Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Prof. Dr. Haydar BAŞ, Cuma günü Yalova da

Prof. Dr. Haydar BAŞ, Cuma günü Yalova da
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.04.2013 - 13:39:56 


BTP Yalova İl Başkanlığı, Yeni Mesaj Gazetesi tarafından tertiplenen Milli Kahramanlarımız ve Ehl-i Beyt Ruhu Projesinin Yalova ayağını tanıtabilme adına kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

 

Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Başkanı Yüksel Durak ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın 26 Nisan Cuma günü Yalova’ya geleceği ve katılacağı programlar hakkında bilgiler verildi.

 

Cuma günü saat 16.00’da Çiftlikköy Sultaniye mevkiinde Trabzonspor Taraftarlar Derneği açılışını gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Haydar Baş daha sonra Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da düzenlenecek ‘Milli Kahramanlarımız ve Ehl-i Beyt Ruhu’ projesine katılacak.

 

Basın toplantısında proje ile ilgili bilgiler veren ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan BTP Yalova İl Başkanı Yüksel Durak’ın konuşmasını www.yalovatelevizyonu.com görüntülü haberler bölümümüzden izleyebilirsiniz.

 

Yalova ve Orhangazi’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Yüksel Durak; “Yeni Mesaj Gazetemizin tertiplediği, yaklaşık 6 aydır il il devam eden ‘Milli Kahramanlar’ Projemizin Yalova ayağını hazırlamaktayız. Proje 26 Nisan 2013 Cuma akşamı saat 19.00’da RDKM’de gerçekleşecektir.

 

Projemize saygıdeğer tüm Yalova halkı davetlidir

 

Projemiz; Meltem, Mesaj, Kadırga, Köy, Kanal99 ve Kanal34 olmak üzere onlarca televizyon kuruluşu tarafından canlı olarak yayınlanacak ve tüm dünyaya duyurulacaktır. Bu program Yalova’mızın tanıtımı açısından da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca; proje Yalova’mızın Kurtuluş Savaşı yıllarında düşmana karşı verdiği destansı mücadeleyi ve Yalovalı kahramanları anmak, yad etmek, ruhlarına Fatiha gönderme ve onları Türkiye’mize tanıtmak için hazırlanmış çok önemli bir projedir.

 

Proje ayrıca; çözüm süreci diye milletimize takdim edilen fakat gerçekte bölünme ve parçalanma süreci olarak bilmemiz gereken olayların perde arkası da milletimize deklare edilecektir.

 

Ekonomisi çok iyiye gittiği söylenen fakat milletin geçim derdi hat safhaya çıkmış 75 milyon insanın 65 milyonu yoksulluk sınırında yaşamak zorunda kaldığı bir Türkiye manzarası vardır.

 

Başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli ile çözümün ve çıkış yollarının ne olduğu anlatılacak. Milletimizin fakirlik ve yoksulluk belasından nasıl kurtarılacağı kadrolarımızca anlatılacaktır.

 

Projemizde Türkiye’mizin yetirdiği onlarca profesör, ekonomist ve gazeteci-yazar kısa kısa sunumlar yapacaktır. Ayrıca projeye tanınmış sanatçılar (Ayhan Aşan, Bilal Demiryürek, Gürkan Demir ve Grup Nefes) destek verecek ve katılarak renk katacaklardır.”

 

Diyerek devam ettiği konuşmasını görüntülü haberler bölümümüz www.yalovatelevizyonu.com dan izleyebilirsiniz.

 

 

 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SIYASET

2590 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,77 saniye.