Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Mustafa Balbay Yalova da yoğun ilgiyle karşılandı

Mustafa Balbay Yalova da yoğun ilgiyle karşılandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.02.2014 - 23:19:53 


CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Yalova da partililerle buluştu. Vefa Salman ın irtibat ofisinde kitaplarını imzalayan Balbay, söyleşiye katıldı ve Metin Dağ ın irtibat ofisi açılışını gerçekleştirdi.

 

 

 

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Yalova da partililerle buluştu. Vefa Salman ın irtibat ofisinde kitaplarını imzalayan Balbay, Metin Dağ ın irtibat ofisi açılışına katıldı.

 

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay partisinin Yalovaü Belediye Başkan adaylarına destek vermek için Yalova ya geldi. İlk olarak CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman ın irtibat ofisinde kitaplarını imzalayan Balbay daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye katıldı. CHP’li belediye başkan adaylarının tam kodro hazır bulunduğu  söyleşinin başında söz alan CHP İl Başkanı Özcan Özel, sözlerine “Büyük bir çınarın yeni filizleriyiz” sözleri ile başladı. Özel, “Ekonomimizi, tarımı, sosyal devleti çökertilmiş bir ülkede artık CHP ye daha fazla ihtiyaç var. Gün dargınlık kırgınlık değil birlik olma günüdür” diye konuştu.

 

Vefa Salman ise; “Mustafa Balbay bize destek için Yalova ya geldi. Kendisini buruda ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Bizler onların özveri, destek ve bize duydukları güveni boşa çıkartmayacak ve 31 Mart tarihinde CHP bayrağını belediye gönlerine çekeceğiz” dedi.

 

Muharrem İnce: 11 puan öndeyiz.

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce ise sözlerine anket sonuçlarıyla başladı. İnce konuşmasında, “30 Mart’ta talancılara, vurgunculara dur diyeceğiz. Şu anda 11 puan öndeyiz. Bir taşla iki kuş vuracağız. Hem ampulu söndürecek, hem de insanları kandıranları oradan indireceğiz. Yalova yı almakla kalmayacak, İstanbul ve Ankara yı da alacağız. Önümüzdeki genel seçimlerden sonra da buraya iktidar milletvekili ve hatta bakan olarak geleceğiz” dedi.

 

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın konuşmasını görüntülü haberler bölümümüzden izleyebilirsiniz. www.yalovaradyotv.com

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1922 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,71 saniye.