Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 KIBRIS ta Altınova rüzgarı esti

KIBRIS ta Altınova rüzgarı esti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.09.2014 - 20:30:32 


Altınova´nın kardeş belediyesi olan Kıbrıs Tatlısu Harnup Festivali, coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. 4 gün süren festivalde her akşam sahne alan Altınova Belediyesi Folklor Ekibi, büyük beğeni topladı.

 
 
 
Tatlısu Belediyesi’nin harnup ve yan ürünlerinin üretimini teşvik etmek, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 9’uncısunu düzenlen festivale; KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, Gagavuzya Komrat Belediyesi Başkan Yardımcısı Lidya Granidar, Altınova Beleiye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Fevzi Arıcı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İlker Taner Fırlak ve çok sayıda davetli katıldı.
 

4 gün boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan festivalde, Denizli, Bursa, Yalova Altınova ve Tatlısu halk dansları ekipleri; Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın finalistleri; akrobasi Work-Out Türkiye, İllüzyonist Enver Ertaş ve Ateş Fırtınası- Fire Storm ve Leylek ayaklı uzun adamlar” gösteri sundu. Festivalde yerli Sanatçı Örge Volkan’ın yanı sıra Türkiye’den Sanatçı Murat Başaran ve Ankaralı Yasemin sahne aldı.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan festivalde yaptığı konuşmada, harnup ile yan ürünlerinin üretimini teşvik yanında bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri festivalin bu yıl 9’uncusunu gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Orçan, harnup üreticisinin devletten destek beklediğini de söyledi. Başkan Orçan, festivale katılan tüm gruplara teşekkür etti. Festival kapsamında Kıbrıs’ta bulunan Altınova Beleiye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Fevzi Arıcı, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu2nu ziyaret ederek ebru tablosu hediye ettiler.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1728 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,91 saniye.