Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Vali CEBİROĞLU Çiftlikköy Belediyesini ziyaret etti

Vali CEBİROĞLU Çiftlikköy Belediyesini ziyaret etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.11.2014 - 19:49:57 


Çiftlikköy Belediyesini ziyaret eden Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, baskıcı, totaliter, asık suratlı bir yönetim değil; sevecen, insan haklarına saygılı olunması gerektiğini vurguladı.

 
 
 
 
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu Çiftlikköy Belediyesi ve Çiftlikköy Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek ilçedeki durumla ilgili genel bilgi aldı. Yalova’daki ilçe turlarını Çiftlikköy’le sürdüren Vali Cebiroğlu, burasının gelişen bir ilçe olduğunu belirtti. İlk olarak Çiftlikköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Cebiroğlu, burada mülki ve idari amirler ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada yaptığı sohbette, devleti temsil edenlerin halka karşı hoşgörülü olması gerektiğini vurguladı.

“BASKICI DEĞİL HOŞGÖRÜLÜ DEVLET YÖNETİMİ OLMALI”

Cebiroğlu, “Baskıcı, totaliter, asık suratlı bir devlet yönetimi değil, sevecen insan olduğumuzun idrakinde olan insan haklarına saygılı, karşındakinin de insan olduğunu düşünen bir devlet yönetimi lazım. Kimi kırarsan hor görürsen başına gelmeden öbür dünyaya gitmezsin. Her görevin makamın sorumluluğu yükü de beraber gelir. Külfetle nimet dengelidir, o nedenle hoşgörülü olacağız vatandaşımıza karşı. Bunu yapmak zorundayız, önce insanız. Eğer demokrasiye samimi olarak inanıyorsak, insan haklarına samimi olarak inanıyorsak, hukukun üstünlüğüne samimi olarak inanıyorsak bunları yapmak zorundayız. Bir valinin, geçenlerde de söyledim, devlete maliyeti 100 bin lira. Lütfen bunun karşılığını arkadaşlar madden ve manen vermek zorundayız. Geçmişte nasıl çalışmış, nasıl düşünmüş olursanız olun, o dönemi kapatıyoruz, yeni bir dönem açıyoruz. Söylediğim şeyler teorik, yoksa geçmişle ilgili bir olayı kastederek konuşmuyorum” diye konuştu. Ardından Çiftlikköy Belediyesi’ne geçen Vali Cebiroğlu, burada Başkan Silpagar ve belediye birim amirleri ve çalışanlar tarafından karşılandı. Birimleri gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Cebiroğlu, Başkan Silpagar’la olan görüşmesinin ardından ilçeden ayrıldı.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YEREL YÖNETİMLER

1821 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
16  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3271 32.3854
  Euro 20.9552 21.0939
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.