Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Metin DAĞ, gövde gösterisi yaparak başladı

Metin DAĞ, gövde gösterisi yaparak başladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.01.2014 - 23:50:07 


Çiftlikköy Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Metin Dağ, 30 Mart yerel seçim çalışmalarının startını bayanlarla verdi.

 
 
 
700’e yakın bayana hitap eden Başkan Dağ, “Bugüne kadar sizlerin desteğiyle başardık, yine sizlerin desteğiyle başaracağız” dedi.
 

CHP tarafından yeniden aday gösterilen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startını Belediye Düğün Salonu’nda bayanlara yönelik düzenlenen toplantıyla verdi. CHP Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları’nın organize ettiği kaynaşma çayına yoğun katılım oldu. Yaklaşık 500 kişi kapasiteli düğün salonuna çok sayıda Çiftlikköylü bayan akın etti. Salon yeterli gelmeyince ilave sandalyelerle takviye yapıldı.

 
Seçim Şarkıları Çok Beğenildi

Başkan Dağ’ın seçim şarkıları ‘Yaparız Bilirsin’ ve ‘Haydi Haydi Metin Dağ’ ile coşan bayanları İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Baykal ve partili yöneticiler kapıda karşıladı. Eşi Songül Dağ ile birlikte salona alkışlarla adım atan Başkan Dağ, bayanları selamlayarak konuşmasını yaptı.

 
15 yıldır Çiftlikköy’e hizmet verdiğini belirten Metin Dağ, “Benim bu başarımda Çiftlikköy’de yaşayan bütün bayanların payı vardır. Bugüne kadar sizlerin desteğiyle başardık, yine sizlerin desteğiyle başaracağız” dedi.

Çiftlikköy’ün artık büyüdüğünü, 30 bin nüfusa yaklaştığını ve salonların yetmediğini belirten Dağ, yaptığı ve yapacağı çalışmaları kısaca anlattı. En başarılı ilçe belediye başkanı, en temiz ilçe belediyesi gibi pek çok ödül kazandıklarını ve başarılarının tescillendiğini kaydeden Dağ, şöyle devam etti:

“Eksiği olmadan hiçbir şey olmaz, mutlaka eksiğimiz olacaktır. Söz verip de yapamadıklarımız olabilir. 15 yıl boyunca durmadan yol, kanalizasyon, su hattı yaptık. İlçemiz geliştikçe bu ihtiyaçlarımız da hiç durmadı. 40 tane çocuk parkı yaptık. Her mahallemize hizmet götürdük, hiçbir mahallemiz arasında ayrım yapmadık”

 
Kadınlara hitap eden Dağ, “Birileri diyor ki ak icraatı getireceğiz. Buradan söylüyorum. Bir otobüs tutayım ve hepinizi iktidar partisi belediyelerinin olduğu yerleri gezdireyim. Oradaki insanlara soralım. Eğer Çiftlikköy’ün o bölgelerden bir tane eksiği varsa sizden oy istemeyeceğim. Ancak ben o bahsedilen bölgeleri de geziyorum. Oralarda beni gören herkes Çiftlikköy Belediyesi’nin başarısından bahsediyor. Bu da beni gururlandırıyor. Biz 15 yıldır milletin bir kuruşunu bile israf etmeden, devletten hiçbir ekstra yardım almadan pek çok iş başardık” dedi.
 
‘Piril Piril’ Demiştim

Kendisinin ilk göreve geldiğinde halka iki söz verdiğini anımsatan Dağ, şunları söyledi: “Telefonumu ve makam kapımı kimseye kapatmayacağım demiştim. Bugüne kadar da kapatmadım. Gecenin dördü bile olsa başı sıkıştığında bu halk beni arayabiliyor. Ben ‘Başkan Metin’ olmak yerine kardeşiniz, ağabeyiniz, oğlunuz Metin olmayı tercih ettim. Bir diğer sözüm de ‘Çiftlikköy’ü piril piril’ yapmaktı. Benim hiçbir zaman şivemle ilgili sorunum olmadı. Aslımı da hiç inkar etmedim. O zaman ‘piril piril’ demiştim. 15 senede Çiftlikköy’ü gerçekten pırıl pırıl yaptım. Bunun en yakın şahidi sizsiniz”

Dağ, son olarak “Şimdi araba iyi giderken şoförü indirelim, acemi şoföre teslim edelim derseniz 5 seneniz boşa geçer. Yani işin ehli olmuş, bu işin profesörü olmuş, hizmetlerini zamanında yapan bir belediye başkanı varken farklı arayışlara girmek Çiftlikköy’e zarar verir” dedi.

Dağ, daha sonra bayanları selamlayarak salondan ayrılırken sahneye Yalova sahnelerinin sevilen ismi Eşref Üstün çıktı. Başarılı sanatçı söylediği şarkılarla Çiftlikköylü bayanları coşturdu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

1779 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,93 saniye.