Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 COŞKUN dan eğitim öğretim yılı mesajı

COŞKUN dan eğitim öğretim yılı mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 14.09.2014 - 09:29:00 


Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

 
 
 
 
Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı başlangıcı ve 2014 yılı ilk öğretim haftası münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamasında, “15 Eylül Pazartesi günü uzun bir aranın arkasından yeni eğitim öğretim yılımız başlayacak. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının heyecanını öğretmenlik mesleğini icra eden bir eğitimci olarak, tüm eğitim camiası ile paylaşmaktayım.

 

Geleceğimizinşekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimizde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı, muasır medeniyet yolunda yetiştirmenin gururunu yaşıyor, bu denli önemli günde 2014-2015 eğitim öğretim yılını ve İlköğretim Haftasını içtenlikle kutluyorum. Eğitim, bir milletin geleceğini şekillenmesinde, toplumların ilerlemesi, kalkınması ve gelişmesinde en önemli unsurdur. Öğretim bir ülkenin kalbidir, Çağdaş Uygarlık düzeyine ulaşması için milletlerin ve devletlerin en önemli mihenk taşıdır.

 

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlara ne kadar önem verir, ne kadar iyi eğitir, ne kadar donanımlı hale getirirsek geleceğimiz de o kadar teminat altında demektir. Milli ve manevi değerlerine bağlı ve ülkemizin geleceğine inanan nesillerle, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma ideallerimiz eğitim ordumuzun gayretleri ile gerçekleştirecektir.

Hamdolsun ki, Yalova’mızda gerek fiziki yapı ve gerekse öğretmen açısından bir sıkıntımız yoktur. Anayasamızda yer alan sosyal devlet ilkesi doğrultusunda eğitimde fırsat ve imkân eşitliğinin sağlanması amacıyla devletin imkan ve kaynaklarını hiçbir sosyal tabaka, hiçbir zümre ayırt etmeksizin bütün vatandaşlarımıza ve yurdun her köşesine ulaştırmaya çalışıyoruz. Yeni okulların ve dersliklerin inşası devam ederken, teknolojik altyapı kurulumları yapılıyor, okullarımızdaki fiziksel imkanların iyileştirilmeleri hızla gerçekleştiriliyor. Diğer yandan yeni öğretmen ve yeni idareci atamaları ile eğitim camiamız günden güne güçleniyor. Hükümetlerimiz döneminde Milli Eğitim, Merkezi bütçeden en fazla payı almaktadır. Eğitim, Hükümetlerimizin öncelikleri arasında yer almaktadır ve almaya devam etmektedir.

 

Okullarını ikinci evleri olarak gören sevgili öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize, değerli meslektaşlarım öğretmenlerimize, eğitim camiasında hizmet eden tüm çalışanlara mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, velilerimize, Yalova’mıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını cenabı Allah’tan diliyorum”dedi.

 

YALOVA TELEVİZYONU

GÖRÜNTÜLÜ HABER YAYINI

www.yalovatelevizyonu.com

 

 

. 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  EĞİTİM

1938 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.