Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan DAĞ: oyları bölmeyelim

Başkan DAĞ: oyları bölmeyelim
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.02.2014 - 17:51:04 


Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Metin Dağ: Başbakan değil, hizmet edecek başkan seçeceksiniz. Oylarımızı bölmeyelim, diğer partilere verilecek oylar boşa gidecektir.

 
 
 
 

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Çiftlikköy Belediye Başkanı ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Metin Dağ, Pazar günü ilçenin 6 mahallesinden birisi olan M.Akif Ersoy Mahallesi’nde Kelebek Çayırı Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını mahalle sakinleriyle birlikte gerçekleştirdi.

CHP Çiftlikköy Kadın Kolları Üyelerinin yanı sıra Başkan Dağ’ın eşi Songül Dağ’ın da katıldığı açılışa Kelebek Çayırı sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Dağ seçim irtibat ofisinin açılışında yaptığı konuşmada geçtiğimiz aylarda temeli Vali Civelek, Yalova Milletvekilleri Muharrem İnce ve Temel Coşkun ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın da katılımıyla atılan Kelebek Çayırı Camisi’nin en kısa zamanda tamamlanmasını Allah’tan dilediğini belirterek, “Ben bu caminin sizinle beraber en kısa zamanda bitmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Caminin yapımında yardımcı olmadığım gibi söylentiler olmuş. Böyle de bir şey söylenirse bunu kabullenmiyorum. Çünkü bu cami şu an bulunduğu duruma yüzde 90 bizim çabamızla gelmiştir. Yine de bana ne düşüyorsa gereğini yapacağım” diye konuştu.

“BAŞBAKAN DEĞİL, HİZMET EDECEK BAŞKAN SEÇECEKSİNİZ”

30 Mart Yerel Seçimlerinde oy verecek olan vatandaşlara da çağrı yapan Başkan Dağ, “Seçimlerde size hizmet verecek olan belediye başkanını seçeceksiniz, başbakan seçmiyorsunuz” diyerek oyları bölmemeleri telkininde bulundu.

Dağ sözlerine şöyle devam etti;

“Önümüzdeki ay yapılacak olan yerel seçimlerde başbakan seçmiyorsunuz. Sizler hizmet yapacak belediye başkanını seçeceksiniz. Partiniz ne olursa olsun, görüşünüz ne olursa olsun, ama kapısını çalıp içeriye girebilecek bir belediye başkanı varsa, 15 yıldır kapım herkese açık, Allah kapatmayı da nasip etmesin. Vatandaşın en çok aradığı şey nedir, şehr-i emin’den, belediye başkanından? Ben belediyeye rahat bir şekilde gidip derdimi anlatabilir miyiz Gelecekler buraya, bizim yaptıklarımızı kötülemeye çalışacaklar, diyecekler ki, biz iktidar partisinden geldik, biz iktidarın nimetlerini buraya akıtacağız. Arkadaşlar, hanımefendiler, ablalarım, kardeşlerim, bugüne kadar niye isteklerinizi yerine getirmediler, niye yapmadılar? Bunların yapacağı hiçbir şey yok.”

Dağ, “Oylarımızı bölmeyelim, diğer partilere verilecek oylar boşa gidecektir. Gelin mahallenize verdiğimiz güzel hizmetin sonunu getirelim. Camimizi yapalım, parklarımızı tamamlayalım, mahallemizde eksik olan kısımlar vardır, bunları tamamlayalım. Yalova’ya bağlantımızı daha netleştirelim. Eğer bir isteğiniz varsa, onu da yazıp gönderin, programımıza alalım. Ne istiyorsanız bu mahallede yapacağız.” diyerek sözlerini sürdürdü.

KÖPRÜ SÖZÜ VERDİ

Çiftlikköy – Yalova sınırında yer alan mahalleden Yalova tarafına geçişlerin kolaylaştırılması için çaba sarfettiklerini belirten Dağ, “Yalova Belediyesi ile temas halindeyiz. Çocuklarımızın okula gidebilmesi için köprü yapma sözü verdim ama karşı taraftaki arazi sahibi izin vermiyor. Ama ben yine bu konuda Yalova Belediyesi’nin uygulama yaptığını duydum eğer yasal yönden bir problem olmaz ise ben bunu en kısa zamanda yapacağım. Ama araç değil yaya geçişi için olacak. Yalnız karşı tarafta problem olursa olmaz. Ayrıca mahalle sakinlerinin akşamları rahatça oturabileceği, derenin kenarında oturabileceği yerler yapacağım. Dere kenarında istinat duvarı olacak” dedi.

“YALOVA ÜNİVERSİTESİ İLE TEMASTAYIZ”

Dağ, sözlerini şöyle tamamladı; “Yalova Üniversitesi ile temasa geçtik, bu bölgede bir yüksek okul yapıp mahallemize ve Çiftlikköy’e kazandırmak istiyoruz. Mahalleyi de öğrencilerin gelmesiyle hareketlendirecek bir şeydir bu. Bununla ilgili çalışmamız devam ediyor. Allah nasip ederse bunu en kısa zamanda yapacağız. Sizler daha iyi imkanlara kavuşmuş olarak çoluk çocuğunuzla burada yaşayacaksınız. Kısa zaman içinde buraları hareketlenecek, çünkü Çiftlikköy içinde arsa arazilerin çoğu satıldı inşaat yapılıyor. Artık müteahhitler bu bölgeye gelecek buradaki bu sakin yaşam hareketlenecek. Bazıları buna sevinecek, bazıları çok kalabalık olacağı için sıkılacaktır biliyorum. Ama çok insanın yaşadığı yerde daha da herşey düzgün olur, hizmet daha fazla gelir. Ben yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyor, çalışmalarımızda destek olan herkese teşekkürler ediyor, seçim çalışmaları için kullanacağımızı irtibat ofisini açıyorum.”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SEÇİM HABERLERİ

1652 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,65 saniye.