Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 MHP nin 44.Yılı Yalova da coşkuyla kutlandı

MHP nin 44.Yılı Yalova da coşkuyla kutlandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 17.04.2013 - 23:30:42 


Milliyetçi Hareket Partisi nin 44 ncü kuruluş yılı münasebetiyle Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ve İstanbul İl Yöneticilerinin de katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

 
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 44’ncü kuruluş yılı münasebetiyle Yalova İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen program yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşti.

 

Sporium Tesislerinde tertiplenen geceye; Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Saffet Sancaklı ve Mehmet Müftüoğlu, İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, İstanbul İl Muhasibi Şinasi Başlılar, Kocaeli eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Merkez İlçe Başkanı Ş.Önder Dönmez, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Haydaroğlu, il ve ilçe yöneticileri, DP Armutlu İlçe Bakanı Ahmet Erkal, İl Genel Meclisi eski başkanı Atalay Beştaş, İl Genel Meclisi üyeleri ile partili belediye başkanlarının katıldığı programa partililerde yoğun ilgi gösterdi.

 

Bir Hilal Uğruna 44 Yıl

 

Yalova’da Ülkücü camianın önemli isimlerinden işadamı Özkan Şenel’in kızı Zeynep Şenel’in okuduğu şiir ile başlayan ‘Bir Hilal Uğruna 44.Yıl’ adlı program İl Başkanı Hasan Topçular’ın iktidara yüklenen ve ildeki sorunları dile getiren konuşması ile devam etti.

 

Sporium Tesislerine sığmayacak kadar yoğun bir katılımın gözlendiği programda İl Başkanı Hasan Topçular’ın iktidara yönelik sert çıkışları ve Yalova’nın 15 ayrı noktasında da aday çıkarıp seçime iddialı olarak gireceklerini söylemesi, partililerce ayakta alkışlandı.

 
Haberin ayrıntıları yayına hazırlanıyor...
 

İl Başkanı Hasan Topçular’ın konuşmasını Yalova İnternet Televizyonu www.yalovatelevizyonu.com adresinden izleyebilirsiniz.

 
 
 
 

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Sancaklı, İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve Yalova İl Başkanı Hasan Topçular…

 
 
 
 
Çiftlikköy ilçe teşkilatı da tam kadro programa iştirak etti.
 
 
 
Yalova'nın iş camiası yanısıra siyasi kimliği ile de tanınan Metin Soysal'da MHP'nin 44.kuruluş yılı programına katılanlar arasında idi...
 

 

Demokrat Parti Armutlu İlçe Başkanı Ahmet Erkal'da geceye Armutlu için MHP'nin belediye başkanı adayı gözüyle bakılan İl Genel Meclisi eski Başkanı Atalay Beştaş ile birlikte geldi.

 

Erkal, yemek sırasında yaptığı sohbetinde Armutlu'daki DP teşkilatının MHP adayı Beştaş'a destek vereceğini ve bu nedenle MHP'nin 44.kuruluş yıldönümü programına katıldığını belirtti.

 

 

Ülkücü camianın önemli isimlerinden işadamı Özkan Şenel, İl Başkanı Hasan Topçular ile...

 

 

İl Başkanı Hasan Topçular’ın konuşmasını Yalova İnternet Televizyonu www.yalovatelevizyonu.com adresinden izleyebilirsiniz.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 15 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

3484 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.