Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 İstifa eden AKP lilerin basın açıklaması

İstifa eden AKP lilerin basın açıklaması
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.02.2014 - 17:49:07 


Topluca istifa eden Ak Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, yaptıkları yazılı basın açıklaması ile İl Başkanı Mustafa Pehlivan ı istifaya davet ettiler.

 
 
 
Topluca istifa eden Ak Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, basında çıkan haberler üzerine yazılı bir basın açıklaması yapma gereği duyduklarını belirttiler.
 
 
Gençlerin açıklaması aynen şöyle:

Sevgili AK Partililer ve aziz Milletimiz, dört seneden beri aktif olarak hizmet ettiğimiz zamanımızın büyük bölümünü ayırdığımız ve hiçbir maddi destek almadan kimseyle dikleşmeden dik durduğumuz ülkemiz açısından hayati önem arz eden, çok sevdiğimiz ak parti Çiftlikköy gençlik kollarından istifa ettik

Bazı Yerel basında ve Ulusal basında çıkan yanlış, yönlü, gerçeği yansıtmayan haberlerden sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettik.

Öncelikle bilinmelidir ki biz gençler bu yola recep Tayyip Erdoğan ve ülkemizin geleceği için çıktık ve tüm sıkıntıları kol kırılır yen içerisinde kalır düsturu ile göğüsledik, partideki görevlerimizden istifa etmemize rağmen ülkemizin geleceğini AK PARTİDE ve sn başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN yönetimindeki TÜRKİYEde görmekteyiz. Herhangi bir partide ak partiye karşı siyaset yapmayı kesinlikle düşünmüyoruz.

Fakat son 1 yıl içerisinde teşkilatça çalışmalarımızın genel merkez tarafından taktirle karşılanmasına rağmen il teşkilatımızda başta il başkanımız MUSTAFA PEHLİVAN ve eski il teşkilat başkanımız YAŞAR DEMİREL tarafından sürekli manipüle edildik bu süreç METİN DAĞI ın ak partiye transfer edilmeye çalışılması ile başlamıştır. Partili halkımızın böyle bir geçişe sıcak bakmaması, bizlerinde bu geçişe müsaade etmemesine sebep olmuş dikleşmeden dik durmaya çalışmıştık ve nihayetinde il teşkilatı tarafından yapılan tüm baskılara rağmen o zaman böyle bir transferin olması durumunda tüm teşkilat kademelerinin istifa dilekçelerini doldurması, bu transferi durdurmuştur. Bu dilekçeler delilli ve ispatlı bizlerde mevcut olup istenilmesi durumunda halkımızın taktirine de sunulabilir

Bu transfere engel olduğumuzdan dolayı bir çok il yöneticisi tarafından tepki görsekde, halkımız tarafından taktir gördük bunu da ayrıca belirtmek isteriz.

Fakat bu geçişin engellenmesi bizimde bir türlü anlam veremediğimizbir süreci başlattı, taki bugüne kadar devam ede gelen il teşkilatımızın bizleri sürekli incitecek rencide edecek davranışların ve uygulamaların içerisine girmesine sebep olmuş olacakki bizleri çok sevdiğimiz ve büyük emekler verdiğimiz ve başbakanımızın bu zor günlerinde partimizdeki görevlerimizden istifa ettirmek zorunda bırakmıştır.

Partideki görevlerimizden istifa etmemizdeki gerekçeleri sıralamak gerekirse

Her platformda teşkilatlara önem verildiğini söyleyen il başkanımız MUSTAFA PEHLİVAN ve yönetimindeki bazı yöneticiler 4 yıldan beri yerel seçime hazırlık yapan, 400 üyesi olan ilçede 3500 üye artışı sağlayan, 4000 e yakın ev ziyaretleri yapan, 7000 e yakın hasta ziyaretti yapan, ilçedeki tüm cenazelerde vatandaşın yanında olan, düğünlerde asker uğurlamalarında insanlarımızı yalnız bırakmayan, sosyal yardıma muhtaç ailelerin elinden tutan, tüm imkansızlıklara rağmen iş bulma kurumu gibi çalışıp insanlarımızı işe yerleştiren, halkımızın tüm problemlerini her platformda yüksek sesle dile getiren, AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY ailesine vermiş oldukları önemi bu süreçte daha iyi görmüş olduk

O zaman bağımsız olan Çiftlikköy belediye başkanı sn METİN DAĞIN ak partiye transfer edilmesi ilçe teşkilatlarından bağımsız olarak il teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar bizleri haddinden fazla rencide etti

ilçe başkanımız istifa edip belediye başkan adayı olduktan sonra, il başkanımıza ilçe başkanlığı için görüş bildirdiğimiz halde hatta rica ettiğimiz halde ilçemize çiftlikköyde dahi oturmayan ve burada hiç tanınmayan fakat iyi niyetli olduğuna inandığımız hakan varış beyin görevlendirilmesi süreci, bizler ak parti ailesi olarak 26 bin nüfuslu bir ilçede ilçe başkanı çıkaramayacak vaziyette olduğumuz anlamına gelir ve buda ilçe halkına bir hakarettir.

Belediye başkan aday adaylık sürecinde yaşananlar ise, il teşkilatımıza düşen bu yarışta aday adayları arasında adaleti sağlamaktı fakat bunun yerine başta il başkanı olmak üzere eski teşkilat başkanı yaşar Demirel, bazı isimler üzerine yanlı ve yönlü çalışmalar yürüttüğü aday adayları arasında adalet terazisini bozduğu bizler tarafından görülmüş sabit bir konudur.

