Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Milletvekili COŞKUN un Bayram Mesajı

Milletvekili COŞKUN un Bayram Mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.07.2014 - 18:13:32 


Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun yayınladığı mesajında; Bayramın tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesi temennisinde bulundu.

 
 
 
AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun Ramazan Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı.
 
Açıklamasında‘bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür’ diyen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ”her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca iftarlarımızda, sahurlarımızda ve ibadetlerimizde ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık; hamdolsun bir Ramazan'ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine ulaştık. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz.
 
Bayramlarımız milletimiz ve Müslüman âlemi için gerçekten kaynaşma, birlik ve beraberlik fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp, sevdiklerimizle birlikte küçük büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hâkim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır. Bayramlarımız, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, akrabalık ve dostluk ilişkilerinde eksiklik ve noksanlıkların giderilmesinde önemli bir fırsat olan karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir. Kültürümüzün gereği küçüklerin sevindirildiği, büyüklerin ziyaret edilip hatırlandığı önemli zamanlardır. Bu vesile ile birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, hoşgörü, vefa ve hatır duygularını önce milletimizle yaşamalı ve sonra tümİslam Âlemi olarak bir kez daha yaşamalı ve yaşatmalıyız. Ancak bu sayede toplumsal sorunlarımızın ve İslam Âlemi olarak yaşadığımız sıkıntıların üstesinden gelebiliriz.
 
Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i birbirine kardeş gören, eşit gören, kaynaştıran bir medeniyetin mirasçılarıyız. Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır. Millet olarak bizler, gücümüzü medeniyetimizin değerlerinden; adaletten ve haktan alıyoruz. Çeşitli coğrafyalarda Müslümanlara yapılan zulüm işkence ve katliamın bu bayram vesilesi ile sona ermesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Savaşın ortasında bayramı idrak edecek olan Müslüman kardeşlerimizin olduğunu unutmayalım. İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını; huzur, barış ve kardeşliğin hâkim olması için mübarek Ramazan Bayramı vesilesi ile bir kez daha dua edelim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesi temennisiyle tüm hemşerilerimin ramazan bayramınıtebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde hep beraber nice bayramlara erişmeyi diliyorum” dedi.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1449 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.