Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Metin DAĞ dan anlam dolu veda mesajı

Metin DAĞ dan anlam dolu veda mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.04.2014 - 10:48:44 


Çiftlikköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ bir veda mesajı yayınladı. Dağ, mesajında herkese hakkına helal ettiğini, helallik istediğini ifade ederek, yeni Başkan Ali Murat Silpagar a da başarılar diledi.

 

 

 

 

Kasasında 4 milyon dan fazla parası olan bir belediye teslim ettiğini belirten Çiftilkköy eski Belediye Başkanı Metin Dağ, herkesten helallik istediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“15 yıl boyunca gururla ve onurla Çiftlikköy Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreç esnasında her zaman halkımızın menfaatini göz önünde tutarak, belediyenin gelirini kendi cebimdeki paradan bile kıymetli görerek, kimseye ayrıcalık yapmadan çalışmalarımı sürdürdüm. Halkımız da 1999, 2004 ve 2009 seçimlerinde bu çalışmalarımıza güvenoyu verdi. Bu süreç esnasında Çiftlikköy halkı ve geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kapalı pazaryeri, spor tesisleri, kültür merkezi, Bayraktepe, arıtma tesisi, katı atık depolama alanı, doğalgaz gibi pek çok önemli yatırımın altına imzamızı attık. Bir dönem halkımıza yasak olan sahil şeridini vatandaşımızla buluşturduk. İlk başladığımızda 10 bin kişiye hizmet veren bir belediye iken bugün 25 bin kişiye hizmet veren bir belediye haline geldik. Halkımızın iradesine her zaman saygı duyduk. 30 Mart günü yapılan yerel seçimlerde de halkımız görüşünü açıkça ortaya koydu. Dürüstçe, taşıma seçmen gibi yollara girmeden bir kampanya süreci yaşadık. Yapılan seçim sonrasında halkımız bana değil başka bir siyasi partinin adayı olan arkadaşıma emaneti teslim etti. Bugün Çiftlikköy Belediyesi’nin yönetimini alnımız ak, başımız dik bir şekilde arkadaşımıza bırakıyoruz.

 

Bir çok belediyenin aksine gayrımenkulünü arttırmış, kasasında 4 milyondan fazla nakit parası bulunan, hiçbir kamu kurumuna, müteahhidine borcu olmayan, esnafta ve bankalar nezdinde kredisi bulunan bir belediye teslim ediyoruz. Görevi devraldığımızda 84 dönüm olan belediyenin gayrımenkullerini 150 dönüme çıkartmış, bu süreç içerisinde hiçbir yer satmamış bir belediyeyi bırakıyoruz. Mutlaka eksiklerimiz, hatalarımız olmuştur. Hizmette yetersiz kaldığımız noktalar bulunabilir. Ancak hiçbir zaman kamu menfaatini kişisel menfaatlerimizden üstün görmeden hizmet sunmaya çalıştık. Şundan eminiz ki Çiftlikköy halkının haklarını hiç kimseye yedirmedik.

 

Kazanan arkadaşımı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Siyaset uzun soluklu bir yarıştır. Bu yarışın içinde kazanmak ve kaybetmek vardır. Seçim öncesinde “Hayırlısı neyse o olsun. Eğer hayırlı değilse Allah bu görevi bize nasip etmesin” demiştim. Demek ki hakkımızda hayırlısı olan buymuş. İnanıyor ve umut ediyorum ki görevi devralan arkadaşımız Çiftlikköy halkının menfaatlerini göz önüne alarak çalışacak ve güzel şeyler yapacaktır. Bizler çalışmalarının yakın takipçisi olacağız. Çiftlikköy menfaatine olan her şeyde kendisine bir hemşehrisi olarak destek olmaya çalışacağız. Bize yakışan da budur. Çünkü bizimkisi bir Çiftlikköy sevdasıdır, Çiftlikköy’e hizmetkarlıktır. Bundan sonra Çiftlikköy’e hizmetimiz belediye başkanı olarak değil sade bir vatandaş olarak devam edecektir.

15 yıllık süre içinde çalıştığım ve her zaman başarılarımızda emeği olduğunu dile getirdiğim tüm personelime, mesai arkadaşlarıma; Beni bu süre içinde destekleriyle yalnız bırakmayan tüm Çiftlikköy halkına; Geçirdiğimiz son 30 Mart seçiminde bana oy veren ve vermeyen tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

 

Ben eğer üzerlerinde bir hakkım varsa herkese hakkımı helal ediyorum.

15 yıllık süre esnasında istemeden de olsa kırdığım, üzdüğüm herkesten; beraber çalıştığım mesai arkadaşlarımdan da haklarını helal etmesini istiyorum.

Bizim Çiftlikköy sevdamız bitmeyecek…

Kazanan Çiftlikköyümüz olsun…”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1884 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 Hakan Hekimhan

Tarih : 7.04.2014 11:06:40  

  Gazete Reklamları

Cevapla


Sayın başkanımız uzunca bir süreç sizlerle çalışmak güzeldi. Seçim bu elbette bir kazanan olacak. Bu dönem halk böyle bir tercih yaptı. Herkese hayırlı olsun. Ancak seçim öncesinde verilen reklamların ödemesi için birilerinin ilgilenmesini bekliyoruz. Kalın sağlıcakla.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.