Daha önceleri her platformda teşkilattaki gençlerin, kadınların ve ilçe teşkilatlarının mutlaka Melis üyesi kontenjanının olacağını açık acık beyan eden il başkanımız Mustafa pehlivan herkesin içerisinde vermiş olduğu bu sözleri çiğnemiştir. fakat daha önce verilen sözlere istinaden , teşkilatlarda görevler yapmış ve halk zemini oturmuş, ak partili olduklarını kimsenin olmadığı zamanlarda etkin çalışarak ıspatlamaış, yöneticilerimizin görevlerinden istifa ederek il genel ve belediye meclis üyeliğine müracaat etmesi ile başlayan süreçte

Listeler yapılırken görülmüştür ki bu sözlerin hiçbir önemi yok tamamen politikadan ibaret sözler olduğu anlaşılmıştır. kısaca başbakanımızın sözünün senet olduğu bir ülkede onun en güçlü temsilcisi olan İL BAŞKANIMIZIN sözünün yine kendisi tarafından çiğnenmesi bizim il başkanımızın samimiyetine olan inancımızı yerle bir etti.

Belediye başkan adaylığı için müracaat eden aday adaylarımızın bu süreçte başkanlık olmayınca meclis üyeliklerine yerleştirilmeye çalışılmasını doru ve adaletli bulmuyoruz, meclis üyeliklerine başvuran diğer adayların haklarının gasp edilmesine de teşkilatçılık adına da olsa göz yummayacağız ve bu uygulamaya alet olan adaylarımızı da kınıyoruz ve tahmin ediyoruz ki bir dahaki dönem meclis üyesi olmak isteyen aday adayları belediye başkanlığına müracaat edecektir çünkü bu adaletsiz yolu il başkanımız açmıştır ve bu haksızlığa bizler alet olmayacağız.

İstifa gerekçelerimizin sadece bir kısmı bu gerekçelerdir

Bizler siyaseti omurgalı yaptık ve RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi dikleşmeden dik durduk. Başta il başkanlığı olmak üzere genel merkezimize yaptığımız tüm şikayet ve önerilerimizin sonuçsuz kalması nedeni ile çok sevdiğimiz partimizdeki görevlerimizden istifa ettik, istifa etmemizdeki amacımız sesimizi yöneticilerimize duyurmak ve il teşkilatının manipülasyonlarına karşı tepkimizi koymak olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz.

Bazı ulusal basında çıkan haberlerde, en son ilçe teşkilatımızın istifa etmesi ile başbakanımıza bir tepki gösterdiğimiz şeklinde ve hatta başbakanımızın politikalarının teşkilatımız tarafından benimsenmediği şeklinde haberler yalan ve yönlendirici haberlerdir. bahsi gecen cemaat ile hiçbir alakamız yoktur. VE HATTA İSTİFA EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN İSTİFA GEREKÇELERİNİ SAPTIRMAK, YAPILAN HAKSIZLIK VE TEŞKİLATÇILIKLA BAĞDAŞMAYAN DAVRANIŞLARI ÖRTBAS ETMEK AMAÇLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMEKTEYİZ. Ve hatta 17 aralık operasyonları ile hükümete karşı yapılan operasyonların aktörü olan paralel yapı ile istifalarımız ilişkilendirilip isifa gerekçelerimiz amacından saptırılmaya çalışılmıştır 26 bin nüfuslu bir ilçede ilçe teşkilatı kadın kolları gençlik kolları mahalle yönetimleri il genel ve belediye meclis üyeliğine başvurmuş emektar eski teşkilat mensuplarının tümünün cemaat yapılanmasından olması nasıl mümkün değilse bu haberler bir gerçeği örtmek ve gizlemek için yapılan haberlerdir.

Bizler teşkilattaki görevlerimizden istifa etsekte başbakanımıza yapılan operasyonları görüyor ve milli iradenin sonuna kadar yanında olacağımızı ve asla yalnız bırakmayacağımızı açık acık beyan ediyoruz, ve yine istifa ettikten sonra AK PARTİ dışında herhangi bir partide siyaset yapmayı kesinlikle düşünmediğimizi beyan ediyoruz ilçe halkımızın gönlü rahat olsun bu zamana kadar nasıl dik durduysak bundan sonrada dik duracağız ama asla yanlışlık ve haksızlığın yanında olmayacağız, başbakanımızın gölgesine sığınıp kendi emellerinin gerçekleştirmeye çalışanları da teşir etmeye devam edeceğiz tüm kamuoyuna duyurulur.

Başbakanımızın YALOVAdaki en yetkili temsilcisini AK PARTİ YALOVA İL BAŞKANI sayın MUSTAFA PEHLİVANI başbakanımızı yalovada artık temsil edemediği düşüncesi ile bukadar haksızlıktan ve adaletsizlikten sonra ve sözlerinin hiçbirini tutmaması nedeni ile istifaya davet ediyoruz ve ilçemizde seçim kaybedilirse sorumlusunun da kendisi ve bu süreçte teşkilatı manipüle eden başta YAŞAR DEMİREL olmak üzere arkadaşlarının olacağını da halkımıza bildiriyoruz.

Gençlik kolları Yönetim kurulu üyeleri

Adem aydın

Arafat yıldırım

Cihan sert

Engin kaya

Hasan gök

Hasan şahin

Hüseyin aydın

İlyas kuzu

İdris aydın

Mehmet çelebi

Ömer Faruk uzun

Yeşim çiçek

Serdar bike

Onur akbaş

Hamdullah öğyanık

Hakan kalyoncu

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

2245 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,84 saniye.