Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 TUĞRUL TÜRKEŞ, YALOVA DA KONUŞTU

TUĞRUL TÜRKEŞ, YALOVA DA KONUŞTU
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.03.2013 - 13:33:23 


MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, 23 Mart 2013 tarihinde Bursa da yapılacak Kuruluş Mitingiyle ilgili bilgi vermek üzere Yalova ya geldi.

 
 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Yalova'da İmralı sürecini değerlendirirken "Bu görüşmelerin bir tarafında Recep Tayyip Erdoğan diğer tarafında bölücü başı Abdullah Öcalan vardır. Bu görüşmeleri Türkiye'nin güzel bir adasının adını koyarak örtemezsiniz" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, 23 Mart 2013 tarihinde Bursa'da yapılacak Kuruluş Mitingi'yle ilgili bilgi vermek üzere Yalova'ya geldi. Türkeş'e, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve MHP MKYK üyeleri Hayrettin Nuhoğlu ve Mithat Türkmen de eşlik etti. İlk olarak partisinin Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden Türkeş, MHP Yalova İl Başkanı ve partililerden ildeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensupları ile buluşan Türkeş, burada İmralı süreci ile ilgili açıklama yaptı. Sözlerine dünyanın hiçbir yerinde bir terörist başı ile görüşülerek anayasa yapılmadığını dile getirerek başlayan Türkeş, şöyle konuştu: "Türkiye'de anayasa süreci ile teröristle müzakere çakıştırılmıştır. Türkiye geçen dönem yenileştirilmiş bir anayasa yapmak için yola çıkmıştır. Ama bugün geldiği yer itibarı ile terörist başı ile müzakerenin pazarlık konusu haline getirilmiştir. Bir ülkenin anayasası orada yaşayan insanların mutlu refahlı ve çağa uygun yaşayış temin etmek için yapılır."

Bir terörist başı ile müzakere edilerek anayasa yapıldığının dünyada görülmediğini anlatan Türkeş, şunları söyledi: "Bu çok yanlış bir tavırdır. Türkiye, yuvarlak laflar, güzel laflar altında büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bunu şekerle kaplayarak, Türkiye'nin güzel bir adasının adını koyarak bunu örtemezler. Bir tarafta terörist başı Abdullah Öcalan vardır. İmralı Adası yoktur. Diğer tarafta ise Recep Tayyip Erdoğan var. Yani Abdullah Öcalan ve Recep Tayyip Erdoğan görüşüp müzakere yapmaktadırlar. Bunu Türk milletinden saklayamazlar. Yuvarlak sloganlar ve ada isimleri koyarak bunun üstesinden gelmeleri mümkün değil. 'Ben görüşmüyorum memurum görüşüyor' diyorlar. İkinizin arasındaki ilişkiyi nasıl tesis ediyorsunuz o bizi ilgilendirmez. Sen bu milletin güvenini temin ettin ve bu milletin oylarıyla iktidara geldin. Şimdi bu milletten yaptığını saklayamazsın. Anayasa da değişiklik yapılacaksa bu millet yapar o değişikliği. Türkiye laik, demokratik bir hukuk devletidir. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı, değil yüzde 48-49 oy almak yüzde 70, yüzde 90 oy alsa bile hukukun dışında davranamaz."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş daha sonra ildeki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip esnafı gezdi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Faruk Kırtay

 Kategori  GÜNCEL

2032 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
28  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.