Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Barbaros Binicioğlu Yalova da yoğun ilgiyle karşılanıyor

Barbaros Binicioğlu Yalova da yoğun ilgiyle karşılanıyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.04.2013 - 18:59:03 


Yarın seçim varmış gibi çalışmalarına aralıksız devam eden Barbaros Binicioğlu, Yalova da yaptığı esnaf ziyaretlerde yoğun bir ilgi ve alaka ile karşılanıyor.

 
 
 
Yalova eski Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu hafta sonu Yalova’da yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi gördü. Binicioğlu yeni açılan iş yerlerini ziyaret etti, İstanbul Caddesi’n de esnaf gezisi yaparak esnafın sıkıntılarını dinledi.

 Eski Başkan Binicioğlu, hafta sonunu Yalova’da geçirdi. Yeni hizmete giren işletmelerin açılışlarına katılan Binicioğlu ardından İstanbul Caddesi’n de esnaf gezisi yaptı. Esnaf gezisi sırasında esnafların şikayet ve sıkıntılarını dinleyen Binicioğlu, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

 Akşam saatlerinde DEPO isimli tiyatro oyununu izledikten sonra ziyaretlerine devam eden Barbaros Binicioğlu İskele Taksi Durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla sohbet etti. Taksicilerin sorunlarını dinleyen Binicioğlu taksicilerle görüş alış verişinde bulundu.

 
 
Barbaros Binicioğlu'nun kat artırımı ile ilgili basın açıklaması:
 
Geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katıldığı 'Yaşanabilir ve Estetik Şehirler' isimli sempozyumdaki konuşmasında belediye başkanlığım dönemimde bazı rant çevrelerini de karsıma geçmesine neden olan imar planlarında oynanmasının karsısında olan uygulamalarımı destekleyen ve ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi ifade eden bir konuşma yaptı.
Yalova’nın gündeminden biran olsun düşmeyen ,şahsımın belediye başkanlığı döneminde de sürekli gündemde olan ve bazı çevreleri ne kadar karşıma alsam da buna izin vermediğim “Yoğunluk artışları ” ile ilgili Başbakanımız geçtiğimiz günlerde çok net konuştu. Umarım bu konuşmasını tüm Belediyeler ve özellikle Ak Partili belediyelerimiz ve özellikle yalovada ki yerel yöneticilerimiz dikkate alarak daha sonra geri dönüşü olmayacak hatalara sebep olmazlar butik bir kent ve deprem bölgesi de olan ilimizde yanlış kararlara imza atmazlar. Başbakanımızın konuşmasında “'Çeşitli plan notlarıyla emsallerle oynayanlar var, belediyelerin içinde bunu görüyorum. AK Parti olarak 3 emsal, azami ilkemiz olmalıdır. Plan notlarıyla oynamak suretiyle eğer siz bunu 7'ye çıkarıyorsanız 6'ya çıkarıyorsanız tarih sizi affetmez, bu millet sizi affetmez. Asla bunlarla oynama noktasına girmeyin, bizim bunlara ihtiyacımız yok. AK Parti'li belediyeler örnek olmalı. AK Parti'li belediyeler tarihin alkışladığı belediyeler olmalıdır.' Demişti. İşte bu yaptığı konuşma, şahsımın ve meclis üyesi arkadaşlarımın ne kadar doğru bir karar verdiğinı ortaya koymuştur.

BARBAROS H. BİNİCİOĞLU

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

2445 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.