Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Salman, posterinin kesilmesine sert tepki gösterdi

Salman, posterinin kesilmesine sert tepki gösterdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.03.2014 - 22:55:54 


CHP adayı Vefa Salman, düzenlediği basın toplantısında verdi veriştirdi. Salman, Aç tavuk kendini ambarda görürmüş yakıştırması yaptı.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, Meclis üyesi adayı arkadaşları ile birlikte düzenlediği basın toplantısıyla posterlerinin kesilmesine tepki gösterdi. Koçal’ın Belediye imkânlarını ve Belediye çalışanlarını kullanarak seçim kampanyasına devam ettiğini, kendisine ait afişlerin dahi itfaiye çalışanlarına söktürüldüğünü belirten Salman, “Seçim günü yaklaştıkça kaybedeceğini anladı. Artık o da biliyor kaybedeceğini ve o yüzden daha da çirkinleşmeye başladı” dedi.

Afişinin kesilmesine tepki gösteren CHP Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, “Gece saat 01.00’de telefonlarım çaldı. Benim eski Ergün Düğün Salonu arkasındaki binaya arkadaşlar pankart asmıştı. İtfaiye gece gelmiş bunu indirmeye başlamış. O bina benim kan kardeşim Sinan Çuhadar’ın binası. Etik olarak bana sorulmadan o pankartı kaldırılması doğru değil. Gece yarısı bunu sökmeye çalışmak da ne oluyor? Ben onu söktürmeyeceğim. Pankarta da zarar vermişler. Çevredeki vatandaşlar bu pankartı sökülmesine tepki gösterdi ve durdurdular. Oraya gelen itfaiyeciler emir kulu zaten. Onlara kızamayız” şeklinde konuştu.

Öte yandan AKP adayının afişlerinin gece yarısı İtfaiye araçları ve personeli kullanılarak asıldığını gösteren fotoğrafları basın mensuplarına gösteren Salman, “Bundan 15 gün önce Yakup Koçal’ın gece 01.00’de pankartı asılmıştır. Elimdeki fotoğrafta bunun en büyük kanıtıdır. İtfaiye tarafından asıldı. Belediyenin kaynaklarını, personelini aday olduğundan beri kullanıyor. Bu doğru ya da ahlaki bir şey değil. Vicdana ve kanuna uymaz. Ben sizlerin aracılığıyla, 2 kez savcıları göreve çağırdım. Kamu binası saat 17.00’de kapanır. Onlar gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını belediyeden yönetiyorlar. Orası AKP’nin seçim bürosu değil. Belediyenin, elektriğini, suyunu kullanıyorlar. Mitingde de yürüyüşlerde insanları belediyenin telefonundan arıyorlar. Utanmadan da Yalova Belediyesi olarak arıyoruz diyorlar” diyerek rakibinin seçim çalışmalarında Belediye binalarını ve personelini kullanmasına bir kez daha tepki gösterdi.

Üstü kapalı tehditler aldığını ancak yüreğinde Allah korkusundan başka korkuya yer olmadığının altını çizen Salman sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben onların ekibini çok iyi tanırım. Bağırsaklarının nereye döndüğünü, nasıl çirkinlikler yapabileceklerini de biliyorum. Zamanında Yaşar Okuyan’a yaptılar. Hatırlıyorsanız çirkin bir dosya göndermişlerdi. 2007 seçimlerinde Yakup Koçal milletvekilliğine adaydı. Yalandan fotokopi bastırarak, Muharrem İnce içinde aynısını yaptılar. Barbaros Binicioğlu için de aynı tuzağı hazırlamışlardı. Yakışıksız, bel altı vurmalar. Bunu yemezler. Ben başkasına benzemem. Ben ölümden bile korkmayan adamım. Zaman zaman bakıyorum dolaylı yollardan bana tehditler geliyor. Ben tehdide pabuç bırakacak adam değilim. Onlar rant için, ben hizmet için varım. Bunu iyi bilsinler. Aslan gibi yolda yalnız da gezerim. Ben bir tek Allah korkusunu içimde yaşatırım. Seçim aslında şu anda bitmiş durumda. Bunu Yakup Koçal da biliyor. Korkunun ecele faydası yok. Rantı kaybetme korkusu içindeler. Bunların AKP’li olmadığını en iyi AKP’liler biliyor zaten. Yakup Koçal bir tek AKP’ye geçtiği gün rozeti taktı. Markayım diyor. İyi marka, kötü marka var. Sen siyasetin en kötü markasısın.”

Göreve geldiğinde, haramzade bankamatikler dışında kimseyi işten çıkartmayacağını bir kez daha vurgulayan Salman, “Kendileri göreve geldiğinde AKP’lileri işlerinden attı. Şimdi de benim için geçici işçileri çıkaracak diyorlar. Şimdi bana çirkin çirkin sözler geliyor. Ben o ekibi çok iyi tanıyorum. Ben belgeyle, bilgiyle, geçmişle onlara çok iyi konuşurum. Benim işçiyle sorunum olmaz. Karanfil Evleri’ni kapatacak diyorlar. Biz orada çalışan kişilerin sayısını artıracağız. Çiçeğin de karanfilin de adını kirlettiler. Biz oranın adını değiştireceğiz. Şunu da herkes bilsin. İşçilere dokunan namerttir. Fakat 61 tane belediye şirketlerinde çalışıyor diye gözüken fakat çalışmayan kişi var. Ben bunları elbette ki kapı önüne koyacağım. Ben belediyenin hakkını yedirtmem. Onların sayısı da daha fazla. Benim sadece adı-soyadını bildiğim kişiler bunlar. 

Sizleri basın toplantısına parti adına çağırıyorlar. Sizi kim çağırıyor? Parti adına, bir belediye çalışanı sizi basın toplantısına davet ediyor. Sonra Yakup Efendi belediye personelini kullanmıyorum. Avukatı, doktoru bile çalışmalara çağırıyor, yanında 10 kişi getir diyerek. Hacca gitmekle de Müslüman olunmuyor. Bu da onun en iyi göstergesi” dedi.

“Kafasına göre ‘Anket sonuçlarında öndeyiz’ falan diyormuş. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Yanında matematikçisi Çakma Pehlivan da var. Sayı saymayı oturup bir daha öğrensinler. Gerekirse Özel öğretmen tutsunlar, parasını ben veririm” sözlerine de diyerek yanıt veren CHP’li Salman, “Geçmişte Barbaros Binicioğlu’ndan belediyeyi devraldığında 45 milyonluk borcu 80 milyon olarak kamuoyuna pompalamış, ajitasyon yapmıştı. Şimdi kalkmış 5 yılda 250 milyonluk yatırım yaptım diyor. Bu Perhiz bu ne lahana turşusu. Atma Yakup Efendi Atma. Sen attıkça batıyorsun. Zaten battın da daha da batıyorsun. AKP’li kardeşlerime de söz veriyorum, onları da, Güzel Yalova’mızı da Yakup Efendi’den kurtaracağım. Size buradan bu müjdeyi veriyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SEÇİM HABERLERİ

2241 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,74 saniye.