Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 AKP Yalova Temayul Yoklaması Gerçekleşti

AKP Yalova Temayul Yoklaması Gerçekleşti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.11.2013 - 18:17:16 


AK Parti nin Yalova daki belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde temayül yoklaması RDKM de gerçekleştirildi. Temayül yoklamasında 14 sandıkta 600 kişi oy kullandı.

 
 
 
Ak Parti Yalova il, ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarına yönelik temayul yoklaması yoğun bir katılımla Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

RDKM de gerçekleştirilen 600 partilinin oy kullandığı temayul yoklamasına; Ak Parti MKYK Üyesi Ömer Bolat, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Kastamonu Milletvekili Mustafa G.Gülşen, Kadın Kolları MKYK Üyesi Semra Çam, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Esra Cem, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan, il ilçe ve belde teşkilatları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 
Görüntülü haberini www.yalovatelevizyonu.com da izleyebilirsiniz.

İl Başkanı Mustafa Pehlivan, mevcut belediye başkanlarının isimlerinin temayul yoklamasında yazılmadığını onlar için ayrıca bir anket yapalacağını belirten konuşmasında; "Bu şehri yönetecek olanlar halkın oyuyla belirlenecek. İnşallah bugün teşkilatlarımızın temayül yoklamalarını gerçekleştireceğiz. Kamuoyu yoklamaları ve temayülü birlikte inceleyecek ve kararı demokrasiye uygun şekilde vereleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Yalovamız'a ve ilçelerine hayırlı uğurlu olur. Şu anda aday adaylığı dönemi çok iyi geçiyor. Bizi mutlu eden kısmı, bütün aday adaylarımız birlikte hareket etmesi. Bu çok güzel. Bağımsız, münferit bir çalışma yok. Kim aday olursa birlikte yürümeye söz verdiler. Öncelerde olduğu gibi seçim sürecinde birtakım kırılmalar yaşanmayacak" diye konuştu.

 
Temayul yoklaması sonrasında Ak Parti Genel Merkezi tarafından belirlenecek isimlerin Kasım ayı sonuna kadar kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
 
 
Temayul yoklamasına katılan Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayları hep birlikte, bir bütün gibi hareket ettiklerini, birbirlerinin rakipleri olmadıklarını rakiplerinin sadece Metin Dağ olduğunu belirtiler.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2065 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.