Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan Dağ, projelerini makamında tanıttı

Başkan Dağ, projelerini makamında tanıttı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.03.2014 - 09:06:29 


Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, makamında düzenlediği basın toplantısı ile yeni dönem projelerini anlattı. Dağ, projelerinden olmazsa olmazı Sahil Dolgu Projesi’ni sinevizyonda tanıttı.

 

 

 

 

‘Seçimler öncesindeki son toplantımızı yapıyoruz’ diyerek sözlerine başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, 15 yılda yaptığı hizmetleri ve yeni dönemde yapacağı projeleri anlattı. Olmazsa olmaz dediği Sahil Dolgu Projesi’ni sinevizyon gösterimi ile basın mensuplarına tanıtan Dağ, “2014-2019 projelerimizi büyük bir özenle hazırladık. Tabi Çiftlikköy halkı hazırladığımız projelerimizi yeterli bulur ve bizi tekrar göreve getirirse bu güne kadar olduğu gibi yine en iyi şekilde hizmete devam ederiz. Geçmişte muhakkak söz verdiğimiz bazı projeleri yapamadığımız olmuştur ancak bunlarda bürokrasiden ötürü aksamıştır. Bizler 15 yıl boyunca borçlanmadan, satmadan ayakta duran bir belediye başkanı profilimi hiçbir zaman bozmadım bundan sonra da bozmadan yola devam edeceğim.

 

Olmazsa olmaz kıyı dolgu projesi

Bu projemiz bizim için çok önemli tabi Çiftlikköy halkının da kıyı dolgu projesine büyük önem verdiğini düşünüyorum.

 

Çiftlikköy Park Projesi

İhlas Evlerinin altında Çiftlikköy Park dediğimiz 11 bin m2’lik bir alanda deniz ile karşı karşıya bulunan arazi üzerinde sosyal tesis yapacağız. Bunlar başkalarının atıp tuttuğu gibi hayal ürünü projeler değildir. Tamamının projeleri ve çalışmaları yapılmıştır. İlçemizin yeşil alana ihtiyacı vardır, inşallah 23 Nisan Parkı ve Atatürk Parkı’nı meydana dönüştüreceğiz. Burada fiskiyeli havuzlar, oturma grupları, sosyal aktiviteler olacak.

 

Kentsel Dönüşüme Hazırlanıyoruz

Çiftlikköy’ün köy içi olarak bilinen şimdiki Kültür Merkezi’nin bulunduğu alanın üst kısmında kentsel dönüşüm projesine hazırlık yapıyoruz. Bu projemizi de orada oturan halka danışacağız. Gelen talepler üzerine hayata geçireceğiz.

 

Kent Ormanı Yapacağız

300 dönüm arazi üzerinde içinde çok farklı aktivitelerin bulunacağı bir sosyal tesis yapacağız. Bisiklet yarışlarının dahi yapılabileceği bir alan var edeceğiz. Çocuklarımızla günübirlik tatil yapmaya uygun kent ormanı oluşturacağız. Sadece ilçemizden değil, çevreden gelen vatandaşımızda burada günlük tatilini yapabilecek.

 

 

 

Sultaniye Meydanı’na Çok Amaçlı Sosyal Tesis

Sultaniye meydanında köy arazisinden belediyemize intikal eden binanın olduğu alana 3 katlı büyük bir sosyal tesis binası inşa edeceğiz. Genelde bayanlara özel sosyal aktivitelerin olacağı tesis de vatandaş her türlü spor etkinliklerini de bulabilecek.

 

Çocuk Parklarını Yenileyeceğiz

İlçemizde bulunan 40 adet çocuk parkını da yeni dönemde AB standartlarına uygun hale getireceğiz. Altyapı sorunumuz yoktur ancak, su borularında yenilemelere gideceğiz.

 

Basın mensupları her zaman olduğu gibi yine yoğun ilgi gösterdi.

 

Üniversite ile ilgili olarak sizlere söz veriyorum kendi imkanlarımla ilçemize yurt yapacağım. Üniversitenin ilçemizde olup olmaması önemli değil, çevrede okuyan öğrencilerimiz içinde büyük önem taşıyacak bu yurt, bölgemizdeki yurt sıkıntısına az da olsa çözüm olacaktır.

 

Ben 15 yıldır hizmet ediyorum. Öyle çamur at izi kalsın, deniz maya tutmaz ama olsun der gibi sataşmalarla kimse hayal kurmasın. Ondan bundan istemekle icraat olmaz. Amacım kimseyi kınamıyorum, herkese başarılar diliyorum.

 

Başkalarının dediği gibi hayal değil, çalışmalarla hazırlanan projelerimizi sunuyoruz tabi ki takdir ilçe halkımızın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” Diye konuştu.

 
 
DAĞ, ELEŞTİRİLERE DE YANIT VERDİ
 

Ben kimseyi eleştirmek istemem ancak beni eleştirene de cevap vermeden duramam.

Çiftlikköy’de 5000 kişiye istihdam sağlayacak tesisi kuracak böyle bir alan yoktur. İmar durumunı çok iyi biliyorum bakıp öyle konuşsunlar. Çiftlikköy halkı geçmişte olduğunu gibi kararını sağduyulu olarak en iyi şekilde verecektir.

 

Biz Çiftlikköy halkına 15 yıldır hizmet ediyorum. Beni eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur. Şu işleri yapamadı diyebilir ama farklı yorum yapamaz. Elektrik mühendisi olduğunu söyleyen aday önce bir kendine baksın, zamanında Yalova’da kiminle iş yaptı, neler yaşadı. Kaç yılda üniversiteden mezun oldu? Biz bunları biliyoruz ama çıkıp konuşmuyoruz. Yakışmaz. Kimseyi eleştirmeye kimseyi küçük görmeye hakkı yoktur. Herkes bir yerlerden gelmiştir, o buralı şu oralı diye ayrım yapılmamalıdır.

 
Görüntülü haberi www.yalovatelevizyonu.com da izleyebilirsiniz.
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1771 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.