Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 SUBAŞI nda TUFAG Festivali Muhteşemdi

SUBAŞI nda TUFAG Festivali Muhteşemdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.08.2014 - 20:33:16 


Subaşı beldesinde her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen 15. Uluslararası Halk Dansları Gösterileri ve Kültür Etkinlikleri programı halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 
 
 
Tufag ve Subaşı Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen programa Subaşı Belediye Başkanı Volkan YILMAZ, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali KANGAL, İl Genel Meclis Üyesi Ali ÇORBACI ve Mustafa TUNALI, Subaşı Belediyesi Meclis Üyelerinden Metin AYGÜL, Bülent KARASU, Emin ÖKSÜZ, Nuri ÇİMEN, Sadık ÇELİK ve İsmail CAN, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya ÖZTABAK, TUFAG ilk kurucusu Ahmet Erkan BAYKENT, TUFAG Dernek Başkanı Osman Tamer ÇINAR, önceki Subaşı Belediye Başkanlarından İsmail FİDAN, Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki GÜRSU ve çok sayıda davetli katıldı.
 


Sunuculuğunu İrem GÖKDEMİR ve Uğur GÜL’ün yaptığı etkinlik başkan YILMAZ’ın konuşması ile başladı. YILMAZ, konuşmasında; Sayın Protokol, çok değerli Subaşılı hemşehrilerim, bu akşam 15. Kez ev sahipliğini yaptığımız Uluslararası Halk Dansları’na hepiniz hoş geldiniz. Subaşı Belediyesi olarak amacımız böyle uluslararası etkinliklerle hep beraber barışı, dostluğu, hoşgörüyü beldemize daim kılmak ve gelecek nesillere aktarmak. Ben sizlerin huzurunda bu organizasyonu beldemize ilk kez kazandıran çok değerli büyüğüm Sayın İsmail FİDAN başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Tufag organizatörlerine de yine aramızda bulunan Sinan Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı seyirler diliyorum. dedi.’

 

Subaşı Kalıcı Konutları İş Merkezleri ortak kullanım alanında düzenlenen bu yıl ki etkinliğe 10 ülke (Slovakya, Kolombiya, Meksika, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sırbistan, Bulgaristan, Polonya, Gürcistan, Bosna-Hersek ve Macaristan) katıldı.

Rengarenk kıyafetleri ile ülkelerinin esintilerini Subaşı’na taşıyan ekipler izleyicilerden büyük alkış aldılar.

 
 

Festivalde gösteri yapan halk dansları grup liderlerine gösterilerini yapmalarının ardından teşekkür plaketi verildi. Slovakya grup lideri Pavol SUAC’a, Subaşı Belediye Başkanı Volkan YILMAZ, Macaristan grup lideri ÇABA’ya AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya ÖZTABAK, Kolombiya grup lideri Felisa HURTADO’ya Subaşı Belediye Başkanı Volkan YILMAZ, Meksika grup lideri Hucye OCOTİ’ye İl Genel Meclis Üyesi Ali ÇORBACI, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti grup lideri Menderes GÜLBUDAK‘a Ali KANGAL, Gürcistan grup lideri Şalva GOGAADZE’ye Subaşı Belediyesi Meclis Üyesi Emin ÖKSÜZ, Bulgaristan grup lideri Emil GENOV’aİl Genel Meclis Üyesi Mustafa TUNALI, Bosna Hersek grup lideri Enes BASRİC’e Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki GÜRSU, Sırbistan grup lideri Milutin LUKİC’e SubaşıBelediyesi Meclis Üyesi Bülent KARASU, Polonya grup lideri Izabela GROCNOWSKA’ya Tufag Dernek Başkanı Osman Tamer ÇINAR plaketlerini takdim etti. Başkan YILMAZ ve Tufag Dernek Başkanı Osman Tamer ÇINAR karşılıklı plaket takdiminde bulundular.

 
 
Başkan YILMAZ, Subaşı Belediyesi Halk Dansları ekibini gösterdikleri başarılı performansından dolayı tebrik ederek ekip lideri Semiha DİNLER’e çiçek takdim etti.  Etkinlik havai fişek gösterileri ile son buldu.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

1558 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.