Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 VE İLK SALVOLAR GELDİ

VE İLK SALVOLAR GELDİ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.12.2013 - 23:52:33 


Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal ın ilk açıklamasına CHP Aday Adayı Vefa Salman dan yanıt gecikmedi.



Ak parti’den Yalova belediye başkan Adayı gösterilen Koçal, yaptığı ilk açıklamasında ”Arkadaşlarımız ve partimizle iyi bir kampanya dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. Umarım kampanya döneminde Yalova'da hizmet ve projeler tartışılır. Gündem bu olur. Ben, Yalova'da bunu bekliyor düşünüyorum." dedi.

CHP Aday Adayı Vefa Salman’dan ise bu açıklamaya yanıt gecikmedi. Salman,  açıklamasında “ Önce mensubu olduğu partililerini ve sonra emanet oy aldığı her görüşten Yalova halkını yanıltarak, ve kandırarak ,destek veren herkesi hiçe sayarak,katıldığı yeni partisini de kandırmayı başarmış ve halkın karşısına bu sefer de daha bir seçim önce, çılgınca savaş verdiği Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak çıkmıştır” diye konuştu.

Yalova Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye başkan adayı Yakup Koçal, "Yalova'ya hizmeti çoğaltmaya çalışacağız. Hedefimiz Yalova'yı Türkiye'nin en huzurlu, mutlu kenti yapmak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21 belediye başkan adayının tanıtıldığı toplantıya katılan ve Yalova Belediye Başkanlığına aday gösterilen Yakup Koçal, cuma namazını kılmak için Ak Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve beraberindeki partililerle Yalova Merkez Camisi'ne geldi. Koçal, burada halkın tebriklerini kabul etti. Bu sırada, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu da Koçal'ı kutladı.

Aday gösterilmesiyle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Koçal, kampanya döneminde Yalova'da hizmet ve projelerin tartışılmasını umduğunu söyledi. Koçal, şöyle konuştu:

"Önümüzde 3,5 ay var. Bu seçimi huzurlu bir ortamda keyifle geçirerek önümüzdeki 5 yılda Yalova'ya bu kez iktidarın gücünü de yanımızda hissederek ki dün onu hissettik, Yalova'ya hizmeti çoğaltmaya çalışacağız. Hedefimiz; Yalova'yı Türkiye'nin en huzurlu, mutlu kenti yapmak. Bunun için 5 yıl daha var gücümüzle bu halka hizmet etmeye çalışacağız. Arkadaşlarımız ve partimizle iyi bir kampanya dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. Umarım kampanya döneminde Yalova'da hizmet ve projeler tartışılır. Gündem bu olur. Ben, Yalova'da bunu bekliyor düşünüyorum."

CHP Yalova Belediye başkan aday adayı Vefa Salman yazılı bir basın açıklaması yaparak, Belediye Başkanı Yakup Koçal`ı hedef aldı.

Salman yaptığı yazılı açıklamada Koçal'ın başta partisi olmak üzere bir çok farklı görüşte seçmeni kandırdığını ve Yalova'nın basiretli halkının sandıkta en güzel cevap vereceğini söyledi.

Salman açıklamasında şunları söyledi. “Değerli Yalova Kamuoyu; Bizler siyasi yaşamımızda her zaman milletimizin en doğru kararları aldığını görmüşüzdür.Sandıkta milletimizin verdiği karar her zaman en akl-ı selim, en doğru karar olmuştur.Geçtiğimiz seçimlerde Yalova halkı, Ak Parti karşıtı olduğunu söyleyen Sayın Koçal’ı başa getirmiştir. Fakat kendisi; önce mensubu olduğu partililerini ve sonra emanet oy aldığı her görüşten Yalova halkını yanıltarak, ve kandırarak ,destek veren herkesi hiçe sayarak,katıldığı yeni partisini de kandırmayı başarmış ve halkın karşısına bu sefer de daha bir seçim önce, çılgınca savaş verdiği Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak çıkmıştır” dedi


Yalova’yı kendi çıkarı ve çevresindeki çıkar grupları için alt üst edenleri sandığa gömeceğini vurgulayan Salman açıklamasında şunları söyledi.“ Ama inanıyorum ki basiretli halkımız,Başkanlık yaptığı (!) dönemlerde şehrin servetini har vurup harman savuran, doğruluk ve ilkeli durmaktan uzak, kul hakkı bilmeden, tanımadan ve gözetmeden halkı kandırmayı marifet sayan Sayın Koçal’a, “el mi yaman, bey mi yaman?”ı güzelce öğretecektir. Ve Yalova’yı kendi çıkarı ve çevresindeki çıkar grupları için alt üst edenleri sandığa gömecektir. Yalovamızı şeffaf, hesap verir ve kul hakkı yemeyecek yönetim anlayışına teslim edecektir. "

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Başka Site

 Kategori  SON DAKIKA

2917 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,77 saniye.