Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Milletvekili COŞKUN un AKSA ziyareti

Milletvekili COŞKUN un AKSA ziyareti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.02.2013 - 10:29:46 


Yangından ötürü büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Milletvekili Temel Coşkun, Aksa Genel Müdürü Cengiz Taş ve Yalova Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Atilla Toygür ü ziyaret etti.

 
 
Yangının çıktığı gün haberi alır almaz bölgeye giden, fabrika yetkililerine ve işçilere geçmiş olsun diyerek ilgilenen ve olayı yakından takip eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, sonraki süreçte de bu müessif olayı an ve an takip etmişti. Yangın tamamen kontrol altına alınıp, söndürülene kadar yetkililerden anında bilgi alan Milletvekili Coşkun, yangından dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydetti. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara dönüşü Yalova’ya gelir gelmez tekrar AKSA fabrikasına giderek Genel Müdür Cengiz Taş ve AKKÖK Şirketler Grubu Yalova kurumsal ilişkiler Koordinatörü Atilla Toygür’ü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan Milletvekili Coşkun, yetkililerle durum değerlendirmesi yaptı.
 
Fabrikada yerinde inceleme gerçekleştiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “esas itibariyle önemli olan can kaybının yaşanmasıdır. Fabrika, yangından sonraki henüz ikinci günde üretime başlamıştır, temizlik ve bakım onarım çalışmaların derhal başlamış olduğunu da yerinde gezdik, gördük. Tüm bunları bilmek ve görmek üzüntümüzü azalttı. İşçilerimizle de görüşüp onların da üzüntülerini paylaştık. Çalışmaları yerinde inceledik.
 
Yalova için değil ülkemiz için önemli bir istihdam ve ihracat potansiyeli taşıyan AKSA fabrikasında çıkan yangını duyan herkes üzüntü duymuştur. Tabii ki maddi zarar çalışmaları devam etmektedir. Bizim en büyük tesellimiz can kaybının olmaması, bir insanımızın burnunun dahi kanamaması olmuştur. Bu vesile AKKÖK Grubuna (ailesine) tekrardan geçmiş olsun derken, bu yangında canhıraş bir şekilde çalışan işçilerimize ve itfaiye gruplarımıza teşekkür ederim” dedi.
 
AKSA fabrikası Genel Müdürü ve kurumsal ilişkiler Koordinatörü, Milletvekili Coşkun’a olay anında ve sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, vermiş olduğu moral ve desteğin AKKÖK Grubu yönetimi ve çalışanları için önemli olduğunu ifade ettiler.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

2306 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

1,36 saniye.