Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 KOÇAL: Böyle Bir Üslup Genel Başkana Yakışmamıştır

KOÇAL: Böyle Bir Üslup Genel Başkana Yakışmamıştır
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.03.2014 - 18:37:58 


Basın toplantısı düzenleyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu na yanıt veren Belediye Başkanı Yakup Koçal, yapılan anket çalışmalarından bilgiler verdi, soruları yanıtladı.

 
 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Yalova mitinginde, “Yalancıdan Başkan Olmaz” söylemi üzerine Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, bir basın toplantısı düzenleyerek, söylenen sözleri iade ettiğini asıl yalancıların başı kendileri olduğunu söyledi.
 
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın birlikte katıldığı basın toplantısına her zaman olduğu gibi yine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

 

Koçal; “Kılıçdaroğlu, genel başkana yakışmayacak bir üslupla konuşmuştur. 2009 seçimlerinde ben hiçbir siyasi partiye karşı konuşmalarım olmamıştır, genelde Yalova üzerine söylemlerim olmuştur. Neticede ben 2009 da 3 ayrı partiye de sempati duyan insanların oylarıyla seçildim. Ak Parti aleyhinde konuşmuş, hakaret etmiş olsaydım Ak Parti oylarının %50 si ile seçilmiş olurmuydum. Böylesi bir üslup genel başkana yakışmamaktadır.

 

Genel başkanın söylediği sözler doğru değildir. Bizim 20 bin kişiye ulaşan bir gönüllü ağımız vardı. Bu 20 binin içinden seçilmiş bana gönül vermiş, destek veren 2 bin kişiyle tek tek görüşerek siyasi yönümüzde karar vermiştim. Bu 20 binin içinde farklı siyasi partilere CHP ye de gönül vermiş insanlar olmasına rağmen benim Ak Parti çatısı altında siyaset yapmamı istemişlerdi. Ben de bu yönde karar vermiştim. Bu nedenle sözü öncelikle genel başkana iade ediyorum. Eğer Kılıçdaroğlu, bana yalancı diyorsa kendisi yalancıların başıdır. Neden diyecekseniz. CHP nin aday yaptığı bir çok insan örneğin; Ankara adayı 2009 seçimlerinde CHP karşısında kampanya yapıp, oy istemedi mi? Hatay adayı dün Ak Parti’li belediye başkanı değimliydi? Demek ki ben onun tanımıyla konuşuyorum o’da yalancının başkanıdır.

 

 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Koçal, yapılan anket sonuçlarını paylaşmak istemediğini ancak kararsız sayısının %12 olduğunu belirterek, yapılan karalamaların asılsız olduğunu da söyledi.

 
 

Bir basın mensubunun “CHP belediye meclisine kaç kişi gönderebilir?” sorusana Koçal, elini kaldırıp avuç içini göstererek yanıt verdi. Sözlü bir söylemde bulunmasa da elindeki 5 parmağı göstermesi CHP nin 5 meclis üyesini ancak gönderir demek istediği yönündeydi.

 

Görüntülü haberi www.yalovatelevizyonu.com da

 
 
 
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1574 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,99 saniye.