Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 KILIÇDAROĞLU YALOVA DA KONUŞTU

KILIÇDAROĞLU YALOVA DA KONUŞTU
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.03.2014 - 17:04:49 


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yalova mitinginde CHP Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

 
 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yalova İl Örgütünün düzenlediği mitingde konuştu. Yalova Cumhuriyet Meydanında kalabalık bir topluluğa  seslenen Kılıçdaroğlu, hükümete yönelik ağır eleştirilerde bulunarak “Bu ülkenin nüfusunun en az yarısı ona hırsız diyor. Hırsız ünvanı verilen adam Başbakanlık koltuğunda oturur mu? Adı 'Başçalan'dır. İstifa etmeyecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yalova mitinginde CHP Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıtıp, "Bu arkadaşlarımı sizlere emanet ediyorum. Ben hepsine kefilim" dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Sezgin Tanrı kulu, CHP grup Başkanvekili Yalova milletvekili muharrem İnce ve Yaşar Okuyan’ında katıldığı mitingde konuşan Kılıçdaroğlu "Bu ülkenin nüfusunun en az yarısı yürütmenin başına  hırsız diyor. Hırsız unvanı verilen adam Başbakanlık koltuğunda oturur mu? Adı 'Başçalan'dır. Hükümet istifa edebilir mi? İstifa etmeyecekler. Bir adamın yüreğinde Allah korkusu varsa, kul hakkı yemek dünyanın en büyük günahıdır diyebiliyorsa zaten bir gün bile o koltukta oturamaz. Bunlarda Allah korkusu yok, ar damarı yok. O hırsız o koltuktan inmedikçe ona her yerde hırsız diyeceğim. Başçalan 'Ben yürütmenin başıyım' diyor. Biz de sana aynısını söylüyoruz, evet sen yürütmenin başısın” dedi.

Kılıçdaroğlu Coşkuyla ve Çiçeklerle Karşılandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yalova mitingine katılmak üzere helikopterle Yalova'ya geldi. Atatürk Stadyumuna inen Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve CHP Belediye Başkan adayları karşıladı.

Çiçeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu daha sonra seçim otobüsü ile kısa bir şehir turu yaparak vatandaşları selamladı. Cumhuriyet Meydanı'na geçen Kılıçdaroğlu'nu coşkulu bir kalabalık karşıladı. Burada alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye çıkan Kılıçdaroğlu hükümeti ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, AKP’li Belediye Başkanı Koçal’ı Eleştirdi
Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın halkı kandırdığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Yalova'nın bir Belediye Başkanı var. AKP'den hesap soracağım diyordu. Yalovalılar da seçtiler. Geldi Yalova'ya Belediye Başkanı oldu. Sonra ne yaptı, başka bir partiye geçti. Yani AKP'ye geçti. Şimdi o kendisine oy veren bütün Yalovalıları kandırdı ve onlara yalan söyledi. Yalan söyleyenden başbakan olmaz. Yalan söyleyenden Belediye Başkanı olmaz. Sizin değerli bir milletvekiliniz var. Benim Grup Başkanvekilim. Parlamentoda beni temsil ediyor. Sizden br isteğim var yalnız. Muharrem İnce size lazım biliyorum. Ama benimde ona çok ihtiyacım var. Muharremi sadece Yalova'da tutmayacağım. Türkiye'nin her yerine göndereceğim onu. Oralarda da çalışacak. Bizim burada belediye başkan adaylarımızda var. Onlarda bir birinden değerliler. Onlarda seçildikleri andan itibaren kendisine oy versin vermesin herkesi kucaklayacaklar ve onlarla beraber olacaklar. Onların sorunlarını çözecekler. Çünkü biz başka bir partiyiz. Biz Türkiye'yi kuran partiyiz. Biz Demokrasiyi getiren partiyiz. Biz CHP'yiz. Şimdi yeni bir Belediye Başkan arkadaşımız var. Ben ona kefilim. Grup Başkan Vekilimde ona kefil. Biz onu sizlere emanet ediyoruz" dedi.

 “Türkiye Bir Diktatör Tarafından Yönetiliyor”
Türkiye'nin bir diktatör tarafından yönetildiğini ileri süren Kılıçdaroğlu, "Diktatör için yargı, yasama, yürütme diye üç ayrı organ yoktur. Diktatör için yürütme organı vardır, onu da 'yürütme' olarak düşünüyorlar" ifadelerini kullandı. AK Parti seçmenine seslenen Kılıçdaroğlu, "Siz Adalet ve Kalkınma Partisi'ni üç kez iktidara getirdiniz. Bugün güneş balçıkla kapatılmıyor, sıvanmıyor. Sizi adam yerine koymadılar. Yolsuzlukla mücadele edeceğiz, dediler, çocuklarını paraya boğdular. Her taraflarından dolar akıyor. Bunlara inanmayın. Diktatörler halka yalan söylerler, halkın manevi duygularını, dini duygularını sömürürler. Artık Türkiye'de herkesin gözü açılsın. Neyin ne olduğunu herkes çok iyi bilsin. Kul hakkı yemek günahsa ve sen de gidip hala buna oy veriyorsan sana söyleyecek bir şey bulamıyorum" diye konuştu.

