğinde ölümsüzleştirmiş, çağdaş, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni O’nun ilkeleri ışığında modern bilim ve teknolojinin oluşturduğu uygarlık düzeyine ulaştırmayı bir inanç olarak yüreğine kazımıştır. Türk milleti olarak bizler; ekonomik, sosyal, teknolojik, kültür, sanat ve çağdaşlaşmanın gerektirdiği her sahada başarıya ulaşmak için çok çalışmalıyız. Onun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak bizim onurumuz, O değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan ve bize armağan eden, Türklerin Anadolu topraklarından atılmak istenildiği bir zamanda, tüm yurt işgal halindeyken halkın uyanışını sağlayan, Kurtuluş Savaşı’nı başlatan Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgi ile anıyoruz.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan’ın 10 Kasım mesajı:

Atatürk, hayatını milletine adayarak bağımsızlık ve özgürlük yolunda tüm güçlüklere direnmiş, kazandığı büyük başarılarla dünyaya örnek olmuş, milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir.

Ulu Önderimiz 'Kurtuluş Savaşı' ile Türk Milletinin tarih sayfalarında ismini altın harflerle yazdırmış, 'Cumhuriyet' ile de bizlere çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Böyle bir lidere sahip olma gururu ile O'nu anlamak, O'nun düşüncelerini, ilke ve devrimlerini yaşatmak bizlerin en büyük görevidir. Bu bağlılığın ve inancın gelecek nesillere aktarılması ise en önemli zorunluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 76. yılında, gönlümüzde ölümsüzleşen çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek'in 10 Kasım mesajı:
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir. Fikrinden hareketle 10 Kasımı bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz. Demokratik ve çağdaş değerlerinden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini, milleti ile sonsuza denk bölünmez bütün olarak yaşatacak, en büyük ateşleyici güçtür.
Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimlerinle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığın uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, manevi huzurunda söz veriyor ve Atamızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Armutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Karadeniz'in 10 Kasım mesajı:
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Komutan ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde saygı ile anıyoruz. Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Atatürk'ün başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur. Cephelerde kazandığı zaferlerle büyük bir asker olduğunu kanıtlayan Gazi Mustafa Kemal, "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesiyle dünya barışına önderlik yapmış, çağdaş fikirleri ile ülkemizin gelişim sürecini başlatmıştır. Ekonomik, siyasal, toplumsal ve kültürel alanlarda gerçekleştirilen yenilikler ve atılımlar korunmalıdır. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ü doğru anlamak bizlerin görevidir. Çünkü, O'nun "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyeti bizler geleceğe taşıyoruz. Hepimizin sorumlulukları var. Bu duygu ve görüşlerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Çiftlikköy Belediyesi eski Başkanı Metin Dağ’ın 10 Kasım mesajı:

Çiftlikköy Belediyesi eski Başkanı Metin Dağ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

10 Kasım tarihinin Türk milletinin Ata’sını anlamak, kavramak, yorumlamak için önemli bir fırsat olduğuna değinen Metin Dağ, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Mustafa Kemal Atatürk, savaşlardaki başarılarıyla eşsiz bir komutan, yönetimiyle büyük bir devlet adamı, sadece Türk ulusuna değil tüm dünya için geçerli evrensel felsefeleri ve fikirleri ortaya koyan bir düşünce adamı ve ortaya koyduğu barış ve insan severlik değerleri ile evrensel bir kişiliktir. Onun bize bıraktığı en önemli miras olan cumhuriyetimiz sosyal, ekonomik hayatta, ilim, fen ve sanat hayatında yoluna onun bıraktığı çizgide devam edecektir. Çağdaş, laik ve sürekli daha ileriye dönük bakış açısıyla tüm dünyanın saydığı önemli bir devlet adamı olan Mustafa Kemal’i, Türk milleti her 10 Kasım’da anmalı, anlamalı, kavramalı ve yorumlamadır. Şüphesiz ki onun da sözünü ettiği gibi ‘naçiz vücudu’ hiç şüphesiz toprak olmuştur. Ancak onun yarattığı çağdaş, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Türk ulusunun yetiştirdiği en önemli değerlerden olan Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde bir kez daha saygıyla anıyor, onun gösterdiği yol ve hedef uğruna bugüne kadar canlarını yitiren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum”

 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

İlker KAYA’nın 10 Kasım anma mesajı:

İşadamı İlker Kaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76.yılı münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı.

Düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve devrimleriyle yaşadığı çağı aşan ve her dönemde güncelliğini koruyan büyük lider Ulu Önder Atatürk'ü özlem ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

Atatürk; Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilinci ile bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımızı devam ettireceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı yineleyerek, ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu önderimizin çizdiği yoldan sapmadan büyük ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştirmek için, her geçen gün daha da artan bir şevkle çalışıyor ve Onu bir kez daha minnetle anıyoruz.

 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1654 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.