Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
   Altinova'daki anketlere gore CHP adayi Yasemin Fazlaca bir adim onde...      Çiftlikkoy'de yapilan anketler sasirtici boyutta: MHP adayi Yasar Boz, anketlerde Ak Parti ve CHP adayinin onunde ...          Çinarcik, Ak Parti ve CHP yarisini izliyor gibi...       Armutlu'da CHP adayının yarıştan çekilmesi şaşkınlık yarattı...         Yalova merkezde ise; Mustafa Tutuk ve Mehmet Gurel arasındaki yarıs ilgiyle izleniyor...       Beldelerde ise; Subaşı bu kez Ak Parti adayı Mustafa Yurt'a yakın gibi....        Taskopru ve Kaytazdere Ak Parti, Esenköy ve Teşvikiye de MHP daha güçlü görünüyor...       Koru'da sürpriz gelişmeler yaşanırken, anketlerde CHP ikinci sırada....      Ak Parti üst düzeyindeki önemli bir ismin Altınova ve Çiftlikköy için yorumu şok etti...! Gazete Marmara da...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ay Sokak taki kazada 1 kişi yaralandı

Ay Sokak taki kazada 1 kişi yaralandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.11.2013 - 11:56:40 


Yalova Ay Sokak ta bir kişinin yaralandığı trafik kazası, ilgilerin yeterli kontrolleri yapmadığı, birçok sürücünün ise kurallara uymadığını gözler önüne seriyor.

 
 
 
Yalova’nın birçok sokağı neredeyse otoparka dönmüş durumda. İlgililerin ilgisizliği karşısında tüm sokakları otoparka çeviren vatandaşlar, ters yollara aldırış etmeden araç kullanmaya devam ediyor.
 
YALOVA AY SOKAK'TA KORKUTAN KAZA...
 
Cumhuriyet Caddesi Ay Sokak’ta meydana gelen kazada 77 EN 559 plakalı Honda marka araç ile 77 DZ 578 plakalı Fiat marka aracın çarpışması sonucunda bir bayan yaralandı. Olaya müdahale eden özel hastane ambulansındaki sağlık personeli olayda yaralanan bayanı kapısı ezilen aracın içinden zorlukla çıkardı. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen bayan hastanede tedavi altına alındı. 
 
Bir aracın hızlı seyir etmesi diğer aracın ise ters yolu kullanması sonucunda meydana gelen kazada yaralanan bayanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, çevrede toplanan vatandaşlar; “ilgililer ilgisiz kalıyor, sokaklarda hız kontrolü yok, ters yol levhalarına uyan sürücüler de çok az, Ay Sokak ve Yıldız Sokak'ta sürekli olarak benzer kazalar meydana geliyor” diyerek yetkililerden ilgi beklediklerini belirttiler.
 
 
 
Ters yoldaki araç yerine bir küçük çocuk yola fırlamış olsaydı diye düşünmek bile istemiyoruz. Madem levha koyuyorsunuz uyulması için gerekli kontrolleri de yapınız. Takibi yapılamayan kuralların ne önemi var?
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

3151 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu Altinova ya elektrikli arac sarj istasyonu
Yalova Altinova Belediyesi, belediye encumen karariyla belediye hizmet binasi arkasindaki cadde uzerine Elektrikli Arac Sarj &304;stasyonu kurdu....
 
 Takvim
19  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.