Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 KÜLTÜRLERİMİZ 6 ncı kez buluştu

KÜLTÜRLERİMİZ 6 ncı kez buluştu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.07.2013 - 19:21:52 


Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi ev sahipliğinde 6 nci kez düzenlenen Kültürler Buluşması, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağışın katılımıyla gerçekleşti.

 
 
 
Altınova Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncisi düzenlenen Kültürler Buluşması etkinliği, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın davul-zurna ekibi ile karşılanması ve Hersekzade Ahmet Paşa Camii avlusunda dua okunması ile başlayan program, Altınova Belediyesi Kent Ormanı’nda hazırlanan etkinlikler ile devam etti.

Altınova Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 6’ncisi düzenlenen Kültürler Buluşması etkinliğine; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Kaytazdere Belediye Başkanı Ercan Reyhan, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüntülü haberini www.yalovaradyotv.com da izleyebilirsiniz
 
 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasıyla başlayan program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrasında Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Başkan Metin Oral konuşmasında; “ilçemizde yaşayan tüm kültürleri bir araya getirdik. Somut ve somut olmayan kültürel mirasların korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından bu yıl 6’nci kez düzenlediğimiz 6. Kültürlerin Buluşması etkinliğinde ilçede yaşayan tüm etnik gruplar stant açtı, geçmişten günümüze uzanan süreçteki kültürel mirasları sergileme imkanı buldular” diyerek başta Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış olmak üzere programa katılan ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 
 
 
 
 
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2440 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.