Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP Çiftlikköy de birlik ve beraberlik mesajı verdi

CHP Çiftlikköy de birlik ve beraberlik mesajı verdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.10.2013 - 08:44:56 


CHP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, partinin ilçe yönetim kademelerinde görev yapmış ve halen görev yapmakta bulunan örgüt üyeleriyle yemekte buluştu.

 

 

 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, düzenlenen yemekte partinin ilçe yönetim kademesinde görev yapmış örgüt üyeleriyle buluştu. Yemekte konuşan Başkan Dağ, “Bu seçimi çok açık farkla alacağız” dedi.

 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, partide daha önce ilçe yönetim kademelerinde görev yapmış, halen görev yapan partililerle bir araya geldi. Basrioğlu Restoran’daki yemeğe İl Başkanı Özcan Özel, İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Yemekte ilk sözü alan Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, 2014 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde girdiklerini ve Çiftlikköy’ün CHP kalesi olarak kalacağını söyledi.
 

Belediye Başkanı Metin Dağ’ın adaylığının kesinlik kazanmasıyla birlikte yeni bir sürece girdiklerini ifade eden Çalışkan, “Bir an önce çalışmalara başlayacağız. Önümüzde bir seçim dönemi var ve bunu en iyi şekilde geçireceğiz. Bundan sonraki etapta bu tarz toplantılarımızın sayısını arttırıp tüm üyelerimizle birlikte sıkı bir çalışma temposunda seçim dönemi yaşayacağız ve yerel seçimde belediyeye CHP amblemini tekrar koyacağız” dedi. Çalışkan daha sonra partide görev yapan eski ilçe başkanlarını kürsüye çağırarak kendilerine teşekkür etti.

 
Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da konuşmasında yemeğin bir başlangıç olduğunu ifade ederek “Bu yemeğe partimizde daha önce görev yapmış ve halen görev yapan yönetici arkadaşları çağırdık. Bundan sonraki toplantılarda diğer üyelerimizle de buluşacağız” dedi. Kısa bir süre önce partiye katıldığını belirten Dağ, şöyle konuştu:
 
“Partiye katılma törenimde cumhuriyetin ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söylemiştim. Bu öylesine söylenmiş bir söz değildi. Bugün sizlerle birlikteyim, aynı çatı altındayım. Partiye çok sayıda yeni arkadaşımız katıldı. Hep birlikte ‘birlikten güç doğar’ felsefesiyle çalışıp Çiftlikköy’deki yerel seçimleri açık ara alacağız. Her partilimize bu süreçte büyük görevler düşüyor”

Ak Parti’nin ilçede anket yaptırdığını belirten Dağ, “Anket sonuçlarını açıklamıyorlar. Çünkü çıkan sonucu çok iyi biliyorlar. Biz şu an seçimi çok rahat alacak güçteyiz. Yeter ki birlik olalım, beraberlik içinde çalışalım, güçlü duralım. Benim kapım her an halkıma açık. Partililerimiz de her istedikleri an beni arayabilirler. Siyasette birkaç ayda çok şey değişir. Bu yüzden sıkı çalışıp seçimi kazanalım. Daha sonra da tüm partililerimizle birlikte bunun bayramını yapalım” dedi.

 
CHP İl Başkanı Özcan Özel de Çiftlikköy’de seçimi kazanacaklarını belirtirken “Biz Yalova’nın her seçim bölgesinde belediyeleri kazanmak için mücadele edeceğiz. Çiftlikköy ise daha önce de açıkladığım gibi seçim kazanmamızın garanti olduğu bölgelerden bir tanesi. Belediye başkanımızın geçtiğimiz gün adaylığı açıklandı. Bundan sonra diğer kademelerdeki adaylarımız netleşecek” diye konuştu.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

1769 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.