Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ŞAFAK PAVEY YALOVA DA KONUŞTU

ŞAFAK PAVEY YALOVA DA KONUŞTU
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.01.2014 - 23:44:45 


CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ve CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman a destek vermek amacıyla geldiği Yalova da partililere seslendi.

 
 
 
 
Yalova Uygulama Otelinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda partili ve Yalovalı katılırken, toplantıda CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve CHP İl Başkanı Özcan Özel birer konuşma gerçekleştirdi.

CHP İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarının hazır bulunduğu toplantıya CHP İlce ve Belde Başkanları da katılırken Uygulama Otelinin tüm salonları dolarken, kalabalık dışarıya taştı.

Toplantı salonuna alkışlar eşliğinde giren CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ve CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce uzun süre ayakta alkışlandı.

CHP İl Başkanı Özcan Özel’in açış konuşmasını yaptığı toplantıda söz alan CHP Grup başkanvekili Muharrem İnce, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a da göndermelerde bulundu.

İnce, konuşmasını sürdürürken yanına gelen Annesi Zekiye İnce, oğlu Muharrem İnce’ye seslenerek “ Bir Rizeli olarak TBMM’de eğer bir milletvekiline yumruk attığını duyar yada görürsem hakkımı helal etmem” diye seslendi. İnce, annesi Zekiye İnce’nin bu sözü üzerine “İşte İki Rizeli arasında fark Annem böyle düşünürken, Başbakan ise yaptığı konuşmalarda şiddeti destekliyor ve körüklüyor” diye konuştu.

Pavey’e Yalovalılar Yoğun İlgi Gösterdi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Partisinin Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman'a destek için Yalova'ya geldi. CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İl Başkanı Özcan Özel ve CHP Yalova belediye başkan Adayı Vefa Salman ile Partililerin çiçeklerle 'nin karşıladığı Pavey, Uygulama Oteli'nde partililerle bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel’in açış ve selamlama konuşmasının ardından söz alan CHP Yalova Milletvekili İnce, "Ben bugün de müjdeli bir haberle döndüm. Bu hafta da Allah'a şükür Meclis'te öldürülmedim. Bu hafta da öldürülmedik. Sağ salim geldik" diyerek konuşmasına başladı.

İnce:Biz Kediye Kedi, Hırsıza Da Hırsız Deriz”
İnce, hükümeti eleştirdiği konuşmasında, "Çalıyorlar, çırpıyorlar, kasaları dolduruyorlar sonra, 'Hırsız var' diye bağırınca kızıyorlar. O ayakkabı kutularına dolarları ben mi doldurdum? Yatak odasına kasaları ben mi koydum? Savcı araştırmasın, emniyet soruşturmasın, kimse karışmasın, muhalefet sesini çıkarmasın, kasaları doldursunlar. Yok, öyle yağma. Bakın, saldırmak yetmez, 300'e 100, 1'e 3 'Döveriz sizi' diyor. Bak yumruk atman saldırman yetmez. İstersen biber gazınla gel, istersen tankınla gel, istersen TOMA'nla gel, biz bunları söyleyeceğiz. Bunu yapacağız. Biz AKP'nin tümüne 'Hırsız' demedik ki. Biz kediyi gördük mü 'Kedi' deriz, hırsızı gördük mü 'Hırsız' deriz. Bu kadar basit" dedi.

Yaptığı konuşmaların sanal dünyada, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdığını ifade eden İnce, "Orada benim bir rakibim var. O da sevgili kardeşim Genel Başkan Yardımcımız Şafak Pavey. Benim rakibim o. Onun türban tartışmasındaki konuşması beni geçti. Gözünü seveyim beni burada geçme. Burası benim memleketim, benim çöplüğüm. Burada yaşıyorum ben. Ben size her zaman konuşurum. Ama bu ülke insanının, bu Anadolu insanının bakışıyla bu Başbakan'ın bakışı arasındaki farkı anlatıp Genel Başkan Yardımcımıza mikrofonu vereceğim" dedi.

