Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti Çiftlikköy Projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Ak Parti Çiftlikköy Projelerini kamuoyu ile paylaştı.
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.03.2014 - 17:24:08 


Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Ali Murat Silpagar, düzenlediği kahvaltılı bir basın toplantısı ile Çiftlikkent Projelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

 

 

 

Çiftlikköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; Akp İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İlçe Başkanı Ogün Şengün, İlçe yönetimi, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları, partililer ve davetli misafirler katıldı.

 

İlçe Başkanı Ogün Şengün’ün açılış konuşması sonrasında kürsüye gelen Belediye Başkan adayı Ali Murat Silpagar, İstanbul’daki profesyonel kadrolar tarafından özenle hazırlanan çılgın projelerini kamuoyuna tanıttı.

 

 

Silpagar; “Araştırmacı özelliğim gereği halkımla birlikte ilçemizdeki sorunları tespit ettik. Sorunları nasıl çözeceğiz, neler yapacağız. Çiftlikköy’ü köy statüsünden kurtarıp, Çiftlikkent konumuna getirecek projeler hazırladık.

 

Çiftlikköy’ün en önemli sorunlarından birisi su, suyu oldukça pahalıya kullanıyoruz. Köy zamanından kalma borularla bu iş yapıldığı için su kaçakları nedeniyle suyu bir hayli pahalıya kullanıyorsunuz. Biz bunu çözeceğiz.

 

Aynı sorun Elektrikte de yaşanıyor. Birçok elektrik kaçağı nedeniyle pahalı faturalar ödüyorsunuz. Biz elektrik hatlarını yer altına alacağız, kaçağı önleyeceğiz. Bu da rakamsal olarak faturalara yansıyacaktır. Yer altına alınan elektrik hatları ve trafolar ile ilçemiz AB standartlarına uygun bir hale gelecektir.

 

 

 

Bizler temiz geldik, temiz olarak kalacağız.

 

Çiftlikköy’e bir meydan projesi değil tam 4 meydan projesi gerçekleştireceğiz. Bu meydanlar arasında link dolaşımları olacak. İlçemiz Ak belediyecilik ile değişime uğrayacak.

 
 

Bizim için istihdam da çok önemli

 

Çiftlikköy sanayi sitesine gerekli desteği vereceğiz. 750 kişinin çalışacağı bir iplik fabrikası kurulacak ayrıca 150 kişinin çalışacağı bisiklet fabrikası ve 3 OSB ye verilecek destek ile yaklaşık 6 bin kişiye ilçemizde istihdam imkanı sağlanmış olacak. Artık Yalova’dan insanlar Çiftlikköy’e çalışmaya gelecek, ilçemiz istihdam konusunda da öncelikli bir merkez konumunda olacak.

 

 

 

Bayanlarımıza yönelik kapalı bir yüzme havuzu, spor kompleksleri, mezarlık düzenlemeleri ve taziye evi, üzerinde boyalı resimlerin olacağı özel duvarlar, çok amaçlı bir kültür merkezi yapacağız. İlçemizde yapılanları üzüntüyle izliyorum tüm yapılanlar hep eli ayağı tutanlar için niçin engellilerimize, yaşlılarımıza, muhtaçlarımıza yönelik çalışmalar yapılmamış. Bizler tüm bu eksiklikleri bir bir tespit ettik. Hepsini çözeceğiz.

 

İlçemiz tam bir proje cenneti ancak yapacak kimse yok! Çiftlikköy bizimle sosyal yaşamın merkezi olacak.

 

 

Ay Yıldız Projemiz büyük ilgi görecek. Kültürlerimizi bir arada yaşatacağımız bir kompleks oluşturacağız. Kitap okuma salonları, kent arşivi, kanser hastalarımız için kanser bilgilendirme merkezleri, aile danışma merkezleri kuracağız. Trafik ulaşımının rahatlığı için batçıklar yapacağız.

 

Çiftlikköy’e Çılgın Projemiz, Çiftlik Adası

İlçemizde denizi doldurmadan kumu yok etmeden deniz üzerine bir ada yapıp, çok amaçlı bir tesis yapacağız. Adanın içinde konser salonları, kafe-restoranlar, halkın ihtiyaç duyacağı çok şeyin olacağı bir ada. İşte bu bizim ilçemiz için hazırladığımız çılgın projemiz. 30 Mart yerel seçimlerinde görev gelirsek sizlere söz veriyorum bu projeyi tamamlamadan hiçbir yere gitmem.”

 
 
Görüntülü haberini Yalova Web Televizyonu www.yalovatelevizyonu.com da izleyebilirsiniz...
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2649 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 Emre EmiR.

Tarih : 5.03.2014 13:54:58  

  elekrikçi

Cevapla


Elektrik kaçakları ülke sorunu da arkadaş tedaş müdürümü olacak belediye başkanımı ?

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.