Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 ÖZEVİN e teşkilattan ve halktan destek

ÖZEVİN e teşkilattan ve halktan destek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.11.2013 - 20:13:30 


Elegance Resort Hotel de 400 kişilik tanıtım yemeği düzenleyen Ak Parti Altınova İl Genel Meclis Aday Adayı Mehmet Sait Özevin e, teşkilattan, muhtarlardan ve halktan büyük destek var.

 
 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Altınova İl Genel Meclis Aday Adayı Mehmet Sait Özevin Elegance Hotel’ de yaklaşık 400 kişiye tanıtım yemeği verdi.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Karaalioğlu, İl ve merkez İlçe Yöneticileri, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin Subaşı, Kaytazdere, Tavşınlı Belde Yöneticileri, partiden Belediye Başkanlıklarına, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisine aday adayları olan şahıslar ile birlikte yaklaşık 30 köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu yemek çok samimi bir hava içinde geçti.

Teşkilatından, muhtarlardan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Mehmet Sait Özevin gece de yaptığı konuşmayla büyük alkış topladı.

Ak Parti Altınova İl Genel Meclis Aday Adayı Mehmet Sait Özevin’ in muhteşem gecede yaptığı konuşma şöyle “ Sayın İl Başkan Yardımcım, İlçe Başkanım, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız, Belediye Başkanlarımız, adaylarımız, muhtarlarımız ve Ak Partiye gönül vermiş üyelerimiz. Öncelikle davetimizi kırmayıp bizimle beraber olduğunuz için onur ve şeref duydum, saygı ve şükranlarımı sunarım.

Bulunduğumuz ayın Muharrem ayı olması sebebi ile Kerbela şehitlerini rahmetle anıyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öncelikle sizlere kendimi kısaca tanıtayım. Bildiğiniz üzere turizmciyim ilköğretimimi İstanbul’da orta ve lise öğretimimi Karamürsel’de okudum. 25 yıldır burada ikamet etmekteyim. Bir aile şirketi olarak 12 yıldır otel işletmeciliği yapmaktayım.

Türkiye Otelciler Birliği, Güney Marmara Otelciler Birliği üyesi ve Tursab A acentası olarak Altınova ve başta Yalova olmak üzere diğer ilçeleri hem yurt içi hem yurt dışı fuarlarında kalkınması için yaptığımız çalışmalarla tanıtım yapmaktayız.

Aday olmam da ki neden Altınova’ yı seçilecek belediye başkanlarıyla beraber kolektif bir çalışma içerisinde Yalova’da lobi çalışması yapıp bazı yatırımların Altınova’ ya gelmesini sağlamak, köylü milletin efendisidir felsefesinden yola çıkarak bende bu milletin efendilerine hizmet etmekten onur ve şeref duyarım. Çünkü sofralarımızda bulunan her şey köylülerimizin eseridir.

Hayırlısıyla Allah nasip eder izin verirse aday olup seçildiğim takdirde önce ilçemizde Sermayecik Köyünde yapılan gölet’ in aynısını Bakanlıklardan izin çalışmaları yapıp arazilerin daha iyi işlenmesini sağlamak için Altınova’nın tüm köylerine bu göletlerin yapılmasını sağlamak ve takip etmek için çalışacağım. Bu yüzden ilçemizde Allah’ın izni ile İl Genel Meclis seçimlerinde 2 – 0 yapmak arzusundayız.

Bildiğiniz üzere turizm acenteliğimizden dolayı özellikle Orta Doğudan gelen misafirlerimize turlar düzenlemekteyiz, bu turları daha çok Termal ve Teşvikiye bölgelerine yapmaktayız, yapılan turları Hersek ve köylerin değerlerini ön plana çıkartıp tanıtımı uluslar arası boyuta getirtip yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı olması için çalışacağım.

Bu bir hizmet aşkıdır, çalışma aşkıdır hayırlısıyla inşallah bu görev bana verilirse layıkıyla yapmaya çalışacağım. Diğer aday adayı arkadaşlarımdan da kim aday seçilirse seçilsin onlar içinde çalışacağımı bilmelerini isterim.Burada bulunan tüm parti arkadaşlarımıza ve dostlarımıza bizi kırmayıp geldikleri için tekrar tekrar saygı ve sevgilerimi, şükranlarımı sunarım Unutmayın ki yapılan her şey Altınova’mız için, Allah Yar ve Yardımcımız olsun..” şeklinde konuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Yalova Çizgi

 Kategori  SEÇİM HABERLERİ

1866 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.