İnce Meclis’de Yumruk Atarsam Annem Hakkını Helal Etmeyecek”
Meclis'teki yumruklaşmayı da anlatan İnce konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dün köye gittim. Benim anam 70 yaşını geçmiş, şalvarlı, başörtülü hacı anam bana bir dedi ki 'Ben seni o meclise gönderirken, okuturken, orada birilerine yumruk atasın, kavga edesin diye göndermedim. Eğer birine yumruk atarsan sana hakkımı helal etmem. Yakışmaz bir milletvekiline' dedi. Bakın 70 yaşındaki köylü anam bunu söylüyor, bu ülkenin Başbakanı olacak kişisi, 'Özür dilemem' diyor. Hatta ve hatta teşvik ediyor. Böyle bir adamdan kurtulmamız lazım hep beraber. Bunlardan kurtulmanın yolu 30 Mart'ta 6 oku belediyenin gönderine çekmektir. Bunu yaparsanız erken seçim kapıda. Bu sade Cumhuriyet Halk Partililerin sorunu değildir. Geçmişte kime oy verirse versin, cumhuriyeti seven, Atatürk'ü seven, laikliğe inanan, Medeni Kanunu benimseyen, çağdaş yaşamak isteyen, özgür yaşamak isteyen, mutlu yaşamak isteyen bütün yurttaşların sorunudur. Atatürk'ün kenti buna yakışmıyor." dedi

Anne Zekiye İnce, İnce’nin Sözünü Kesince…”
CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Annesinin öğüdünü anlattığı sırada kürsüye gelen Zekiye İnce, burada da nasihatini bir kez daha tekrarlayarak “ Bir Rizeli olarak TBMM’de eğer bir Milletvekiline yumruk attığını duyar yada görürsem hakkımı helal etmem” dedi. Annesi Zekiye İnce’nin bu sözü üzerine Muharrem İnce “İşte İki Rizeli arasında fark Annem böyle düşünürken, Başbakan ise yaptığı konuşmalarda şiddeti destekliyor ve körüklüyor” diye konuştu.

İnce’den Ak parti Milletvekili Coşkuna Gönderme
Alevisi, Sunnisi Şafisi, Çerkezi, Lazı, Boşnağı, Çerkezi, Boşnağı, Kürdü, Arnavutu, Arabıyla, bir arada yaşayan insanlarınTürkiye’nin bir parçası olduğunu sözlerine ekleyen İnce “ Ben Yüzlerce kez TBMM kürsüsüne çıktım, insanları etnik yapısından dolayı incitmedim. Adam topu topu 5 kez Meclis de kürsüye çıkıp konuştu. Bana sen derenin öbür yanından gelmişsin diyerek göçmenleri aşağılıyor. Şimdi bu ayrımcılığı yapana sandıkta sizler gereken cevabı vereceksiniz değil mi? Ama bu cevabı sadece göçmenler değil, Lazlar da verecek, diğer insanlarımızda verecek. Şimdi bu arkadaşımız sanki büyük bir iş yapmış gibi, Kendini Yalova iskelesinde karşılatıyor. Ne karşılaması Türkiye’nin her yerinde kendini rezil ettin. Her taraftan sana tepki var. Göçmenler tepki gösteriyor, Karadenizliler sana tepki gösteriyor” dedi

Pavey: Hükümet Bizi Ortadoğululaştırmaya Çalışıyor
İnce'nin ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Türkiye'nin büyük dönüşümlerle kendisini ortadoğu’dan sıyırıp modern hayatı kurmak ve güçlendirmek için çok büyük emekler verdiğini belirterek şöyle konuştu:

"Yalova da bunun bir parçasıydı. Bize şimdilerde örnek gösterilen hayat yeterince cazip olsaydı orta doğudan modern toplumlara, modern ülkelere doğru göçler olmazdı öyle değil mi? Hükümet bizi son derece sinsi yöntemlerle Ortadoğululaştırmaya çalışıyor. Ama değiştirmeye çalıştıkça daha fazla itirazla karşılaşacak. Bundan eminim Çünkü toplumun bir yarısı da şuanda sahip olduğu ve daha da iyiye gidebileceği modern hayatını kaybetmek istemiyor" dedi.

Yalova Caddelirende Yürüdüler

Toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP Grupbaşkanvekili Muharrem İnce, CHP Yalova belediye başkan Adayı Vefa Salman, CHP İl başkanı Özcan Özel ile CHP’nin ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili Yalova Caddelerinden yürüyüş gerçekleştirdi. Yalovalıların büyük bir sevgi gösterisi gerçekleştirdiği yürüyüşte, esnaf ve vatandaşlar alkışlarla CHP’ye destek verirken, yürüyüş Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtında son buldu.



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk Kırtay

 Kategori  SEÇİM HABERLERİ

1867 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,68 saniye.