Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 SALMAN, BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA

SALMAN, BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.04.2014 - 18:43:13 


Yalova Belediye Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. CHPden Yalova Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alan Vefa Salman, belediyeye gelişinde kurbanlar kesilerek karşılandı.

 
 
 
 
Yalova Belediye Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. CHP'den Yalova Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alan Vefa Salman, belediyeye gelişinde kurbanlar kesilerek karşılandı. Salman'ın ilk talimatı ise, belediye borçlarının tespit edilmesi oldu.

Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın katılmadığı tören, Yalova halkının Belediye binasının önünde kalabalık bir şekilde ve Salman’ı coşkuyla alkışlayarak gerçekleşti.

CHP'den Yalova Belediye Başkanı seçilen Vefa Salman, başkanlığı törenle devraldı. Belediye binası önünde toplanan coşkulu bir kalabalık ve belediyenin tören kıtası tarafından karşılanan Salman için 2 t kurban kesildi.

Kurbanın kanı ise Salman'ın alnına sürüldü. Ardından Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü'nün okuduğu dualarla Yalova Belediyesi'ne giren Salman, CHP'li meclis üyeleri tarafından makamda çiçeklerle karşılandı.

Salman'ın ilk talimatı ise, Yalova Belediyesi'nin borçlarının tespit edilmesi oldu. Bunun için Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'na bir yazı yazılmasını isteyen Salman, "Bugüne kadar hiçbir yerde bir belediyeyi devralmak bu kadar zor olmamıştı. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum. Allah beni ve bütün arkadaşlarımı utandırmasın. Bugün burada ilk talimatımı da vermek istiyorum. Benim meclis üyeliği yaptığım 2004/2009 yılları arasında çalışma yaptığımız belediyenin borç konusu var. Bu konu çok konuşuldu, çok tartışıldı.

Spekülasyona çok açık bir konu. 2009 döneminde de bu çok kullanıldı. Bu talimatımı da bu konu üzerinde vermek istiyorum. Yalova'daki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'na bir yazı yazdıracağım. Yalova Belediyesi'nin borcunu ve alacağını onların çıkartmasını istiyorum. Zira bu tekrar kamuoyunda ya da siyaseten spekülasyon malzemesi olarak kullanılmasın. Bunu basına da ben açıklamayacağım. Yalova SMMMO buradan çıkacak sonucu da kendisi açıklayacak" diye konuştu.

Öte, yandan Vefa Salman'ın seçim çalışmalarında söz verdiği makam kapısı sökülerek yeri boş bırakıldı. Önümüzdeki günlerde bölümün komple yıkılacağı ve yerine camdan bir kapı konulacağı öğrenildi.

Salman, Yalova belediye meclisinin ilk oturumunun 11 Nisan Cuma Günü saat 15.00’te gerçekleşeceğini söyledi.

http://farkyalovada.com/tr-TR/haberler/10781/salman-baskanlik-koltugunda
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk Kırtay

 Kategori  SON DAKIKA

2532 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.