Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ÇİFTLİKKÖY CHP ADAYLARI TANITILDI

ÇİFTLİKKÖY CHP ADAYLARI TANITILDI
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.03.2014 - 01:20:33 


Cumhuriyet Halk Partisinin Çiftlikköy adaylarının tanıtımı, Çiftlikköy Be-Sa Düğün Salonunda görkemli bir organizasyonla yapıldı.

 
 
 
 
CHP İl Başkanı Özcan Özel ve ekibinin de katıldığı aday tanıtımında yeni projelerini de açıklayan Çiftlikköy Belediye Başkanı ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Metin Dağ, “15 yıldır yol yapıyorum, yapmakla da bitmez. Yeni dönemde daha yaşanabilir bir Çiftlikköy için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
 
ÖZEL, “YEREL YÖNETİMLERDE DEVRİM YAPACAĞIZ”

Aday tanıtım toplantısının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Özcan Özel, “Bizler 90 yıllık ulu çınarın yeni filizleriyiz. 12 yıldır baskıcı bir rejim altında, siyasi bir zulüm dönemi altında yaşıyoruz. Yerel yönetimlerde devrim yapacağız, bunlardan birisi Sayın Metin Dağ. Sayın Dağ sizleri 15 yıldır mutlu ediyor, bir 5 yıl daha mutlu edeceğe benziyor. Örgütlerimize inanın, adaylarımıza güvenin, kapı kapı dolaşın, hep birlikte yapacağımız devrimi anlatın” diye konuştu. CHP İl Başkanı Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın önümüzdeki günlerde Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile birlikte Çiftlikköy’e geleceğine söz verdiğini de Çiftlikköylülere iletti.

 
YENİ PROJELER TANITILDI

Çiftlikköy’de dördüncü dönem için hizmete talip olan Başkan Dağ’ın geçtiğimiz dönemdeki hizmetlerinin ve yeni dönemdeki yeni projelerinin tanıtıldığı sinevizyon gösterimleri ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Dağ’ın yeni projeleri Çiftlikköy Park, Sahil Dolgu Projesi, Atatürk Meydanı ve 23 Nisan Meydanı ile ilgili videoların gösteriminin ardından CHP Çiftlikköy Adayları tanıtıldı. Çiftlikköy’de CHP’nin İl Genel Meclisi Adayları Bahar Doğan,Cüneyt Çalışkan ve İsmail Arslan ile Çiftlikköy Belediye Meclisi Adayları Selami Doğancı, Adil Yele, Zeki Çoşkun, Murat Elgin, Macide Aras, Rıfat Aydın, İsmail Çavuşoğlu, Maksut Kuzu, Eyüp Türkan, Niyazi Polat, Mustafa Cinel, Emine Yavuzer, Ali Çakır, Kontenjan Savaş Dinçer ve Bülent Tarı Çiftlikköylüleri selamladıktan sonra Başkan Dağ, eşi Songül Dağ’la birlikte salondakileri selamlayarak sahneye geldi.

 

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇİFTLİKKÖY İÇİN YENİ PROJELER ÜRETTİK”

Başkan Dağ burada yaptığı konuşmada ise Çiftlikköy’ün tercihini deneyimden yana kullanmasını istedi. Dağ, “Çiftlikköy hızla büyüyor ve gelişiyor. Marmara’nın ve Türkiye’nin en çok göç alan ve büyüyen ilçelerinden biri. Bu durup dururken olmadı, sizlerle beraber oldu, sizlerle beraber yaptık. Sizlerle beraber yürüdük bu yollarda. 15 yıldır yol yapıyorum, demin önemli birkaç yeni projemizi gösterdik. Artık insanların daha iyi yaşanabilir bir Çiftlikköy’de, hizmet alanları üretmenin gerekliliğini görmek durumundayız. Bunları hayata geçirmek durumundayız. Çünkü ilçemiz sürekli göç almaktadır. Türkiye’nin 81 vilayetinden göç almaktadır, bu da ilçemizin ne kadar önemli bir yeri olduğunu ortaya koymaktadır. Otoyolun geçmesiyle Çiftlikköy bir bu kadar daha, belki çok daha fazla önem kazanacaktır. Bursa’ya 45 dakika, Kocaeli’ne 45 dakika, İstanbul’a 45 dakika, dünyada hiç kimseye nasip olmamış bir şehirde yaşıyoruz. Bunun sebepleri arasında arkadaşlarımla beraber size hizmet çabalarımız yer tutmaktadır. Başkaları gibi değil, biz 15 yıl evvel ne dedik, pırıl pırıl yaptık sözümüzü tuttuk. Tutmaya da devam ediyoruz. Çiftlikköy’de yolunda giden, gelişmekte olan ilçemizde acemi şoföre direksiyonu vermek 5 yıl kaybetmek olur. Hep birlikte, sevgiyle, tecrübeyle, emeğimizle, yüreğimizle Çiftlikköy’ü yeni dönemde yeni projelerle ileri götüreceğiz” diye konuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2118 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.