Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 DAĞ ve İNCE ye Çiftlikköy de Sevgi Seli

DAĞ ve İNCE ye Çiftlikköy de Sevgi Seli
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.02.2014 - 00:50:08 


Metin Dağ ın Sahil Mahallesindeki seçim irtibat bürosu şenlik havasında açıldı. Açılış öncesinde Çiftlikköy sokaklarını dolaşarak esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen İnce ve Dağ a büyük ilgi vardı.

 
 
 
 
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Metin Dağ’ın Sahil Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosu, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin katılımıyla açıldı. Partililerin yanı sıra Çiftlikköylülerin de büyük ilgi gösterdiği açılış, şenlik havasında geçti.

ılış öncesinde Çiftlikköy sokaklarını dolaşarak esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen İnce ve Dağ’a büyük ilgi vardı. Sahil Mahallesi, Meydan Kıraathanesi karşısındaki seçim irtibat bürosunun açılışı öncesinde halaylar çekildi, vatandaşlar hep birlikte seçim şarkılarına eşlik etti.

ılışta konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde CHP’nin Belediye Başkan Adayı Metin Dağ, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Sizlerin desteğiyle 15 yıldır sizlere gece gündüz demeden hizmet ediyorum. Sizlere hizmet etmek için tekrar huzurunuza çıkıyorum, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında sizinle birlikte hizmet edeceğiz. Önce ilçemizde yaşayan bütün bayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hiç yalnız bırakmadılar her gittiğim yerde her zaman yanımda oldular. Çiftlikköy nereden nereye geldi. Emeğimle, yüreğimle, tecrübemle ve dördüncü dönemde sevgimle sizlerin huzurundayım. Sizleri Allah’a, kendimi de size emanet ediyorum” dedi.

İNCE, “ÇİFTLİKKÖY DAHA DA PİRİL PİRİL OLACAK”

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, Çiftlikköy halkının tecrübesini bildiği Metin Dağ’a yeniden oy vereceğine inandığını ve bir yol kazası yaşanmayacağını söyleyerek, ”Allah’a şükür, Çiftlikköy tam bir Türkiye gibi. Türkiye’nin her yöresinden insan var, her etnik kökeninden insan var. Barış içinde, kardeşlik içinde yaşıyorlar. Şöyle bir esnaf ziyareti yaptım, sokakları gezdik, Çiftlikköy piril piril. Hazır böyle tecrübeli bir belediye başkanı varken, ben Çiftlikköylülerin de bir maceraya girmeyeceklerine inanıyorum. İnşallah Yalova’yı da, İstanbul’u da aldığımızda, piril piril olan Çiftlikköy’ü, daha da piril piril yapacağız, merak etmeyin” diye konuştu.

İŞLER ÇİFTLİKKÖY’DE DE, HER YERDE DE İYİ GİDİYOR”

İnce, “30 Mart seçimleri yalnızca belediyecilik seçimleri de değil. Geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin, korkmayın yahu bu sefer korkmayın. Mürekkep devletten, sandık devletten, oy pusulası devletten, mühür devletten. Bas 6 oka, gör gelecek hizmetleri diyelim. İşler çok iyi gidiyor, ben Türkiye’nin her yerini geziyorum, Çiftlikköy’de de iyi gidiyor, Armutlu’da da iyi gidiyor, İstanbul’da da iyi gidiyor, Yalova’da da iyi gidiyor, İzmir’de de iyi gidiyor. Evvel Allah, bu ampulü bu sefer söndüreceğiz. Hangi partiden olursanız olun, bu sefer Çiftlikköy’de Metin Dağ arkadaşımızı, onun tecrübesini, bilgisini, birikimini hep beraber destekleyin diyorum” dedi.

