Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova dan Ramazan Bayramı tebrik mesajları

Yalova dan Ramazan Bayramı tebrik mesajları
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.07.2014 - 19:28:14 


Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle, belediye başkanları tarafından yayınlanan bayram tebrik mesajlarına yer veriyoruz.

 
 
 

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan Bayramı mesajı:

‘Paylaşma, yardımlaşma ve maneviyatı güçlendiren 11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaştık’ diyen Başkan Salman, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Filistin’de yaşanan üzücü gelişmelerin ardından buruk bir Ramazan Bayramı yaşayacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Paylaşma, yardımlaşma ve maneviyatı güçlendiren 11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaştık. Ramazan Bayramı vesilesi ile birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, hoşgörü, vefa ve hatır duygularını tüm İslam Alemi olarak bir kez daha yaşamalı ve yaşatmalıyız. Ramazan Bayramı süresince Zabıta ve İtfaiye ekiplerimiz ile şehir mezarlığında ziyaretleriniz için personellerimiz sizlerin hizmetinde olacaklar.

Bu duygu, düşüncelerle başta siz değerli hemşerilerimin ve İslam aleminin huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.''

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın Bayram Mesajı:

‘Nice bayramlara’

Başkan Oral’ın bayram mesajı şöyle: “Bayramlar dini ve milli duyguları hareketlendiren, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, herkes tarafından özlemle beklenen günlerdir.
Bayramlar, bir taraftan; sevgi, saygı, barış ve hoşgörü, ziyaretleşme, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını tazelerken, diğer taraftan da; kin, nefret, kızgınlık ve düşmanlık duygularını körelterek sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını yeniler. Toplumda huzur, barış ve güven ortamını oluşturur.
Bizim hedefimizde, ilçemizin yaşam kalitesi ile imrenilen, yaşarken mutluluk duyacağımız ve gelecek nesillere gururla devredeceğimiz, huzurlu, mutlu, insani duyguları yeşermiş, birbirleriyle kucaklaşan, birbirilerine tahammül eden, dargınlık ve küskünlüklerin yaşanmadığı bir kent haline getirmektir. Çocuklarımıza böyle güzel bir miras bırakabilmek, dostluk, sevgi, hoşgörü ve barış anlayışı içinde herkesin vereceği destekle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya ya barış ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan'ın
Ramazan Bayramı tebrik mesajı:
 
İnanç, ibadet ve ahlakın güzelliklerini birleştirerek, vicdanlarımızı sorgulama fırsatı yakaladığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.
 
Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.
 
Bayramlar, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunduğumuz günlerdir. Bu günlerde, farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan’ın Bayram Tebrik Mesajı:

Bayramlar, bir taraftan; sevgi, saygı, barış ve hoşgörü, ziyaretleşme, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını tazelerken, diğer taraftan da; kin, nefret, kızgınlık ve düşmanlık duygularını körelterek sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını yenilerken; Toplumda ise huzur, barış ve güven ortamını oluşturmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile; İdrak etmekte olduğumuz Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder, öncelikle Esenköylü hemşerilerime ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluklar dilerim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın bayram mesajı:

Türk ve İslam Alemi için en anlamlı günlerden birisi olan Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Silpagar, mesajında şunları dile getirdi; “Bayramlar toplumların birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi duygularını yoğun olarak yaşadıkları kutsal günlerdir. Dayanışmanın ve birlikteliklerin daha fazla yaşandığı, sevginin, barışın ve dostlukların daha da sağlamlaştığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yıl ilçemizde ilk defa Ramazan etkinlikleri düzenleyerek Çiftlikköy’de Ramazan’ı dolu dolu idrak etmiş olduk. Sevgi ve hoşgörü ayı olan Ramazan boyunca iftarlarımızda, sahurlarımızda ve ibadetlerimizde ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık, vatandaşlarımızın evlerine konuk olduk, beraber iftar açtık, sahur yaptık. Bir aydır tutulan oruçların ardından, gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken; diğer yandan bayrama buruk gönüller ve üzgün giren insanların hüzün ve acılarını da yüreklerimizde hissederek giriyoruz. Gazze’de yaşanan insanlık dışı olaylar nedeni ile Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı coğrafyalarda kan ve gözyaşını üzüntüyle izliyoruz. Gazze’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Suriye’de zulüm ve katliamların son bulmasını Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize ve İslam dünyasına huzur getirmesi dileğiyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hep beraber nice bayramlar diliyorum.”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan'ın bayram mesajı:

"Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve sosyal dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı özel ve önemli günlerdir. Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin doruğa ulaştığı Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Birlik, beraberlik ve huzur ortamı içersinde daha nice bayramlara ulaşmak ümidiyle Türk Milleti, İslam dünyası ve tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek'in bayram tebrik mesajı:

“İnsanların manevi dünyasında önemli değişimlere neden olan ve sosyal hayata olumlu anlamda yansıyan, insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu pekiştiren, ferdi ve sosyal hayatımıza canlılık kazandıran, pek çok güzelliği ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonlandırırken Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu mutlu günün insanlarımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi diler; bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Yayınlanan bayram tebrik mesajları gönderilme tarih ve saatine göre yayına alınmıştır. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 7 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1402 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.