Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova dan Kurban Bayramı mesajları

Yalova dan Kurban Bayramı mesajları
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.10.2014 - 15:49:42 


Bayramınızı sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmeniz dileklerimizle. Yalova dan Kurban Bayramı mesajları:

 
 
 
 
Yalova Valisi Selim CEBİROĞLU'nun Kurban Bayramı mesajı:

 

Sevgili Yalovalılar;

Millet olarak, heyecanla beklediğimiz, coşkuyla kutladığımız, kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin geliştiği,  yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı  özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz.

Kurban Bayramınızı kutlar sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın Kurban Bayramı mesajı:

 

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak mesajında “Allaha şükürler olsun, bir Kurban Bayramına daha erişmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi bayramlar, kırgınlıklarımızı unutup dargınlıklarımızı bir kenara bıraktığımız, milletçe en çok kenetlendiğimiz, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı en çok pekiştirdiğimiz günlerdir.

Bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler çevresinde buluşturup kaynaştıran en önemli ortak paydalarımız, milletçe bizi birbirine en çok bağlayan buluşma günlerimizdir.

Bayramlar kardeşliğimizin ve beraberliğimizin en güzel göstergesi, en sağlam teminatı, en güzel aynasıdır.

Bu mübarek günler, birtakım ihtilaflarımızı bir kenara bırakıp sevgiyi, umudu, bir diğerinin derdiyle hemhal olmayı zirveye çıkarıp beynimizi ve gönlümüzü ortak değerler üzerinde yoğunlaştırmanın ve bunun sonucunda da, kendimizi yenilemenin, üstün bir ruh, ahlak, erdem ve anlayışla donatmanın günleridir.

Şimdi yoksulları, dertlileri, hastaları, yetimleri, kimsesizleri görüp gözetme, acıları paylaşma, gönülleri birbiriyle hemhal etme, yürekleri birbirine katma zamanıdır.

Bugünler, tüm çilekeş annelerimizi ziyaret edip maddi ve manevi ızdıraplarına elden geldiğince çare olmaya çalışmanın günleridir. Ve elbette bugünler, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın gözlerindeki sevinç ve aydınlığı hem arttırmanın hem tanıklığıyla mutlu olmanın günleridir.

Özellikle Kurban Bayramının, bayramlarımız içinde kendine mahsus bir yeri ve anlamı vardır. Kavram olarak yakınlık ve yakınlaşmayı ifade eden Kurban, aynı zamanda yüce idealler için en sevilen şeylerden vazgeçebilme terbiyesini ve inanılan değerler uğrunda tam bir adanmışlığı sembolize eder.

Bu yönüyle de bu aziz milletin hem sesi, hem hizmetkarı olmayı şiar edinmiş bizler için son derece şuurlandırıcı ve eğitici bir içeriğe sahiptir.

Zaman zaman sıkıntılı dönemlerden geçsek de, şu açık bir gerçektir ki; Bizi biz yapan, bizi millet yapan medeniyet değerlerimize sımsıkı sarıldığımız sürece, sorunlarımızı daha kolay çözüp yarınlarımızı daha anlamlı şekilde inşa edeceğiz.

Dolayısıyla gündelik telaşlarımızdan arındırıp bizi maddi ve manevi güzelliklerle adeta yeniden inşa eden bugünleri, hem kendimiz hem milletimiz, hem de ülkemiz için yeni bir muhasebenin, dirilişin ve kenetlenmenin fırsatı haline getirmeliyiz.

Ayrıca yeryüzünün değişik coğrafyalarında zulüm ve baskılara maruz kalan kardeşlerimizi dualarımızdan eksik etmeyelim.

Bu vesile ile bütün yurttaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerle tebrik ediyor, bayramın Yalova'mıza, Türkiye’mize, İslam alemine ve insanlığa huzur, kardeşlik, adalet, barış ve mutluluk getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.”

 

 

 

Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un Kurban Bayramı mesajı:

 

“Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı,yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi bir şekilde yaşandığımüstesna zamanlardır.

Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi, saygı ve hoşgörüyü en muazzam birşekilde paylaşmayı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek bir kez daha kucaklaşmalıyız.

Bu bayramda her bayramda olduğu gibi bayram sevincimizi, bu bayram iklimini en yakınımızdan, ailemizden; anamızdan, babamızdan başlayarak önce tüm memleketimize, tüm ülkemize sonra tüm dünyaya yaymalıyız. Yaşanan acıları, dertlerini paylaşmalı; onların sevinçleri gibi üzüntülerine de ortak olmalıyız.

Millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşarken, siyasi yönden de güvenli ve istikrarlı, ekonomik açıdan ise büyüyen bir Türkiye görmenin memnuniyetini de hep beraber yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim”

 

 

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın Kurban Bayramı kutlama mesajı:

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, `Bu Kurban Bayramı`nda inanıyoruz ki yardımlaşma ve dayanışma en üst seviyelere ulaşacaktır. Tüm Ulusumuzun mübarek bayramı kutlu olsun` dedi.