“SİYASETTE MEZHEP TARTIŞMASINI TAYYİP ERDOĞAN’LA DUYDUK”

Konuşmasında geçtiğimiz hafta TBMM’de AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’la yaşanan ‘Derenin öbür yanı’ söylemine de değinen İnce, şunları kaydetti;

“Bundan 40 yıl önce Elmalık köyünde atı arabaya koşardım, Çiftlikköy’deki anneanneme yoğurt getirirdim. Bu 40 sene içinde doldu taştı burası. Kimi Kars’tan geldi, kimi Erzurum’dan kimi Sivas’tan, kimisi Rumeli’den, kimisi Diyarbakır’dan, kimisi Trabzon’dan. Kimi Kürt, kimi Alevi, kimi Sünni, kimi Şafi, kimi laz, kimi Arnavut, kimi Boşnak, kimi Arap. Kimi derenin öbür tarafı, kimi derenin bu tarafı. Herkes geldi buraya. Bu ülkede Demirel’e rakip olduk, Êcevit’e rakip olduk, Mesut Yılmaz’a rakip olduk, Tansu Çiller’le rakip olduk, Alparslan Türkeş’le rakip olduk. Ama yendik, ama yenildik. Seçim meydanlarında Tayyip Erdoğan gelene kadar mezhep tartışması oldu mu? Olmadı. Peki bu başbakan gelene kadar seçim meydanlarında etnik köken tartışması oldu mu, olmadı. İlk kez siyaset sahnesine mezhep tartışmasını, etnik köken tartışmasını bunlar getirdi. Başbakanı böyle olursa, vekili de böyle olur.”

“SEN ÖZÜR DİLE BEN SENİ AFFETTİRİRİM”

Coşkun’u özür dilemeye davet eden İnce, “Bana geçen gün diyor ki, ‘sen derenin hangi tarafından geldin’ diyor. Elinin körü, neresinden geldiysem geldim, sana mı soracağım? Bir kere ben gelmedim, dedem gelmiş. Bakın değerli arkadaşlar bunlar yakışık almaz, doğru şeyler değil. Ancak atların soyuna bakılır, Arap atı mı, İngiliz atı mı diye. İnsanlarda bu işlere bakılmaz. İnsan kendinden sorumludur, kendinden. Ona bakarsan Gazi Mustafa Kemal Atatürk te suyun ötesindendi. Ne yapacağız şimdi? Yanına almış iki tane göçmen milletvekilini, onlar da ne yapsın mecbur, aynı partiden arkadaşları, basın toplantısı yapıyor. Yahu onlara gerek yok. Sen gel Muharrem kardeşinin yerine, bir kere özür dile göçmenlerden. Ben seni affettiririm merak etme. Sen gel bir özür dile önce” dedi.

 
“KOÇAL, TEMEL COŞKUN NE YAPTIN, DİYOR”

İnce, “Sonra gelmiş İDO’da kendini karşılattırıyor. Ne oldu bakan mı oldun niye karşılama yapıyorlar? 3 senedir karşılamıyorlar da ne oldu da şimdi. Belediye Başkanı gitmiyor seni karşılamaya, İl Başkanı gitmiyor, niye sen kendini karşılatıyorsun? Beni bir kere karşıladı arkadaşlar bu kadar yılda, onda da grup başkanvekili olmuştum. Yalova Belediye Başkanı da açıklama yapmış, iki milletvekilinin kavga etmesinden Yalova kaybeder diyor. Onun Türkçe meali şu; Temel Coşkun ne yaptın, ben kaybedeceğim, diyor. Sen bana kaybettireceksin diyor” diye konuştu.

ılış kurdelesini birlikte kesen İnce ve Dağ, partililerin yoğun ilgisiyle seçim irtibat bürosuna girdi. Burada yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Dağ, Grup Başkanvekili İnce’ye kısaca bilgi verdi. Vatandaşların yoğun fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Başkan Dağ ve Vekil İnce, Çiftlikköylülerle fotoğraf çektirdi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 11 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2748 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 Hakan Hekimhan

Tarih : 1.02.2014 01:17:17  

  Başkan DAĞın dikkatine

Cevapla


Sayın başkan listeyi hazırlarken çok hassas davranmalısın. CHPnin içindeki kırılmalar seçimi AKP ye sunman olacaktır. Köy içinde etkili bir oya sahip geçen seçimin önemli ismi Sezer Köymene yakın isimleri muhakkak listende ilk sıralarda değerlendir. Köymenin oylarını önemsememezlik etme. Bu kez Sahil Mahhallesi seni kurtarmaya yetmeyebilir. Geçen dönem sana oy veren sahildeki birçok aile bu kez CHP ye oy vermeyiz zihniyetiyle belkide oyunu kullanmayacak. Bilgin olsun.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4742 32.5327
  Euro 20.9111 21.0496
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.