Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Belediyeden Avcılar ve Atıcılar Kulübüne Dernek Binası

Belediyeden Avcılar ve Atıcılar Kulübüne Dernek Binası
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.02.2014 - 10:46:42 


Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan, Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneğinin kullanımına tahsis edilen yönetim yeri ile lokal binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

 
 
Açılışa Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, çok sayıda partili ve dernek üyesi katıldı.

1959 yılında faaliyete başlayan ve Yalova’nın en eski derneği olan Yalova Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği, Tuğrul Şener Spor Tesisleri’nin yan tarafında yer alan yeni binasında düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı. Protokolün yanı sıra dernek üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği derneğin açılış konuşmasını Yalova Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Gökhan Bitirim gerçekleştirdi. Böyle bir hizmet binasının yıllardır özlemini çektiklerini dile getiren Dernek Başkanı Bitirim konuşmasında, "1959 senesinde Yalova'nın ilk kurulan dernek olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Bugün burada yeni dernek binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu binayı bize kazandıran Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Biz hep böyle modern bir binanın eksikliğini duyduk. Bugün Yalova'nın en eski derneği olarak yıllardır hayal ettiğimiz o binaya kavuşuyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Gökhan Bitirim'in ardından açılışa katılanlara seslenen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ise şunları dile getirdi; "Avcılarımızın yeni bir mekan ihtiyacı vardı. Bizde acele etmeden bu derneğimize yakışacak kalıcı bir bina yapmak istedik. Burada avcılarımıza güzel bir dernek binası kazandırıldı. Avcılarımızın da artık burayı sahipleneceklerini düşünüyorum. Yine bu binanın arkasında mahalledeki kadınlarımız için Karanfil Evimiz, yan tarafında da çocuklarımız için bir oyun parkı var. Çok güzel bir mekan oluşturuldu. Hem mahallemize hem de avcılarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmaların ardından Dernek binasının açılışını Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Gökhan Bitirim birlikte gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Başkan Koçal, binayı dolaşarak Dernek Başkanı Bitirim’den bilgiler aldı.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1322 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,68 saniye.