Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Gazi Abdurrahman başarılı öğrencileri ödüllendiriyor

Gazi Abdurrahman başarılı öğrencileri ödüllendiriyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.04.2013 - 17:01:39 


Çiftlikköy Gazi Abdurrahman Ortaokulu ve ilk okulu Zambak yayınları ile 5 nci kez yapılan SBS deneme sınavında büyük bir başarıya imza attı.

 

 

Son yıllarda her alanda olduğu gibi eğitim alanında da kalite kavramı çok konuşulur oldu. Kalitenin sürekli geliştirilmesi, dünyadaki eğitim kurumlarıyla yarışabilecek hale gelmesi büyük önem kazanmakta. Bu bağlamda yürütülen çalışmalardan biri de Çiftlikköy’deki Gazi Abdurrahman Ortaokulu ve İlk Okulunda gerçekleşiyor.

 

Gazi Abdurrahman Ortaokulu ve ilkokulu başarılı öğrencileri ödüllendiriyor

 

Gazi Abdurrahman Ortaokulu ve ilk okulu Zambak yayınları ile  5. Olarak yapılan SBS deneme sınavında  büyük bir başarıya imza attı.4- 5-6-7-8 sınıfların tümünde il birinciliği alarak okullarını haklı bir gurur ile gururlandırdılar. 4.sınıflarda Yiğit KARAKÖSE ve Gafur Boran MEMİŞ 500 tam puan aldılar.8.sınıflarda Büşra DURMAZ 496.768 puan ,7. Sınıflarda Alperen Polat 483 puan , 6. Sınıflarda İrem DOĞRUSÖZ 483 puan ,5.sınıflarda  Betül KADIHANOĞLU 484 puan aldı. Okul müdürü Mehmet SIR , müdür yardımcısı Sami ERKANAT ve İlhan AYDAN öğrencileri ile gurur duyduklarını ve başarılarının devamını dilediklerini belirttiler. SBS deneme sınavında başarının artması için gerekli çalışma ve gayreti gösterdiklerini belirten okul müdür yardımcısı İlhan AYDAN  başarının öğrencilerin disiplinli ve programlı ders çalışmaları ve derslerini aksatmadan dinleyip  bol, bol tekrar yaparak kazandıklarını bundan sonraki süreçte de öğrencilerin daha fazla çalışarak başarılı bir dönem geçirmeleri ni ve diğer öğrencilerinin de bu başarıyı elde edebilmeleri için daha fazla gayret göstermeleri gerektiğini belirtti. Başarılarından dolayı öğrenciler okul idaresi tarafından hediyeler verilerek ödüllendirildi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 9 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  EĞİTİM

4694 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,62 saniye.