Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 GÜREL DEN SALMAN A ZİYARET

GÜREL DEN SALMAN A ZİYARET
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.01.2014 - 12:04:12 


Mehmet Gürel, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman ı seçim ofisinde ziyaret ederek, küslük, kırgınlık olmadığını aksine adaylık sürecinde olduğu gibi partisinin kazanması için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

 
 
 
Parti içi aday adayı belirleme sürecinde birbirlerine rakip olan CHP’liler bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler. Salman: “CHP Yalova’da yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Birlik,beraberlik ve bütünlük adına en güzel görüntüyü, bugün burada birlikte veriyoruz.”

CHP’nin aday adaylarından Mehmet Gürel ilk kez CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman’ı seçim ofisinde ziyaret ederek, küslük, kırgınlık olmadığını aksine adaylık sürecinde olduğu gibi partisinin kazanması için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Aday adaylıklarından vazgeçerek kendisine destek veren Ertan Şener ve Ahmet Yavuz ile birlikte Mehmet Gürel ve arkadaşlarını konuk eden Salman ise, CHP Yalova İl Örgütü geçmişinde pek görülmeyen bir adaylık süreci yaşandığına dikkat çekerek, aday adayı olan tüm arkadaşlarına örnek tavırlarından dolayı teşekkür etti.

Yanına aldığı arkadaşlarıyla birlikte partililere konuşan Salman, “Parti içindeki aday adaylığı süreci başladığında Ertan Şener ve Ahmet Yavuz kardeşlerimde bu olayın içindeydi. Öncelikle onlar, birlik beraberlik adına AKP’ye karşı güçlü olmak adına özveride bulundular. Bu CHP’nin geçmişinde geleneklerinde çok sık rastlanmayan, çok ender durumlardan bir tanesiydi. Daha sonra Mehmet kardeşim ile ben aday adayı olarak kaldık. Onunda dediği gibi geçmişte tatlı rekabetten dolayı dedikodu mahiyetinde şeyler söylendi edildi. Ama benim Mehmet kardeşimle aramda hiçbir zaman bir sorun çıkmadı. Biz kendisi ile telefonda sürekli görüştük. Bizim aramızdaki abi-kardeş ilişkisi siyaset var diye değildi. Dünde benim kardeşimdi bugünde kardeşim, yarında kardeşim olmaya devam edecek” dedi. Salman’ın bu sözleri salonu dolduran partililerden büyük alkış aldı.

Sözlerini “İleriye bakmanın tam zamanı” diyerek sürdüren Salman “Bu yolda kaybedilecek dakikamız dahi yok. İktidardaki Belediye yönetiminin yaptığı bütün yanlışları, herkese anlatın. Belediye imkânlarını nasıl kendi çıkarları için kullandığını söyleyin.

Şimdi de ortaya Kirazlı Sanayi Sitesi’nin ilerisinde 20 bin kişilik bir şehirden bahsediyor. Yüzme havuzlu, tramvaylı. Bakın bu da yalan! Sizi biraz geçmişe götüreyim. Benim siyasi hafızam fena değildir. 99’da seçildiğinde aynı şekilde Samanlı için bir proje söyledi. Tuttu; ‘Samanlı’yı uydu kent yapacağım’ dedi. Ne oldu; şimdi uydu-ruk kent oldu. Kirazlı’da da aynısı olacak. Ama işi gücü insanların gözlerini boyamak. Yalova halkını enayi yerine koymak. Ben bu sefer Yalova halkının, bunların yalanlarına kanacağına inanmıyorum. Ama bizimde özveriyle, yüreklilikle, büyük emek vererek çalışmamız bunları insanlara anlatmamız gerekiyor.

Ben her üç arkadaşıma, kardeşime de teşekkür ediyorum. CHP Yalova’da yine ilkleri imza atmaya devam ediyor. Birlik bütünlük adına en güzel görüntüyü bugün burada birlikte veriyoruz” şeklinde konuşarak tamamladı.
Gürel; “Hep beraber samimi bir şekilde bugün yola çıkmış olalım, ben sonuna kadar Vefa Ağabeyimin destekçisiyim, yanındayım.”

“Belediye Başkan Adayımız Vefa Salman’a destek vermek babında bugün buraya geldik” diyen Gürel ise, “Süreç içinde tatlı rekabetten dolayı bazı dedikodular ortaya çıkıyor. Şunun bilinmesini isterim; şahsım adına Belediye Başkan Adayımızı zorlayacak, sıkıştıracak, yavaşlatacak her hangi bir talebim, beklentim olmayacak. Bunları duyduğum için söylüyorum. Dedikodudan ibaret olduğunu bilmeniz için söylüyorum. Bütün samimiyetimle CHP’nin yerelde ve ulusalda iktidarını gerçekleştirmek için elimden gelen tüm çabayı bu altı aylık süreçte Belediye başkan adayı olmak için gösterdiğimiz gayret gibi göstermeye söz verdim” ifadelerini kullanarak birlik beraberlik mesajları verdi.

Partisinin Belediye Başkan Adayı Salman gibi mevcut belediye yönetimini eleştiren Gürel’in; “Yalova merkezde karşımızda kimliksel anlamda çok yozlaşmış olmasına rağmen, örgütsel anlamda seçim çalışmaları konusunda tecrübeli bir rakip var. Belediyenin imkânlarını da kişisel imkânları gibi hoyratça kullanabilen bir yapı var.
Belediye Başkan Adayımız, ona destek verecek partililerimiz, İl ilçe yönetim kurulları, örgütün içinde bu görevlerde bulunmuş insanların inancı ve tecrübesi belediye yönetimini almaya yeterlidir. Hep beraber samimi bir şekilde bugün yola çıkmış olalım” sözlerinin ardından CHP’liler Başkan Adayları Salman’ın Cumhuriyet Caddesi’ndeki seçim bürosu önünde birlikte topluca fotoğraf çektirdiler.

 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk Kırtay

 Kategori  SEÇİM HABERLERİ

1885 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.