Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 29 Ekim büyük bir coşkuyla kutlandı

29 Ekim büyük bir coşkuyla kutlandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 30.10.2013 - 23:22:42 


Cumhuriyetimizin 90.Yılı tüm yurtta olduğu gibi Yalova ve ilçelerinde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yalova da yüzlerce Yalovalı Türk bayrakları ile yürürken, ilçelerde de gösteriler düzenlendi.

 

 
Yalova'da görülmemiş bir Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Yüzlerce Yalovalı, Türk bayrakları ile birlikte caddeleri doldurdu.
 
YALOVA
 
Yalova Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 90. Yılı münasebetiyle düzenlenen Büyük Bayrak Yürüyüşü ’ne her kesimden binlerce vatandaş katıldı. Herhangi bir siyasi partinin simgesinin ve sloganının yer almadığı yürüyüş, Merkez Karanfil Ev binasının önünde başladı, Cumhuriyet Meydanı’nda ses ve ışık gösterileriyle sona erdi. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal da burada yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek, halkın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Coşkulu yürüyüş; Spor Caddesi, Fatih Caddesi, Mimar Sinan Caddesi,
Teşekkürler Yalova!
Sefabey Caddesi, İstanbul Caddesi, Cumhuriyet Caddesi güzergâhında gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Caddesi’nde Yalova halkına seslenen ve tüm katılımcılara teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, şu ifadelere yer verdi; "Bugün bir kez daha Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak için 10 Binler bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi sizlerle bir kez daha tek vücut olduk. Hep beraber Büyük Önder Atatürk'ün kentinde Yalova'ya yakışır bir kutlamayı gerçekleştirdik. Yalova Belediyesi olarak Cumhuriyet kutlamalarını tertiplemeyi asli bir görev olarak kabul ettik. Bu özel gün için tertiplenen kutlama etkinliğimiz, kesinlikle siyaset üstü bir etkinliktir. Beni tanıyorsunuz. Hiçbir zaman ayrıştıran olmadım. Hiçbir zaman ötekileştiren olmadım. Hiçbir zaman bu tavır içerisinde olmadım. Tüm hemşehrilerimi sevgiyle kucakladım. Görüyorum ki; beni tanıdığınız, samimiyetime güvendiğiniz için bugün bizimle birlikte siyaset üstü bu kutlamada benimle birlikte oldunuz. Burada her kesimden her siyasi partiden insanlar var. Burada parti bayrağı yok. Hepimizde ay yıldızlı Türk Bayrağı var. Atatürk ve Mutlu Yalova bayraklarımız var. Mutlu Yalova bayraklarından rahatsız olmayalım. Bu kentin insanlarının mutlu olmasından neden rahatsız oluyorlar, bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Biz, önümüze bu kentin insanlarının mutlu olacağı bir hedef koyduk. Siyasi düşüncesine etnik kimliğine bakmadan ‘Mutlu Yalova’ hedefledik. Yaklaşık 4.5 yılda yaptıklarımız ortada. Bu kısa sürede Yalova kabuk değiştiriyor. Bu kentin insanı mutlu olmaya ve hizmetin en iyisine layık diyoruz. Geleceğin Yalova’sını planladık. Projeleri tamamladık. Çok kısa sürede bu projeleri siz Yalovalılarla paylaşacağız. Biz her zaman hep beraber olduk. Bu bayrak hepimizin. Her vatandaş bu vatana eşit derecede sahibidir. Bu vatanın tapusu ve söz hakkı 76 milyondadır. Hepiniz bu Cumhuriyetin mülk sahibisiniz. Cumhuriyet ne bir kitlenin, ne bir zümrenin, ne bir grubun değildir. Hiçbir siyasi irade Cumhuriyeti ben kurdum bahanesiyle millete dayatmada bulunma hakkına sahip değildir. Bu ülkenin diğer siyasi partileri uzaydan gelmedi. Bu milletin bağrından koptu. Cumhur halk demektir ve bu Cumhuriyeti de, bu millet yani bu Cumhur kurmuştur.” Başkan Koçal’ın konuşmasının ardından muhteşem havai fişek gösterisiyle etkinlikler devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ses ve ışık gösterileri devam etti.
 
ÇİFTLİKKÖY
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çiftlikköy’de Kaymakamlık tören alanında düzenlenen resmi törenle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kutlama töreni Kaymakam Cengiz Karabulut, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ali Armağan ve Belediye Başkanı Metin Dağ’ın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Kaymakam Cengiz Karabulut yaptı. Karabulut konuşmasında cumhuriyetin kazanımlarından bahsederek Atatürk’ün cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini anımsattı.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam eden program Gaziabdurrahman Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Çiftlikköy Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin folklor ekibinin gösterileriyle renklendi. Öğrenciler de müzik aletleriyle mini bir konser verdi.

Satır içi resim 1
Kaymakam Karabulut, Garnizon Komutanı Armağan ve Başkan Dağ, düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini sundu.

Geçit töreniyle sona eren program vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi.

 

Satır içi resim 3

 

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Armutlu ilçemizde de büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliklerden kareler:

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

1789 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,62 saniye.