Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Coşkun, Yalova devlet Hastanesinde

Coşkun, Yalova devlet Hastanesinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.03.2013 - 21:01:09 


AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Devlet hastanesinde servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edip, yeni açılan labaratuarı inceledi.

 

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Devlet hastanesinde servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarını, polikliniklerde muayene bekleyen hastaları ziyaret etti, hastane çalışmalarını inceledi. Beraberinde AK Parti il yöneticileri, Merkez ilçe başkanı ve merkez ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve kadın kolları yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyetle gerçekleştirdiği ziyarette Hastane Genel Sekreteri, Başhekimi ve hastane yönetimi tam kadro hazır bulundular.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Sağlık ve hastane hizmetlerinde AK Parti İktidarları döneminde büyük bir dönüşüm sürecinin yaşandığını vurgulayan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “AK Parti Hükümetleri, önce insan parolası ile 2003 yılında ‘Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ni uygulamaya koymuş, reform niteliğinde düzenlemeler yaparak, sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi için çok önemli projelere imza atmıştır. Bu kapsamda; hastanelerimizin fiziki altyapısı iyileştirilmiş, koğuş tipi odalardan nitelikli oda sistemine geçilmiş, sağlık yatırımlarının toplam kapalı alanı 5 kat artırılmıştır. Doktor ve sağlık personel sayıları, tıp fakülteleri ve hemşirelik yüksekokullarında öğrenci kontenjanlarında ciddi artışlar meydana gelmiştir.

Genel Sağlık Sigortası ile Sosyal sigorta kuruluşları tek çatı altında toplanmış, yatağa bağımlı hastalara evde bakım hizmeti verilmeye başlanmış, acil ve yoğun bakım tedavileri kamunun yanı sıra tüm özel hastanelerde ücretsiz olarak verilmektedir. Ambulans helikopterler, ambulans uçaklar, kar paletli ambulanslar 112 acil servis hizmetleriyle vatandaşlara yerinde sağlık hizmetleri en üst düzeyde verilmektedir. Sağlık merkezlerinde vatandaşlarımıza güler yüzlü ve iyi eğitimli personellerle hizmet verilmektedir.

Tüm bu yatırım ve atılımların gerçekleştirilmesiyle sağlıkta ihtiyacı karşılama stratejileri yerini sağlıkta vizyon stratejileri ve çalışmalarına dönüşmüştür” dedi.

YALOVA DEVLET HASTANESİNE KURULAN YENİ LABORATUARI İNCELEDİ

Hastane çalışmaları hakkında bilgi alan ve yeni açılan laboratuarı ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “ayrı mekânda hizmet verilmesi ve mekânın yetersiz olması nedeniyle laboratuar hizmetlerinde yaşanan kapasite sorunlarının çözümü için, hastanemizde laboratuarlar tek ve çok daha uygun mekâna taşınmıştır.

Bu yenilenme ile ilgili süreci Genel Sekreterimizle daha önce de paylaşmıştık, laboratuar hizmetlerinin daha geniş bir mekânda daha iyi imkânlarda verilmesi için bir düzenleme gerekliydi. Yeni Hormon, Hemogram ve Biyokimya cihazlarının da alımı ile laboratuar biriminde personelin de daha performanslı çalışması sağlanmıştır. Yeni yapılanma ile birlikte tetkik çalışma kapasitesi ve hızı da böylece artırılmıştır. Yalova halkına ve hastanemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SAĞLIK

2965 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.