Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP den Başkan Metin DAĞ a ziyaret

CHP den Başkan Metin DAĞ a ziyaret
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.04.2013 - 21:22:08 


CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP ye katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ı ziyaret etti.

 
 
Ziyarete, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, İl ve İlçe Yöneticileri ile Çiftlikköy’lü Vatandaşlar Katıldı.

Ziyarete ayrıca, CHP Yalova Belediye Başkan Aday Adaylarından, Mehmet Gürel, Vefa Salman ve Ertan Şener'de hazır bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’yi Çiftlikköy belediyesinde Belediye Başkanı Metin Dağ ve Belediye Meclis üyeleri çiçeklerle karşıladı.

Çiftlikköy Belediyesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnce, 23 Nisan resepsiyonuna katılacağını açıklayan komutanlar için, "Light Komutanlar ve Nato Paşaları yorumunda bulundu.

Ülkenin geldiği durumun vahim olduğunu dile getiren İnce, "Evvelden teröriste 3-5 çapulcu denirdi. Şimdi teröristle pazarlık yapanları protesto edenlere deniyor" diye konuştu.
 
CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, geçen hafta DP’den belediye başkanı seçildikten sonra  CHP’ye  katılan Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi Belediye Başkanı Metin Dağ'ı ziyaret etti.

Kalabalık bir partili grubu ile gerçekleşen ziyaret öncesinde gündemi değerlendiren İnce komutanların 2007 yılından beri ilk kez 23 Nisan Resepsiyonuna katılma kararını değerlendirdi.

Komutanlarla ilgili Light komutan ve Nato paşası benzetmesinde bulunan İnce, " Yalova'dan Light Komutanlara ve Nato Paşalarına selam söylüyorum. Bizim 2 tip paşamız var artık. Bir Türk Ordusunun paşaları vardı bir de Nato paşaları var. 23 Nisan'da milli irade tutukludur. TBMM 23 Nisan 1920'de kuruldu. Ama milletin seçtiği milletvekilleri bugün Silivri de tutukludur. Eksik milli irade vardır. Eksik demokrasi vardır. Tutuklu demokrasi vardır. Tayyip Erdoğan'ın ileri demokrasisi işte böyle bir şeydir" dedi.

"Teröristle Pazarlık Yapanı Protesto Edene Çapulcu Deniyor"
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren İnce Başbakan'ın Akil İnsanları protesto edenlere, "3-5 çapulcu" demesini de eleştirdi. Evvelden teröriste çapulcu denildiğinin altını çizen İnce, "Ülke gerçekten zor günlerden geçiyor. Başbakan Akil İnsanları protesto edenlere 3-5 çapulcu diyor. Evvelden teröristlere çapulcu denirdi. Şimdi teröristlerle pazarlık yapanları protesto edenlere çapulcu deniyor. Bu memleketin geldiği noktanın bir özetidir" diye konuştu.

"ABD Erdoğan'ı Kahraman Yapmaya Çalışıyor"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze ziyareti ile ilgili ABD Dışişleri Bakanı'nın, "Başbakan Gazze'ye gitmemeli" sözlerine de değinen İnce, "Amerikan Dışişleri Bakanı Başbakan Gazze'ye gitmemeli diyor. Bu bir danışıklı dövüştür. Buradan yine bir kahraman üretmeye çalışacaklar. Büyük ihtimalle Başbakan oraya gidecek. Sanki Amerika'yı dinlememiş gibi bir hava oluşturulmaya çalışılıyor" dedi.

İşte O Açıklama ve Ayrıntılar


FARKYALOVADA.COM



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk Kırtay

 Kategori  ULUSAL HABER

2796 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,74 saniye.