Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 COŞKUN dan YASİAD a hayırlı olsun

COŞKUN dan YASİAD a hayırlı olsun
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.04.2013 - 12:02:01 


T.B.M.M. deki çalışmaları nedeniyle YASİAD hizmet binası açılış programına katılamayan Milletvekili Temel Coşkun, Başkan Önderoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Aktif Sanayiciler İşadamları Derneğini yeni yerinde ziyaret etti. Mart ayının son haftası içerisinde açılışı yapılan yeni hizmet binasını gezen Milletvekili Coşkun’un ziyaretinde il ve Merkez ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları da hazır bulundu. Yalova Milletvekili Temel Coşkun, T.B.M.M.’nin yasama çalışmaları nedeniyle YASİAD hizmet binası açılışına katılamamış, telgraf göndermişti. YASİAD bakanı Birol Önderoğlu ve yönetim kurulu üyelerince apartman girişinde karşılanan Milletvekili Coşkun, ‘yeni hizmet binasının iş dünyasına ve Yalova’ya hayırlı olmasını’ diledi.
“YALOVA’DA TİCARET VE İŞ HACMİ GÜNDEN GÜNE ARTMAKTADIR”

‘Yalova’da ticaret ve iş hacminin günden güne arttığını’ ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Yalova, yeşili, denizi ve doğal kaynakları ile bölgemizin adeta bir cazibe merkezi olmasının yanından yatırımcılarımızın, ulusal ve uluslar arası sermayenin de yatırımcının da ayrıca gözde kenti olmaktadır. Bu kadar hızla büyüyen, büyüyerek gelişen Yalova’mızda; iş dünyasının çeşitli birlik, dernek ve işbirliği ile ortaklaşa hareket etmelerinin, iş dünyasındaki gelişmeleri beraber değerlendirmelerini önemsiyorum.

Her platformda ilimizin ve Yalova halkının menfaati, yararı uğruna yapılacak proje, çalışma ve yatırımlara her zaman destek vereceğimi ifade etmekteyim. Büyümek ve gelişmek için kamusal yatırımların yanında yeni girişimcilerin ve müteşebbislerin makul yatırımlarına da ihtiyaç vardır. Bu yüzden sanayicilerimize, iş adamlarına, ticaretle uğraşan müteşebbislerimize ve hatta esnafımıza önemli sorumluluklar düşmektedir” dedi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EL ELE”

Ak Parti iktidarının son on yıllık sürecinde ekonomik büyüme, enflasyon ve işsizlik rakamlarını değerlendiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun “IMF’ye bağımlı bir ülkeden IMF’ye para verecek bir duruma geldik. Birçok insan buna inanmıyordu. Ülkemizin ekonomik olarak gelişimi bütün dünyada dikkat çekici hale geldi. Yurt dışı seyahatlerimizde bunun nasıl olduğunu soruyorlar. Kredi derecelendirme kuruluşu kerhen de olsa puanımızı bir basamak artırmak zorunda kaldı. Aslında yerimiz burası değil, daha yukarılar. Yaptığımız işlerle kendimizi kabul ettiriyoruz. Biz önümüzdeki süreçte bu durumun gelişerek devam edeceğine inanıyoruz. Hamdolsun, iyi gidiyoruz. Bu ülken pasaportunu taşımak geçmiş dönemde sıkıntılı oluyordu. Pasaportumuz gittiğimiz yerlerde itibarsızdı. Seyahatlerimizde birçok gereksiz engelle karşılaşıyorduk. Şimdi pasaportumuz çok itibarlı hale geldi.”dedi

Milletvekili Coşkun konuşmasının devamında“ Gittiğimiz yurt dışı gezilerinde artık rağbet görüyoruz. Niçin? Çünkü güçlendik. Birçok ülkede Türk Okulu var, işadamı dernekleri var, işadamlarımız var, yatırımcımız var ve bunlar, bir bütünün parçaları. İşte bu parçalar bir araya geldiğinde güçlü Türkiye ortaya çıkıyor. Bu gücü oluşturan yerel unsurlar var. Onun için bizde yereldeki çalışmaları önemsiyor ve destekliyoruz.

Bundan sonraki süreçte de Yalova’mız yatırım açısından önemli hizmetler alır. Bize de bu konuda ne görev düşüyorsa takip etmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Yeter ki ilimiz için güzel hizmetler oluşsun.”dedi

 
YASİAD’ın misyonu ve vizyonunu anlatan başkan Birol Önderoğlu, TUSKON’un imkânlarını Yalova’da işadamlarımıza açmak istediklerini belirterek dernek olarak hedeflerini anlattı. Daha sonra heyet dernek merkezini gezdi.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1921 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,65 saniye.