Başkan Oral, dini bayramların, insani duygularımızın ön plana çıkmasını sağlayan, insanı insan yapan değer ve duyguların sınavının verildiği, toplumsal yaşamımızda vazgeçilmez günleri olduğunu hatırlattı. Kurban kelimesinin ‘yakınlaşma’ anlamına geldiğini ifade eden Başkan Dr. Metin Oral, “Demek ki, Kurban Bayramları, bizleri birbirimize ve Yüce Allah’a manen yaklaştırıyor. Ayrıca Kurban Bayramları dünyanın en büyük sosyal yardım projesi olarak insanlığın önünde büyük bir ışık tutuyor. Kurban etinin paylaşımındaki hak ve adalet dahi başlı başına günümüz insanı için önemli bir örnek teşkil etmekte, kaybolan insanî değerlere vurgu yapmaktadır” dedi. Başkan Oral, Kurban Bayramı’nın manevi olduğu kadar maddi bir ibadet olduğunu söyleyerek, “Kurban, bizi kibirden ve ona bağlı yanılgılardan uzaklaştırır. İnsanlığımızın özünü kavramaya yaklaştırır. Bu kutsal görevi yerine getirirken, özellikle hayvanlara çile çektirecek, çirkin görüntüler oluşturacak ortamlardan herkesin kaçınmasını temenni ediyorum.

 

 

 

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın Kurban Bayramı tebrik mesajı:

 

Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.

Sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunduğumuz bayramlarda; farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

 

 

 

Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan’ın Kurban Bayramı kutlama mesajı:

 

Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep beraber yaşıyoruz.

Yüce Allah’a manen yaklaşmanın en yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı lütuf, rahmet ve bereketin cömertçe dağıtıldığı bir zamana’da işaret etmektedir. Bayramlar, İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, sevinçlerin paylaşılıp çoğalacağı, çaresizlerin hatırlanacağı milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir. Temenni ve dileğim bu olumlu davranışların sadece bayramlarla sınırlı kalmaması yılın tamamına hakim olmasıdır. Bu vesileyle mensubiyetinden gurur duyduğumuz büyük milletimizin, Türk İslam aleminin ve Yalovalı hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, Allah’tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmeniz temennilerimle, Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek’in Kurban Bayramı tebrik mesajı:

 

Bayramlar, günlük yaşantımızın getirdiği tüm zorluklara rağmen kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, sevgi-saygı, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü gibi manevi duygularımızın en üst düzeye çıktığı müstesna günlerdir.

Bu özel günlerde, sevdiklerimizle vakit geçirmek, büyüklerimizi, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmek, ebediyete intikal eden yakınlarımızı ve aziz şehitlerimizi daha çok yad etmek, aramızdaki kırgınlıkları gidermek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin sosyal barışını sağlamak ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarılmasına vesile olan bu günlerin sevincini, coşkusunu, heyecanını amacına uygun olarak yaşamak, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için gerekli olan inanca ve enerjiye sahip bir milletiz. Bu sinerji ile ülkemiz genelinde olduğu gibi tüm dünyada muhtaç ve sıkıntı çeken toplumlara yardım etmeyi kendisine görev sayan erdeme sahip olmanın da kıvancını yaşıyoruz.

Halkımızın Bayram sevincini ve hoşgörü anlayışını toplumun her kesimi ile paylaşacaklarına ve ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını daha fazla paylaşacaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygularla; Kurban Bayramı'nın ülkemize ve milletimize huzur ve barış getirmesi dileklerimle, saygıdeğer Yalovalıların ve tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı  içtenlikle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

 

Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan’ın Kurban Bayramı mesajı:

 

Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta milletimiz olmak üzere, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın, camiamızın ve bütün İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

 

Armutlu Belediye Meclis Üyesi (Başkan Yardımcısı) Ferruh Karadeniz’in Kurban Bayramı tebrik mesajı:

 

Bayramların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade eden Başkan Vekili Ferruh Karadeniz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramların toplumumuz üzerinde önemli bir yeri, büyük maneviyatı vardır. Mübarek Kurban bayramını dinimizin de buyurduğu gibi dargınlık ve küskünlüklerin kenarda kaldığı; yardım, dayanışma, şefkat duygularının zirveye çıktığı neşe dolu bir bayram olarak görmeyi temenni ediyorum. Armutlu Belediyesi olarak, kurban kesecek vatandaşlarımızın dini görevlerini yerine rahatça getirmeleri için önlemlerimizi aldık. Başta veterinerlik olmak üzere zabıta ve temizlik müdürlüklerimizin personelleri, Kurban Bayramı süresince daha aktif olarak görev yapacak. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

 

 

Yalovalı işadamı İlker Ticaret işletmecisi İlker Kaya’nın Kurban Bayramı mesajı:

 

Çok Kıymetli Yalovalı Dostlarım;

İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı'nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini en güzel şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, fakirleri ziyaret ederek onlara sevgimizi göstermeli ve Kurban Bayramı'nın anlamına uygun yardımlarda bulunmalıyız. Yüce dinimizin en anlamlı bayramında kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı geride bırakarak hoşgörü ve dayanışma içerisinde olmalıyız. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyor, çok kıymetli Yalovalı dostlarımın Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.

 

 

 

Altınova Belediye Meclis Üyesi Sedat OK’un Kurban Bayramı kutlama mesajı:

 

Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor,

Allah’tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor,

sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz

temennilerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

 

Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer’in Kurban Bayramı tebrik mesajı:

 

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın arttığı özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nın, tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

 

Sevgi, saygı ve kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlendiği, paylaşmanın ve dayanışmanın üst düzeyde sağlandığı özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Bayramınızı sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi diler, sevgi ve   saygılarımızı sunarız.

 

Yalova Haber Gazetesi / Gazete Marmara

 

 

 

 

.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1248 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.