Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Çiftlikköy Bayraklarla Donatılıyor

Çiftlikköy Bayraklarla Donatılıyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.10.2013 - 22:39:20 


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ilçedeki tüm esnafa Türk bayrağı hediye etti.

 

 

 

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken Çiftlikköy’de de en büyük resmi bayram öncesinde hazırlıklar tamamlandı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ilçedeki tüm esnafı ziyaret ederek tek tek hepsine Türk bayrağı armağan etti. Beşyüzevler Mahallesi’nde bayrak dağıtımına başlayan Dağ, karşılaştığı vatandaşlara da bayrak vererek “Bu günlerde cumhuriyetimizi her zamankinden çok daha fazla coşkuyla kutlamalı, her zamankinden daha fazla cumhuriyete sahip çıkmalıyız” dedi. Dağ, binlerce Türk bayrağı dağıtırken tüm vatandaşlardan bayrakları evlerinin ve işyerlerinin camlarına asmasını istedi.

 
Öte yandan Belediye Başkanı Metin Dağ, yayımladığı mesajla da cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutladı. Siyasi parti tercihini yapmasında cumhuriyetin içinde bulunduğu duruma dikkat çektiğini belirten Dağ, açıklamasında şunları söyledi:

“Büyük milletimizin tarihinin en önemli başarısı ve kazanımı olan cumhuriyetimizin 90. yılını kutluyorum. Bu büyük günde cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmeyen nice şehitlerimizi ve gazilerimizi anıyor, sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

Cumhuriyet eşitlik, özgürlük ve uygarlıktır. İnsanlık onurunu her şeyin üstünde tutmaktır. Cumhuriyet, cehalete, yoksulluğa, fukaralığa, çaresizliğe karşı verilen mücadelenin adıdır. Cumhuriyetin temelindeki iddia, vatandaşlarını çağdaş bir devletin vatandaşı yapmaktır. Cumhuriyet sayesinde ülkemiz 90 yıl gibi kısa bir sürede demokratik, çağdaş bir seviyeye yükselmiş, hayatın her alanını kapsayan modern zihniyetin büyük bir temsilcisi olmuştur.

 
Bu anlamlı günde Cumhuriyetin biz Türk milletine kazandırdıklarını, çağdaşlığı, demokrasiyi, bölünmez bütünlüğe sahip çıktığımızı bir kez daha göstermemiz gerekmektedir.

 
Bu duygu ve düşüncelerle büyük cumhuriyetimizin sonsuza payidar kalmasını diliyor, vatan ve bayrak uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizin önünde saygıyla eğilerek tüm Çiftlikköy ve Yalova halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

1535 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

1,14 saniye.