|
|
|
|
|
|
|
|
Saklamıyorum Paylaşıyorum AÇILDI
|
|
|
|
Tarih : 19.10.2013 - 01:00:25 |
|
| Saklamıyorum Paylaşıyorum kampanyasına ilginin büyümesiyle Bayraktepe Mahallesinde yapılan mağaza şimdilik Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 10.00 dan sonra hizmet verecek. |
|
|
|
Yalova Belediyesi'nin 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' projesi kapsamında Bayraktepe Mahallesi Karanfil Evi'nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmet verecek mağaza açıldı. Açılışa Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
'Saklamıyorum Paylaşıyorum' kampanyasına ilginin büyümesiyle Bayraktepe Mahallesi'nde yapılan mağaza şimdilik Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 10.00'dan sonra hizmet verecek. Mağazaya gelen giysi yardımları 2.el ise burada hazırlanan ayrı bir ünitede yıkanıp, ütülenecek ve ondan sonra reyonlardaki yerini alacak. Her vatandaşın 1 malzeme alma hakkı bulunacak.
Yalova halkına projeye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal konuşmasında; " Her hafta bir açılış yaptığımızı biliyorsunuz. Artık açılışlar haftaya sığmaz oldu. İnanıyorumki Kurban Bayramı'ndan sonra açılışları güne dökeceğiz. Kurban Bayramı arefesindeyiz. Kurban Bayramı'nın amacı kurban keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Yani işin ayaklarından birisi de sosyal yardımlaşma. 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' kampanyasının Kurban Bayramı'nın ruhuyla çok örtüştüğünü düşünüyorum. Kurban Bayramı'nda insanlar nereye, kime yardımda bulunacağını genellikle biliyor. Ama biz Yalova'da insanların evindeki eşyayı paylaşmak istediğini, nereye vermesi gerektiği konusunda yardım istediğini tespit ettik. Onun için bu faydalı organizasyonu düşündük. Hayırseverlerin, vatandaşlarımızın, fazla eşyalarını paylaşmasını; ihtiyaç sahiplerinin sanki bir lüks AVM mağazasındaki gibi ihtiyaçlarını tedarik etmesini amaçladık. Bu organizasyona Gönüllü Meclisimizin komisyon üyeleri ciddi katkı sağladılar. Bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.
AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu da çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını dilediler.
|
|
|
|
|
|
 |
2481 Kişi Tarafından Okundu. |
|
Yorum ( 0 )
|
|
|
|
|
Kayıtlı Yorum Bulunmuyor. |
|
|
|
|
Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalova da tahsilatçılık yapan mafya bozuntuları türedi... çay
ocağı benzer işler adı altında mafyacılık, tahsilatçılık yapmaya
çalışan tipler emniyetin kıskacında... Çiftlikköy de
bir inşaatçı kat karşılığı sözleşmelerini yaptığı arsalarda nedense
sürekli tarihi kalıntılar ve tarihi eserler çıkıyor...
Çiftlikköy'ün özellikle sahil mahallesinde birçok arsa altında tarihi eser
kalıntıları bulunuyor... Müteahhit kafaya takmış bir kere; altın
dolu küpü bulucam diyor, yedirirler mi bilinmez ama...
|