Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Işık´tan Başkan Oral´a tam destek

Işık´tan Başkan Oral´a tam destek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.03.2013 - 20:26:15 


TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, hafta sonu Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral´ı ziyaret etti.

 
 
İlçede çeşitli incelemelerde bulunan Işık,
Başkan oral´a çalışmalarında destek sözü verdi.
 
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral hafta sonu; TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zekai İren, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırladı.

DÜNYA ÇAPINDA PROJELER

Başkan Oral, Milletvekili Işık ve beraberindekileri kahvaltıda ağırladı. AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hamza İskit’in de katıldığı kahvaltı oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti. Ardından Altınova Belediyesi’ne geçen Milletvekili Işık ve beraberindekilere, yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Oral, ilçenin tersaneler, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi ve Hersek Gölü projesi ile dünya çapında projelere ev sahipliği yaptığını söyledi. Başkan Oral, ülkemizde yetiştirilen süs bitkilerinin yüzde 70’inin Altınova’da üretildiğini ifade eden Başkan Oral, “Altınova’ya sadece bölgemiz açısından değil ülkemiz için de çok önemli olacak olan Çiçek Hali ve Mezat Projesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu proje de bizim açımızdan büyük önem taşıyor” dedi.

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR”

Altınova’yı yakından takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Işık, “Belediye Başkanımız Metin Oral’ı, ekibini ve AK Parti teşkilatımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Altınova’da hükümetimizin yürüttüğü önemli projeleri yer almakta. Belediyemizin de önemli projeleri bulunuyor. Tüm bu çalışmalar, halkımız ve ülkemiz açısından büyük önem taşıyor. Biz her zaman Başkan Oral’a destek olduk, bundan sonra da olacağız” diye konuştu.

TERSANELERDE İNCELEME

Başkan Oral daha sonra Milletvekili Işık ve beraberindekilerle birlikte Altınova Tersane Bölgesi’ni gezdiler. Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş’yi ziyaret eden heyet, Birlik Başkanı Hakkı Kan’dan tersane bölgesi ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

KÖPRÜDE İNCELEME

Başkan Oral, Milletvekili Fikri Işık ve beraberindekiler, tersanelerin ardından İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu. Altınova Hersek burnunda bulunan köprünün güney ayağı şantiyesi ve karayolları bölge müdürlüğü tesislerinde yapımı üstlenen firma yetkilileri ve bölge müdürlüğü uzmanları Işık’a köprü projesi hakkında sunum yaptılar.

www.altinovaninsesi.com

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

3274 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.