İnternete konulan ses kasetlerini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Başbakan topluma örnek olması gereken kişidir. Bugüne kadar çok sayıda kaset çıktı. Hiç kimse çıkıp, 'Bu kaset yalandır, montajdır' demedi. Herkesi kabul etti ama ne zaman Bilal oğlan ile Başbakan arasında kaset çıkınca, 'Bu montajdır. Kriptolu telefonlarım dinleniyor' dedi. Yani oğluyla yaptığı konuşmayı dolaylı olarak doğruladı. Devlet sana kriptolu telefonu devletin gizli konularını konuş diye verdi, yolsuzluk yap diye vermedi" şeklinde konuştu.

 “Başçalandan Başbakan Olmaz”
Kabataş olaylarının başından itibaren gerçeği yansıtmadığını dile getiren Kılıçdaroğlu “Neymiş, Dövmüşler, bayıltmışlar. Ya Allah aşkına binlerce kişinin geçtiği iskelede böyle bir şey yok. Gösterdiler, böyle bir şey yok. Ne kavga, ne vurma, yere yatırma hiçbiri yok. Yalancıdan Başbakan olmaz, başçalandan Başbakan olmaz, hırsızdan Başbakan olmaz. Başbakan ahlakıyla örnek olacak kişidir. Ne oldu? Bugüne kadar çok sayıda kaset çıktı. Hiç kimse çıkıp "Bu kaset yalandır, montajdır" demedi, kabul etti. Ama ne zaman Bilal oğlanla başçalanın kasetleri çıktı işte o zaman. Önce bir hayal kırıklığı, önce bir sesini kesti. Sonra "Montaj" dedi, sonra "Kriptolu telefonum dinleniyor" dedi. Dolaylı yoldan onayladı.” dedi

Yürütmenin başı, Başcalandan hesap sorulacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu “ Merak etmeyin hesabını sonuna kadar soracağım. Kaçar mı Kaçar? Ama kaç, kaçtığın ülkeden seni geri getireceğim. Diktatörlerin başka bir özelliği daha var. "Bunlar cami de içki içiyorlar" dedi. İmam diyor ki; "İçki içilmedi." Sen misin bunu diyen imamı sürdüler. İmamı sürdüler, doğruyu söylediler. Sen ne söylersen söyle o imama saygı duyuyorum” dedi

“Haramilerin İktidarı Yerle Bir Edilecek”
Haramilerin iktidarını yerle bir edileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu “Mazot ve gübre fiyatını biliyorsunuz. Niye bu kadar pahalı? Çünkü birileri götürüyor diye. Bunu unutmayın. Ben söyledim; mazot fiyatını indireceğiz, gübre fiyatını indireceğiz. "Peki parayı nereden bulacaksın" dediler. Biz çalmayacağız. Başçalanı biliyorsunuz, artık alnında hırsız yazıyor. O nedenle ben ona başçalan diyorum. "Başbakan" demeyeceğiz, "Sayın" demeyeceğiz, "Başçalan" diyeceğiz. Çünkü devletin koltuğuna oturmuş, bakanlarıyla beraber yürütüyor." dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından CHP Yalova belediye başkan Adayı Vefa Salman’ı kürsüye çıkartarak, Yalova’nın 14 yerleşim yerinde seçimlerin CHP’nin kazanacağını söyledi.

Salman: Hakkınızı Helal Etmeyeceğiniz Karara İmza Atmam"
Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının sonrasında Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman'ı sahneye davet ederek söz verdi. Salman burada yaptığı konuşmada, "Bugün şu güzellik karşısında şapka çıkartmamak elde değil. Yalova tarihi bir gün yaşıyor. Bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine. Sayın genel başkanımızı Yalova'da ağıtlamaktan çok mutluyuz. Sayın genel başkanımız bereketle geldi. Bakın bugün yağmur yağıyor. Genel Başkanımın dediği gibi ben Yalova'yı karşılıksız seviyorum. Ben sadece ve sadece Yalova'ya hizmet için geliyorum. Sözümdür; Genel Başkanım da, Grup Başkan Vekilim de kefil oldu. Bana hakkınızı helal etmeyeceğiniz hiç bir kararın altına asla ve asla imza atmayacağım" diye konuştu.

Ardından tek tek sahneye davet edilen belediye başkan adayları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte halkı selamlayarak mitinge katılan vatandaşlara karanfil attılar.

İşte O anlar ve Ayrıntıla

FARUK KIRTAY
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk KIRTAY

 Kategori  GÜNDEM

1961 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,44 saniye.